Değişim dışında hiçbir şey sürekli değildir. -Heraklitos |
|
||||||||||
|
Yazıyorum seni gönlümün en güzel yerine, Bakmaya doyamıyorum sevda ile bakan gözlerine, Dokunsun hiç durmadan ellerim pamuk ellerine, Sayende unuttu bir tanem çektiği acıları yüreğim. Yok olup gitti hüzünler acılar seninle, Getirdin neşeyi yaşamayı sevdiren gülüşünle, Beni aşka inandırdın sevgi dolu yüreğinle, Kalbime yaşama sevgisini ektin göz bebeğim. Kopmuştum hayattan bağladın yeniden, Kalbimi aldın ümitsizliğin elinden, Sayende vazgeçmiyorum hayatın güzelliğinden, Gül yüzlüm sevdan gönlümde yer alan gerçeğim. Bir baktım gülen gül yüzüne eser kalmadı karanlık günlerden, Mümkün olmaz sensiz akmak sevda denizinden, Aldım yaşama umudumu güç veren billur sesinden, Aşkı tanıtan bakışların sayesinde gülümsediğim. Hiçbir güç aşkını atamaz gülüm gönlümden, Şarkılarımızı düşürmeyeceğim dilimden, Ayrılmayacak kalplerimiz ömür boyu birbirinden, Sensin gözümün nuru sevdasında eridiğim.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hüseyin İbiş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |