Sanatçı, toplumda uzun çalışma ve çabalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. -Atatürk |
|
||||||||||
|
Oturuyorum bir başıma ne yaptığımı bilmeden Sevmek istiyorum uzaklardaki bir güzeli Ve o an seni görüyor kalbim ve gözlerim Tutulup kalıyorum güzelliğindeki esarete Zincirlere vurulsa da sevgim ne yapayım sevdiğim Sadece bir kez gördü gözlerim seni Ve o andan sonra tutulup kaldım sana Düşünüyorum sende ki farklılığı Ama ne yapsam da bulamıyorum Gözlerin miydi beni sana çeken Yoksa kalbindeki derin aşk mıydı seni ben de hep hatırlatan Ya da bambaşka bir şey mi vardı da İçinde senin olmadığın bir rüyayı göremez oldum artık Şimdi yoksun yanımda göremiyor gözlerim gözlerini Ben de bu yalnızlığımda dalıyorum Derin hayallerimdeki mutluluk ülkesine Yanımda ellerini tuttuğum sen Ufukta güneş ve güneşi saran bulutlar bizi karşılıyor Güneş bizi çağırıyor yanına Gökyüzündeki bulutlar yağdırıyor bizim için yağmurunu Akan her damla da kendimizi görüp Cehennem ateşinden kurtulan bedenlerimiz kaynıyor birbirine Unutuyoruz hayatın bize yaşattığı acıları Ve bu mesut hayalde birbirmizin olarak Ellerimizdeki güllerle birlikte kucak açıyoruz güzel günlere Yüzümüzdeki mutlulukta hayatı bulup İlerliyoruz önümüzdeki mutlu geleceğe doğru Yüreğimizdeki sevinçle birlikte Bu mutluluğun hiç bitmemesini dileyerek Adım atıyoruz karşımızda bizi bekleyen aşka Senin gözlerinde mutluluğun yaşları akarken Ben ise kalbindeki aşkın esareti olarak Birlikte bir ömrü geçiriyoruz sonsuza dek Yüreğimizdeki hiç sönmeyen sevgimizle birlikte...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Barış Ünlü, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |