Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür / Ve bir orman gibi kardeşçesine... |
|
||||||||||
|
ağlayacaksın tüm hüzün ve kederinle belki de güleceksin o son nefesinde dün yine hep aynı yerdeydim gezdiğim hep o parkta, aynı iskelede kendimi aradım karanlık gecelerde sabahlara kadar yürek fenerlerimle. her zaman oturduğum o bankta bile sıcak çayımı içtiğim o balıkçı kahvesinde, çile derlediğim dilek ağacında ama hep ayrı bir ben vardı dünyamda. gül diye ağlayan, ağla diye gülen... tam bulmuşken beni, kaçıveriyordu uzaklara ve ben yine sokaklara mahkum kaplara gecede benliğimi arıyorum... ağlayan, gülen, oynayan, koşan, konuşan, düşünen, seven, nefret eden beni aradım hep ve bir gün aynaya baktım, onu gördüm o, taa gerilerde, arkamda bir yerlerde albümlerin arasında ve hatıralarda kalmıştı...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © S. Tuna, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |