Bir insan bir kaplanı öldürmek istediğinde buna spor diyor, kaplan onu öldürmek istediğinde buna vahşet diyor. -Bernard Shaw |
|
||||||||||
|
Bir baktım karşımda güzel gözlerini gördüm kır çiçeğim, Girdi dünyama hayatımın baharı dedim biriciğim, Buldum kaybettiğim mutluluğumu yeniden canım dediğim her şeyim, Kaderimi o kalem kaşlarınla yazdın nefes diye içime aldığım. İçimdeki nefreti çıkardın yalansız aşkınla şarkılarımda söylediğim, Gönül bahçem ektiğin çiçekle canlandı muradıma yanında erdiğim, Dünyamı güneşi kıskandıran gözlerinle aydınlattın uğrunda can feda ettiğim, Beni mutlulukla tanıştırdın yüreğimde bıkmadan taşıdığım. Geceme gündüzüme seni sığdırdım tatlı dilli meleğim, Yerine hiç kimseyi koymadım adını dilimden düşürmediğim, Her yerde ismini söyledim alın yazım kaderim dediğim, Sevdamızı haykırdım gök yüzüne saçlarını rüzgardan kıskandığım. Senin olmadığın bir anı yaşayacağımı düşünmedim bir tanem tek gerçeğim, Şarkılarımı sensiz söylemedim bahar gözlü sevdiğim, Hayallerimde hep o güzel yüzün vardı vazgeçilmezim kaderim dediğim, Silinmemecesine aşkımızı yazdım gönül defterime sönmeyen ışığım. Dünyama girdin mutluluğun varlığına inandım yanında sevmeyi öğrendiğim, Bir baktın gözlerime karamsarlığı yendim çekinmeden aşkımı ilan ettiğim, Yüreğimden umutsuzluğu çekip çıkardın sayende dünyaya yeniden geldiğim, İkimizi anlattım dağlara taşlara kırlara kuşlara sevdamla gönül kapını çaldığım.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hüseyin İbiş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |