Özyaşamöyküsü başka insanlarla ilgili gerçekleri anlatmak için eşsiz bir araç. -Philip Guedella |
|
||||||||||
|
Sonra işte sevgili günlüğüm✍🏻yiyecek ekmek arası köfte ve içecek çay rızkın varsa kalırsın Datça’da… Gökyüzünü süsleyen kanat açıklığı bilmem kaç santim bembeyaz martılar uçuyor mavimin 🏊🏻♀üzerinde. Ne kadar şanslılar sorma… Ben yarın girerim 🏊🏻♀inşaallah. Bugün gezeyim önce yemek yiyeyim, sonrasında bademli kurabiyeler alayım, yine buraya gelip yüksek sandalyede çayımı yudumlarken, bir tane de badem kokulu kurabiyeyi kıt edip yavaşça çiğneyip, büyükçe laflar edeyim kendimce… Birkaç gün buralardayım. Fotoğrafa bakar mısın! Şu karşı ki dağlar nasılda yüreğime Cenab-ı Hakkın varlığını, birliğini ve tek oluşunu göğsüme sindire sindire anlatıyor…Daha özgürleşiyorum, daha da huzurlu ve daha da mutlu ve güvende hissediyorum kendimi… Sonra da soruyorlar enerjinin kaynağı efenim huzur huzur huzur ve boğa burcu💃🏻💃🏻💃🏻 Biraz serin bir hava başladı şu anda… Lakin nasıl serin biliyor musun? Eşinin huyunu, suyunu, kıymetini bilen sevgili gibi yanaklarıma buse üzerine buse konduruyor… Sanki çoktandır beklemişte, bekleyişini duymamışım gibi. Yetmiyor ellerime ilham ediyor aşkın varlığını, inansam mı bilmiyorum? Çoğu şeyi bilmediğim gibi bunu da bilmiyorum! Bazen diyorum ki ön teker nereye, arka teker oraya. İnanmıyorum; ya da inanmaktan korkuyorum karşı cinse. Sonra gülüyorum sıyrılıveriyorum karmaşadan. Düşünmek için zaman harcamaya değmeyecek şeyler rafına kaldırıyorum bu düşünceyi derken rafta tozlanmış ki gözlerime birer ikişer toz kümesi indi ki gözlerim doldu derinden bir yerden… Sonra yine gülümsedim hayata, yalnızlık ve Datça… Yalnızken güzel belki de hayat, daha anlaşılır ve tatlı da olabilir… Yalanım varsa pinokyo gibi uzasın burnum. 2’inci bölüm
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hülya Kırklaroğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |