İnsanlığın hangi filizi köreltilmek istenmişse, tersine o filiz daha gür büyümüştür. -Freud |
|
||||||||||
|
Çözülmez gönül bağım bana yaşamayı sevdirdin, Gönlüme girdin yüreğimden kini nefreti sildin, Göz yaşı döktüğüm günlerimi bitirdin, Benim hayatımın sönmesini engelledin. Bu sevdaya bir tek sen sahiplenip değer verdin, Gönül bahçeme sevda ile girdin, Sonu oldun acılarımın dindirdin, Hayatıma giren tek gerçeğim sevdiğimdin. Sevmeyi bilmeyene gönül kapımı açmam, Nefret dolu gözlere hiç bakmam, Aşkla çarpan kalbimi durduramam, İstesemde sahibini yüreğimden atamam. Aşıladın nefretin yerine kalbime sevgiyi, Bulamaz bu gönül içine alacağı sevgiliyi, Mutlu olmak rabbimden tek dileğim, Aşkın bana ümit veren güzellik sevda çiçeğim. Baharı sen getirdin kurduğum küçük dünyama, Hayatımın anlamı göz yaşı döküp mutsuz olma, Gözümün nuru bir gül gibi solup kuruma, Beni bir boşluğun ortasında yalnız bırakma.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hüseyin İbiş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |