Yalnızlık güzel birşey, ama birilerinin yanınıza gelip yalnızlığın güzel birşey olduğunu söylemesi gerekir. -Balzac |
|
||||||||||
|
İhtiyacım var gülüm sıcak nefesine, Kulaklarımda çınlayan billur sesine, Ektim aşkını gönlümün bahçesine, Hasta ettin beni hayatıma anlam veren gülüşüne. Çiçekleri kıskandıran güzelliğin aklımı aldı, Yüreğim çözülmeyecek sana bağlı kaldı, Acı günlerimi aşkın geride bıraktı, Gül ne olur ihtiyacım var mutluluğumun adı. Aşkımız bir gül gibi solmasın canlı kalsın, Kalbimin kapısını başkası açmasın, Sana bir şey olmasın gözlerin gülerek baksın, Ağlama bebeğim çaresiz derdin olmasın. Dinliyorum aşkımızı şarkılarda, Gündüz hayalimde güzel yüzün gece rüyalarımda, Bırakmadın bir tanem beni yalnız karanlıklarda, Savurulmaktan kurtardın sevdamı rüzgarlarda.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hüseyin İbiş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |