Dünya hiçbir padişaha kalmadı, sana da kalmayacaktır. -Nizamî |
|
||||||||||
|
Kalbimin atışında her nefes alışımda sen varsın, Canım benim kanayan gönül yaramın ilacısın, Gül yüzlüm yüreğimi boşluğa bırakmazsın, Tatlı dillim sevdiğini gönlünde taşırsın. Sök kalbimi yerinden canım yanmaz, İnan gülüm bu elleri başkası tutmaz, Kalbim sahibine açtığı kapıyı kapatmaz, Gülen gözlerim bu mutluluk üzerine mutluluk tanımaz. Pişman olmam hiç seni sevdiğim için, Her zaman kıpırtısını hissediyorum yüreğimin, Batmasına izin vermem bebeğim güneşimin, Sebebisin her şeyim doya doya gülümsememin. Engelleyemedim gönül ırmağımın taşmasını, Ektim kalbime sökmeyeceğim aşkını, Anlatır mısralarım hayat veren sevdamızı, Yaşayamam inan kimse ile beraber yaşadıklarımızı. sevgili okurlarım sizler tekrar paylaşmayı uygun gördüğüm için yazıyorum beni kendi blogum olan Sairhuseyinibis.home.blog internet adresimden hsynbi1 kullanıcı adımla twitterden hüseyin ibiş kullanıcı adımla facebooktan namertlerin korkusu kullanıcı adımla instegram adresimden takip edebilirsiniz ayrıca blogumda yayınlarımı yorumlayabilirsiniz ben hep şuna inanmışımdır. eleştiriliyorsan doğru yoldasın demektir. fakat eleştirilmiyorsan bir arpa boyu yol alamadığın anlamına gelmektedir. siz değerli okurlarımdan iyi yahut beğenmediğiniz yorumlarınızı mutlaka bekliyorum yukarıdaki adreslerime yazın cevap verebildiğim kadar cevaplarınızı alacaksınız.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hüseyin İbiş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |