..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"Anka kuþu gibi yalnýzlýðý adet edin! Öyle hareket et ki, adýn daima dillerde dolaþsýn ama seni görmek olanaksýz olsun." -Fuzuli, Leyla ile Mecnun
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Yazar Portresi - Levent Ölçer
Levent Ölçer - Fantazya
Site Ýçi Arama:


Eleþtiri
  Ankara'da Soðuk Gece Eleþtirisi (Levent Ölçer) 18 Temmuz 2011 Yazarlar ve Yapýtlar 

Kitap fantastik türde. Lakin öyle içinde devler, cüceler, ejderhalar, elfler yok.. Macera günümüzde ve dünyamýzda geçiyor.. Pardon öyküde bir tane cüce var ama o sayýlmaz..

  Týlsým-ý Kudret Eleþtirisi (Levent Ölçer) 17 Temmuz 2011 Yazarlar ve Yapýtlar 

Uðultularýn arasýnda bir ses duydum, Öte diyardan bir haykýrýþ. Araladým bin zincirli kapýyý ardýna dek, Korkuyla kavrulan birini buldum. Kýl gibi ince bir ipin üzerinde yürüdüm, Kaným yere damlarken insan tohumlarýný gördüm. Bedenim alevin korudur, yalanýn özü, Ateþten topraða, hiçlikten varlýða döndüm.

  Medeniyet (!) (Levent) 19 Mayýs 2008 21. YÜZYIL 

Ben bunda en büyük günah sahiplerinden biri olarak Edison’u görüyorum.

  Bol Keseden Atmak (Levent) 3 Temmuz 2008 Türkiye 

Seçim sisteminin barajýna da karþýyým. Ne barajý arkadaþým!? Bu ülkenin %1 lik kesimi de hala bu ülkenin vatandaþý.. Nasýl sokmazsýn sen onu meclise? Onun da sesini duyurmaya hakký var.

  Savunma Hatlarý ve Sorumluluk (Levent) 15 Temmuz 2008 Türkiye 

Lakin iþ gençliðin Cumhuriyeti müdafaa etmesi noktasýna gelene kadar yarýlmasý gereken savunma hatlarý vardýr. Bu hatlarýn yarýldýðý Cumhuriyeti seven kitlelerce hissedilmeye baþlandýðýnda toplumda oluþacak huzursuzluðun derinliðini çok kiþi takdir edecektir.

  Türkiye ve Enerji (Levent) 27 Temmuz 2008 Türkiye 

Ha illa diyecekseler “esebilir de esmeyebilir de” ben de diyorum biz niye o zaman nehirlere baraj kuruyoruz, “yaðabilir de yaðmayabilir de”..

  Oy Verme, Dur de (Levent) 9 Aðustos 2008 Türkiye 

Milletin vekilleri toptan çuvalladý. Milletin aslýnýn duruma el koyma vakti geldi. Siyaset ne yazýk ki kendini arapsaçý bir düðüme hapsetmiþ durumda. Biz vekilleri bizim yerimize iþleri yürütsünler diye Ankara’ya gönderdik lakin onlar ortalýðý duman ettiler.

  Neden Deniz Baykal Olmasýn? Neden Olsun Ki? (Levent) 28 Aðustos 2008 Türkiye 

Geçen akþam bir CHP’li ve ÖDP lideri Ufuk Uras, Fatih Altaylý’nýn programýnda SOL’u konuþuyordu. Arasýra zaplarken gidip geldim.. Kusura bakmasýn CHP’li konuðun adýný hatýrlayamýyorum.

  Terörü Asýl Besleyen... (Levent) 28 Aðustos 2008 Türkiye 

Karný tok, sýrtý pek, hayatýndan genel manada memnun bir adam niye daða çýkýp eline silah alsýn? En fazla olacak olan siyasi bir platformda memnuniyetsizliklerini dile getirmek olacaktýr.

  83. Madde (Levent) 30 Eylül 2008 Türkiye 

"Türkiye büyük millet meclisi üyesi hakkýnda, seçiminden önce veya sonra verilmiþ bir ceza hükmünün yerine getirilmesi, üyelik sýfatýnýn sona ermesine býrakýlýr; üyelik süresince zamanaþýmý iþlemez." mana: halk unutsa, hukuk unutmaz. seve seve devam edicez yavrucum soruþturmana demektir.

  Siyaset Deðil Rezalet (Levent) 16 Mayýs 2009 Türkiye 

..“hakkýnýzda böyle bir iddia var, dosyalar bekliyor. Adalet önünde kendinizi temize çýkartmak için dokunulmazlýðýnýzn kaldýrýlmasýna ne diyeceksiniz?” diyorsun. Adam sana “yüce meclis bunu uygun görürse boynum kýldan ince” diyor. Yahu iyi de, o YÜCE MECLÝS sensin, ..

  Ab (Aldatmaca Birliði) ve Türkiye (Levent) 16 Mayýs 2009 Türkiye 

AB asla tek seçenek deðildir. Aslýnda bugünkü tek taraflý þartlar gözönüne alýnýrsa bana göre SEÇENEK BÝLE DEÐÝLDÝR..

  Bölünmüþ Siyasetçiler (Levent) 19 Mayýs 2009 Türkiye 

Bu ülkeyi bölmek için PKK'ya ya da dýþ güçlere ihtiyacýmýz olduðuna inanmýyorum çünkü siyasetçilerimiz bu bölme iþini gayet iyi götürüyor.

  Ayýptýr Söylemesi Ben Türküm (Levent Ölçer) 30 Aðustos 2009 Türkiye 

Dost ve müttefikimize göre Türkiye sýnýrlarý KABUL EDÝLEMEZ.

  Gençler Siyasetten Korkmasýn (Levent Ölçer) 30 Aðustos 2009 Türkiye 

Korkmamýz gereken þey siyasete þiddetin bulaþmasý ya da insanlarýn kötü yönetimler karþýsýnda umutsuz ve umursamaz olmasýdýr-tepkisiz kalmasýdýr.

  Þiddet Ýçerikli Bilgisayar Oyunlarý (Levent Ölçer) 30 Aðustos 2009 Ýnternet ve Gerçek Dünya 

Bugün yine bir yerde SAZAN'ýn birinin kaleme aldýðý þiddet içerikli oyunlar ile ilgili bir yazý gördüm. Birden þiddet içerikli oyun oynayasým geldi ama bu defa kalkýp bu yazýyý döþendim. Cehaletinizin her bir zerresine bir mermi olsun her bir kelime. Bu yazýyý bütün cahillere adýyorum!

  Abd: Sessiz ve Derinden (Levent Ölçer) 20 Ekim 2009 Politik Olaylar ve Görüþler 

“..benim Kürtlerle derdim yok. Ben PKK’ya karþýyým” diyecek oldum.. Cevabýmý aldým. “valla benim derdim var arkadaþým. Ben falanca þehirliyim.. Ailemden bir þehit verdim PKK’ya.. Þehirde de her yer PKK sempatizaný ve uyuþturucu satýcýsý kabadayýlarýnýn eline geçti. Ýþ aþ-huzur kalmadý. Okullarda-sokakta çocuðumuz Türkçe konuþuyor diye azar iþitip itilmeye baþlandý. Buralara göçmek zorunda kaldýk.. Benim derdim VAR..”

  Hükümet Pkk'ya Teslim Oldu - Millet Olmadý! (Levent Ölçer) 23 Ekim 2009 Türkiye 

AKEPE artýk DTPleþmiþtir. Bunu da gayet iyi HAZMETMÝÞTÝR.

  Halk Meclisi Günleri (Levent Ölçer) 24 Ekim 2009 Politik Olaylar ve Görüþler 

Her ay bir kez vatandaþýn karþýsýna çýkýp yüzüne karþý hesap sorulan Baþbakan olmasý gereken kývama gelir: YURDUNA KUL OLUR.

  Sarý Neyin Rengi? (Levent Ölçer) 12 Kasým 2009 Türkiye 

Siyasette de renkler önemli.. Renkler etkili.. Mesela ben siyasetçilerin rengini bilmek isterim.. Benim siyasetçim bayrak kýrmýzýsý ve ay yýldýz beyazý olmalý.. Rengi benim ülkem olmalý..

  Hükümet Ýstifa Et! (Levent Ölçer) 28 Aralýk 2009 Türkiye 

Kimilerinin tuzu kurudur biliyorum. Kim baþa geçerse geçsin birileri hep rahat. Birilerinin iþleri hep týkýrýnda. Onlar rahatýný bozmaz, kendi hayatlarý toz pembe olduðundan sesleri çýkmaz hatta ÞAKÞAK yaparlar.. Sanatçýsýndan iþadamýna hepinize bu sözüm, midem adýnýzý anmayý kaldýrmýyor..

  Bir Numara! (Levent Ölçer) 29 Aralýk 2009 Türkiye 

Buyur burdan yak..

  Anayasa Öyle Diyor (Levent Ölçer) 1 Ocak 2010 Türkiye 

Buraya kadar etti 1060.. Durun daha bitmedi. Bunu ben deðil Anayasa söylüyor. Daha bitmedi..

  Tayyip Obama Sarýgül (Levent Ölçer) 4 Ocak 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

ABDullah Gül "..tarihi bir fýrsat.." diye ifade ederken doðru ifade etti.. Ýfade etmediði bu DÖNEMÝN ""KÝMÝN ÝÇÝN tarihi"" bir fýrsat olduðuydu..

  Ekmeksiz Demokrasi ve Darbenin Ardýna Saklananlar (Levent Ölçer) 29 Ocak 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Bugünün Türkiyesinde -isteyen DARBECÝ isteyen militarist desin umurumda deðil gururla söylüyorum inandýðým þeyi- Türk Silahlý Kuvvetleri olmadan ÖZGÜRLÜK de kalmaz o çok sözü edilen ama bir türlü görülmeyen DEMOKRASÝnin adý bile kalmaz. Aç ve eðitimsiz býrakýlmýþ bir Türkiye'de Sivil bir YEÞÝL DARBEnin ve DÝKTATÖRLÜÐÜN önündeki en büyük engel TSK'dýr.

  Öküz Sürülerinin Küresel Möölemesi (Levent Ölçer) 16 Þubat 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Bu haliyle KÜRESELLEÞMEYE tamamen karþýyým. Bu haliyle küreselleþme insanlarýn kendileri olmalarýný, özgür olmalarýný, farklý olmalarýný, çeþitli kültürler yaratmalarýný engelleyen bir hapishane mekanizmasý. Herkesten beklenen þey düþünmeyi, tartýþmayý, okumayý, konuþmayý býrakýp EÐLENMELERÝ!! Sadece eðlenin.. Kendinizi hoþ tutun.. Biz eðlenirken biz eðlenelim diye dünyanýn dümenini çevirenlerin ne yaptýðýný hiç düþündük mü? Hayýr, biz eðlenmekle meþgulüz. Birisi kalkýp da bu eðlenceyi bu tür sorularla bozmaya kalkarsa onu hemen oracýkta ÖLDÜRÜRÜZ..

  Karþý Saldýrý Planý Senaryosu (Levent Ölçer) 19 Þubat 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Plan A; Yobazkýran. Plan B; Yobazsavar. Plan C; Kozmik Gizli..

  Seninle Ýlk Defa... (Levent Ölçer) 20 Þubat 2010 Türkiye 

Ýnternette dolaþan bir E-posta'dan alýntý. Yazaný ve ilk dolaþmaya baþladýðý tarihi çýkartamadým.

  Ýnci Yumurtlama Yarýþý (Levent Ölçer) 25 Þubat 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Ben AKEPElilerin iþkembelerinin kuvvetli olduðunu biliyordum ama bu kadarý beni bile hala þaþýrtýyor.. Ne inciler gizliymiþ bunlarda..

  Ahlak (Levent Ölçer) 12 Mart 2010 Türkiye 

Bacaklarýmýn arasýndaki ahlak beni ilgilendirir, alan da veren de memnunsa geriye kalanlara incik boncuk yemek düþer. Ýki kiþi arasýndaki tatlý muhabbete maydonoz olanlar bütün ülkenin, milyonlarýn, yetim hakkýnýn, hukuk sisteminin ýrzýna geçenlere ses çýkarmayýnca "ben sizin ahlakýnýzý siliyim.." diyorum..

  Türkiye'nin Ýþgali Senaryosu (Levent Ölçer) 13 Mart 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Kimileri diyecek "sen manyak mýsýn, ne yapýyosun? Ne yazýyosun?".. Ne yazmýþým ne yapmýþým ki? Sevgili müttefikimiz ABD'nin yapmadýðý neyi yapýyorum? ABD'nin resmi kuruluþlarý, Baþkanlarýn ve Pentagon'un danýþmanlarý böyle manyak senaryolar yazarken sesiniz çýkmýyor da ben yazýnca mý olay oldu? Adamlar bizim iç savaþ yaþayacaðýmýzýn ve bunun sonucu bizi iþgal edeceklerinin senaryosunu yazýyor da biz bunun karþýlýðýnda ne yapcaz diye senaryo yazamayacak mýyýz. Senaryo yazmak senin tekelinde deðil Coni. Biz senaryoyu kanla yazarýz.

  Zalim Kemalistler! (Levent Ölçer) 21 Mart 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Bence bu ülkeye zulüm yapýlýyor. Evet, zulüm.. Bu zulmü yapanlar da kendilerini müslüman sanan kibirli, kendini beðenmiþ, diðerlerini hor gören, insanlarý kendileri gibi düþünmüyor diye aþaðýlayan cahil Arap bülbülleri ve kuyruk sallayanlardýr.

  Onun Adý Vatana Ýhanet (Levent Ölçer) 27 Mart 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Kusmuk gibi defalarca kusup defalarca millete yediriyorlar bu pisliði.. Mazlummuþ.. Kolunda altýn saat, altýnda 4 tane son model makam otosu, dokunulmazlýk, sekreter, danýþmanlar, korumalar, 9000 lira maaþ, süper emeklilik, beleþ yemek, beleþ hastane.. Yedi sülalesini zengin etmeceler.. Bunlar mý mazlum ulan!? Bunlar mazlum silen..

  Bozguncular ve Teslimciler (Levent Ölçer) 4 Nisan 2010 Türkiye 

Bütün baþarýsýzlýklarýnýza ve bozgunlarýnýza umut katýp direneceksiniz. Kolay olmayacak, pek çok defa teslim olma noktasýna geleceksiniz, yorulacaksýnýz, inancýnýz sarsýlacak, umutsuzluðun nefesini ensenizde yaklaþýrken duyacaksýnýz.. Kolay olmayacaðýný garanti ediyorum. Asla kolay olmaz.

  Yorumluyorum (Levent Ölçer) 19 Nisan 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

http://www.izedebiyat.com/yazi.asp?id=87185 linkindeki Sayýn Salih Zeki Çavdaroðlu'nun "" Elit "" Ler Cumhuriyeti JAKOBENÝZM baþlýklý yazýsýna yorumumu burada kýsaca-ayrýca paylaþmak istedim.

  Google Yavaþlatýldý (Levent Ölçer) 5 Haziran 2010 Ýnternet ve Gerçek Dünya 

Recep, duyduðuma göre APOÇÝ Reisi Ada sahillerinde dalgýn dalgýn dört gözle yolunu gözlüyormuþ.Yüce Divan sonrasýna hazýr mýsýn Recep? Bavulunu hazýrladýn mý Recep? Ada havasý sana iyi gelecektir Recep. Son yýllar Civanýmý çok yýprattý. Ýnþallah Ada Havasý sayesinde yýpranman giderilir ve UZUUUUUN ama çoook uzuuuun yýllar o ADAda yaþarsýn. Allah uzun ömürler versin.. Amin.

  Ne Beyi Ulan? (Levent Ölçer) 3 Temmuz 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Analar aðlamasýn diye çýkýlan yolda bugün geldiðimiz noktada analar aðlamýyor-çok doðru. Analarýn aðlamaktan gözlerinde yaþ kalmadý Recep, sayende kan gövdeyi götürüyor. Sadece daðlar deðil þehirler de karýþtý.. Sen hala bir ton laf salatasý ile günü kurtarma çabasýndasýn. Bütün bu Açýlým kepazeliði ile ortalýðý karýþtýran ve teröristleri þýmartan Recep kalkmýþ þimdi kum torbalarýnýn ardýndan asarýz keseriz diye nutuk çekiyor.. En fanatik AKEPEliler bile bu son olaylardan sonra ya susuyor ya da "biiip" sesiyle kendi partilerine bipliyor..

  Sýra Sizde (Levent Ölçer) 9 Temmuz 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Bu dünyada sadece yiyip içip uyuyup s...iþip günü kurtarmanýn ötesinde þeyler olduðunu da lütfen o koca kafanýz alsýn..

  Hayýr Dedik Arkadaþým... (Levent Ölçer) 25 Temmuz 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Hala bu iþin ciddiyetini anlayamamýþ olanlar var. Hala bu iþi önemsemeyenler var.. Bir kýsým acayip yaþam formlarý hala bu referandumu sýradan bir sandýk macerasý gibi görüyor - böyle yutturmaya çalýþýyor.. Ýzah etmeme lütfen izin verin.. Sonra da gidip þu sayfayý ziyaret edin.. Haydi uyanýn lütfen. http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp

  Kibirle Ýmtihaný Kaybedenler (Levent Ölçer) 28 Temmuz 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Ne korkunç bir zaman bu böyle. Sanki cehennemin kapýlarý dünyanýn üzerine açýlmýþ ve bütün iblisler bir din adamý cüppesine bürünüp insan kaný emmek için aramýza karýþmýþ..

  Saflýk mý Kötü Niyet mi? (Levent Ölçer) 25 Aðustos 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Uzatmaya gerek yok.. Bu açýklamalar utanç verici. Bu açýklamalar kan dondurucu. Bu açýklamalarý yapanlar aðýzlarýndan ne çýktýðýný bilmiyor. Bu açýklamalarýn amacý milleti hissizleþtirip APO'nun ve APOçilerinin af ile aramýza dönmesine, hatta Güneydoðunun ülkeden KOPARILMASINA zemin hazýrlamak..

  Yala! (Levent Ölçer) 8 Eylül 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Bu ne bahtsýz bir ülkedir ki bu YALAkalar bu ülkenin SÖZDE aydýnlarýdýr, ileri gelenleridir, halkýn güvendiði ve inandýðý, sevdiði kiþilerdir..

  Evet! Þimdi Eðlence Baþlýyor :) (Levent Ölçer) 13 Eylül 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Evet çýktý diye karþýma geçip kahkahalarla bayram yapan bütün þaþkýn dostlarýma sadece sessizce gülümsüyorum. Kimileri okuyarak öðrenir, kimileri izleyerek öðrenir, kimileri geçmiþten ders alarak öðrenir.. Bir de yaþayarak öðrenenler vardýr. Bu defa öðretmenin adý Acý. Yaþayacaðýz Acýyý.. Evet diyen de Hayýr diyen de bu yolda ayný acýyý çekecek. Çok deðil, dört beþ sene içinde ne olacaksa olacak. Þimdi vaktiniz varken bol bol gülün. Son gülen iyi gülermiþ, ben bütün kahkahalarýmý sabýrla saklýyorum. O günü bekliyorum. Elim kýrýlaydý da Evet oyu atmayaydým diyeceðiniz o aný bekliyorum(HAYIR, çok beklemeyeceðim :D)

  Bu Millet Sevilmeyi Hakediyor (Levent Ölçer) 7 Ekim 2010 Türkiye 

Bugün sevgi doluyum. Sevgi içimden taþýp fýþkýrýyor. Sevecek insan arýyorum!

  Herkes Hakettiði Þekilde Yönetilir (Levent Ölçer) 5 Kasým 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Iyi o zaman köprünün diðer tarafýna adam koyun, çýkandan da bir akçe alsýn!

  Dünyadan Ne Kadar Vazgeçmeli? (Levent Ölçer) 20 Kasým 2010 Dinler, Ýnançlar ve Ateizm 

Sayýn Fuat Türker'in http://www.izedebiyat.com/yazi.asp?id=93451 linkindeki yazýsýna yazdýðým bir yorumu paylaþmak istedim. Saygýlarýmla.

  Dünyadan Ne Kadar Vazgeçmeli? - 2 (Levent Ölçer) 29 Kasým 2010 Dinler, Ýnançlar ve Ateizm 

Yine Sayýn Fuat Türker'in http://www.izedebiyat.com/yazi.asp?id=93802 linkindeki bir diðer yazýsýna yazdýðým yorumu paylaþmak istedim. Ýstedim ki eðer burada yazýyorsak karþýlýklý eleþtiri ve yorumlarla birbirimize bir þeyler katalým, bir þeyler kazanalým, bu siteyi ziyaret edenlerle bunlarý paylaþalým.

  V For Vendetta (Levent Ölçer) 19 Ocak 2011 Sinema ve Televizyon 

..Ve sen bütün alçaklýðýný ortaya çýkardýn ve yine sen kutsallýðý kullanarak eziyet ettin. Aziz kýlýðýna girerek þeytanýn rolünü üstlendin.( Piskopos: Lütfen merhamet et!)Bu gece olmaz, piskopos bu gece olmaz...

  Pkk Mazlumlar Topluluðuymuþ! (Levent Ölçer) 3 Þubat 2011 Kesinlikle Karþýyým! 

http://www.izedebiyat.com/yazi.asp?id=95876 yazýsýna yorumlarým ve yazarýn cevabý.

  Milliyetçilik Kötüdür (Levent Ölçer) 17 Nisan 2011 21. YÜZYIL 

Ama onlar özgür halklarýn özgür iradeleriyle bir amaç doðrultusunda birleþmesini istemiyor. Onlar tek bir halka ve ruhsuz koca bir ET YIÐININA ÝNDÝRGENMÝÞ hýmbýl, akýlsýz bir kitleyi "KENDÝ hakimiyetleri altýnda" istiyor.

  Ortadoðuda Fillerin Güreþi (Levent Ölçer) 23 Mayýs 2011 Politik Olaylar ve Görüþler 

Ortadaki asýl pasta zaten o topraklar. Size yedirceklerine saflýkla inanýyor musunuz? Cidden? Açýk konuþalým lütfen cevap verin, cidden bu coðrafyada bir Kürdistanýn var olabileceðine inanýyor musunuz? Siz ne içtiniz?

  Nifak Eleþtirisi (Levent Ölçer) 14 Aðustos 2011 Yazarlar ve Yapýtlar 

Yüz otuz iki sayfalýk romanda hikaye, ülkücü-milliyetçi-halkçý bir gencin duruþ açýsýndan aktarýlýyor. Hem milliyetçi hem halkçý olunur mu diyenler çýkabilir.. Bal gibi olunur. Halkçý olmadan milliyetçi zaten olunmaz. Neyse..

  Maðaranýn Kamburu Eleþtirisi (Levent Ölçer) 14 Aðustos 2011 Yazarlar ve Yapýtlar 

Benim gibi aksiyon-macera, kýlýç ve büyü okuru bir vatandaþ için ilk otuz sayfa bir mücadeleydi.

  Avcýnýn Kýlýçlarý Serisi Eleþtirisi (Levent Ölçer) 14 Aðustos 2011 Yazarlar ve Yapýtlar 

Bu kitaplar toplamda kabaca 1100 sayfa filan ediyor. Laika yayýncýlýktan çýkmýþ elimdeki nüshalar. Kapaklarý çok hoþ. Benim gibi fantastikçiler sýrf kapak görseline bakýp bile büyülenip alabilir bu kitaplarý. Öyle yani..

  Ýmparatorluðun Kýzý Eleþtirisi (Levent Ölçer) 13 Eylül 2011 Yazarlar ve Yapýtlar 

Aslýnda diþi kahramanlý bir kitabý nasýl sevdiðime de þaþýrdým, üstelik kýlýç ve büyü minimum seviyede. Yok artýk, bana bir þeyler oluyor. Zevklerim mi deðiþiyor?

  Ozanýn Þarkýsý Eleþtirisi (Levent Ölçer) 29 Eylül 2011 Yazarlar ve Yapýtlar 

Sevdaya yaptýðýn bu Gargamelliktir. Ayýp. Cidden üzdün beni orada. Kitabýn sonunda vurup geçirdin. Çýnladý mý kulaklarýn Göktuð?

  Üç Kitap Eleþtirisi (Levent Ölçer) 30 Ekim 2011 Yazarlar ve Yapýtlar 

Klasikleri ve baþyapýtlarý yazacak yazarlarý oluþturmak, onlarý okuyacak okuru oluþturmak için Avrupa 3. sýnýf hikayeler, açýksaçýk hikayeler, kaba hicivler, en ucuz romanlar ile yola çýktý.

  Kristalin Hizmetkarý Eleþtirisi (Levent Ölçer) 28 Kasým 2011 Yazarlar ve Yapýtlar 

Jarlaxle ile birlikte Artemis Entreri de Kristal parçasýnýn merkezinde bulunduðu bu yalan, dolan ve entrika, ihanet, cinayet fýrtýnasýnýn içinde kendi yolunu açmak için mücadele ediyor.

  Korkak ve Canavar Eleþtirisi (Levent Ölçer) 28 Kasým 2011 Yazarlar ve Yapýtlar 

Aslýnda satmasý lazým. Niye? Çünkü bu kitap güzel bir kitap. Öyle çok beðendim amam aman harika demiyecem. Ama güzel bir kitaptý. Hikayenin 2. kitabýný da okuma listeme aldýðýmý söylemek isterim. Elbette yabancý edebiyat ile Türk yazarlar arasýnda bir fark var.

  Zombi Savaþý Eleþtirisi (Levent Ölçer) 28 Kasým 2011 Yazarlar ve Yapýtlar 

Hee, olur da ilerde bi zombi olayýný filan dünya gerçekten yaþarsa bu kitabý okuduðunuz için hayatta kalma þansýnýzýn çok artacaðýný söyleyebilirim. Hadi gene iyisin, sen iþini bilirsin..

  Sanatýnýzý Siliyim (Levent Ölçer) 14 Mart 2013 Türkiye 

Bunlarýn tek derdi senden benden kazandýklarý paralarý korumak, vergi müfettiþlerinden uzak durmak, reklam gelirlerini muhafaza etmek, sponsorlarý ürkütmemek olmuþ. Ye babam ye.

 

 



Ermiþ'in küçük bir hareketi ile amazonun boynu kýrýldý. Ve ölüsü Thallor’a doðru bir sonbahar yapraðý gibi savruldu.
Dramatik biçimde ortalýk son kez birkaç kalp atýmlýk süre için durulduðunda Thallor Ellona’nýn açýk gözlerini kapadý. Ellona için, dostlarý için ve de kendisi için bir ölüm duasý okudu. Ayaða kalktý. Silahlarýný Ermiþ’e doðru kaldýrýp hem Tanrýlara yakaran hem de Kara Ermiþ’i lanetleyen son sözlerini söyledi. Sözler iyi tanrýlarýn kehanetlerini haykýrýrcasýna çýkmýþtý genç adamýn dudaklarýndan..
“Elvin canýný alsýn Ýblis!”



 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Levent Ölçer, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.

 

Bu dosyanýn son güncelleme tarihi: 28.03.2024 16:48:46