"Bana ev hikayesinden söz açmayın. Artık benim oraya gideceğim yok!" Fuzuli, Leyla ile Mecnun |
|
||||||||||
|
acaba gelir misin umuduyla beklemenin bu kadar acı vereceğini… kapım açık, pencerem açık, yüreğim açıktı bir akşam serinliğinde gelirsin diye. Uçsuz bucaksız bir günahın koynunda gece vurmuşken şafağa gözlerim bir avuç kan çanağı hep seni bekledim… arar mısın diye telefonu gözlemek gelir misin diye köşeleri beklemek burkarmış adamın yüreğini bilemezdim ki… düşlerimde geçmişin gölgesi gökyüzünde gözlerinin mavisi var. Esen rüzgarda saçlarının parıltısı üzerimde aşkının haresi var. Yağmur yağmış şimşek çakmış ne gam Aklımda sen yüreğimde yine sen var. Ama bu akşam, ne sen varsın burada ne de ben. Bilemezdim ki gelmeyeceğini, gelemeyeceğini, beni bir tek benle ve bir de senin hayalinle bırakıp da gelmeyeceğini bilemezdim ki… olsun, ben beklerim gelmesen de gelemesen de ben beklerim yine de seni. Bugün, yarın ve hatta hayatımın geri kalan her günü uçsuz bucaksız bir günahın koynunda gece vurmuşken şafağa gözlerim bir avuç kan çanağı yine seni beklerim gülüm…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © S. Tuna, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |