30 Mart Geçti Şimdi Ne Yapacağız?
(Levent Ölçer) 31 Mart 2014 |
Türkiye |
| |
Evine Giren Hırsızı Konuşarak İkna Edemezsin. Kanun seni evinde koruyamıyorsa "Hırsız Var" diye evi ayağa kaldıracaksın sonra da birleşip o hırsızı evine girdiğine pişman edeceksin. |
|
Fosillerin Yeri Müze
(Levent Ölçer) 7 Temmuz 2013 |
Türkiye |
| |
Yalanlarınıza doydum, kusmaktan yoruldum. İğrençsiniz. Bu kadar pisliği, bu kadar yalanı nereden buluyorsunuz? Aynanın karşısında kendinize nasıl katlanabiliyorsunuz? |
|
O Üç Kanun Kilit
(Levent Ölçer) 7 Temmuz 2013 |
Türkiye |
| |
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer ilgisiz.. -Sakallı Cemal" |
|
29 Ekim Yürüyüşü
(Levent Ölçer) 23 Ekim 2012 |
Türkiye |
| |
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. |
|
Güneş ve Ölüm (3. Bölüm)
(Levent Ölçer) 15 Eylül 2012 |
Fantastik |
| |
"...Son mesajım Zdatabase03 başlıklı olan. Bütün bilgiler orada. Mesajı hemen oku, kaydetmen gerekenleri kağıda dök ya da ezberle. En kötü hal senaryosunu biliyorsun. Daha şimdiden ona çok yaklaştık. Uzakdoğu sivil teşebbüsleri dışında tamamen bozguna uğramış durumda. Çöküyoruz Kaan. Hayatta kal adamım." |
|
Güneş ve Ölüm (2. Bölüm)
(Levent Ölçer) 11 Eylül 2012 |
Fantastik |
| |
Kaan bir koca yudum bira çekti. Bir sigara yaktı. İçici değildi ama bu ikiliye bazen ihtiyaç duyuyordu. Bu da hayatındaki bir iki lanetten biriydi. İçki neyse de bu b...k sigarayı bırakmalıydı. Ama olsundu. Derin bir nefes çekti. |
|
Yine 17 Ağustos
(Levent Ölçer) 16 Ağustos 2012 |
Toplum |
| |
Hala 1999'daki Gölcük değil bu Gölcük. Toparlanamadı. Hala yıkılacak mı, onarılacak mı, yeşillendirilecek mi molozlarıyla mı kalacak belli değil kimi yerler. Unutmak mümkün mü? Ben Gölcüklüyüm. İstesem de unutamam. |
|
|
Ermiş'in küçük bir hareketi ile amazonun boynu kırıldı. Ve ölüsü Thallor’a doğru bir sonbahar yaprağı gibi savruldu.
Dramatik biçimde ortalık son kez birkaç kalp atımlık süre için durulduğunda Thallor Ellona’nın açık gözlerini kapadı. Ellona için, dostları için ve de kendisi için bir ölüm duası okudu. Ayağa kalktı. Silahlarını Ermiş’e doğru kaldırıp hem Tanrılara yakaran hem de Kara Ermiş’i lanetleyen son sözlerini söyledi. Sözler iyi tanrıların kehanetlerini haykırırcasına çıkmıştı genç adamın dudaklarından..
“Elvin canını alsın İblis!”
|
|