..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
İnsan bir küçük dünyadır. (Mibres Kosmos) -Demokritos
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Medrese-i Yusufiye

Bülent Bora BALTACI - Medrese-i Yusufiye
Site İçi Arama:

- MEDRESE-I YUSUFIYE -

Yalnızlar Palas (Yeşim Şahin) Düşler 

Kendi içinde körebeye tutuşmuşken odalar yarası bir türlü iyileşmeyen kabuklarımız kangrene dönüşmüş çoktan.

Kaderin Yazdığı Ruh İkizim, Kanatlarla Koş... (Ayça Yıldıran) İtiraflar 

silebilirim hiç iz bırakmadan bir gölgeyi. Ama ona yapmadım hiç. Karanlıklarda çaresiz olduğunu hissetmek acıttı beni hep , oysa o hiç hissetmedi. Sokakta yürürken bile çaresiz adımlarını gördüm bazen, acı çeken kıvranan dostum. İçinde öyle fırtınalar

Pazar Eziyeti (öykü yılmaz) Anılar 

Sobalı evlerde kışın insanın duş alası da gelmez. Banyoya girmek bir eziyet çıkmak ayrı bir eziyettir. İçerdeki buhardan nefes alamaz hala gelirsiniz. Kocaman, ele avuca sığmayan yeşil sabun

Dağçiçeğim, Hayal Sevdiğim / Sen Söyleme - 4 (Nesrin Gocmen) Düşler 

Hayali gönlümün en yüksek tepesinde dururdu her zaman. Giydiği giysilerde sevda rüzgarları uçuşur, saçları rüzgar gülü gibi, rüzgarın yönünü gösterirdi.

Büyük Bir Aştan Geriye Kalanlar - 2 (ESRA BAYKAL) Sevgi ve Aşk 

büyük aşklardan sonra geri sadece küçük şeyler kalır...Çünkü büyük parçalar içimizden kopup gitmiştir. Kalan küçük parçalara, önümüzdeki aşklar için ihtiyaç uyarız...

Büyük Bir Aşktan Geriye Kalanlar - 1 (ESRA BAYKAL) Sevgi ve Aşk 

Büyük aşkların ardından geriye kalanlar-1 : Geriye kafayı yemiş, sürekli sorgulayan, kızan, üzülen, sevinen, dengesiz beyinler kalır...

Şifremi Unuttum! (ömer akşahan) Günlük Olaylar 

İnsanın gizemli olay ve oluşumlara olan ilgisi günümüzde iletişimin yaygınlaşmasına paralel artmaktadır.

Toprak Telefon Edecek Diye Beklenir mi? (Sevil Pınar) Yaşam 

nasıl olduysa bir ara silmeyi becermişim daha önce eklenmiş bi yazıydı

Yegane Güç: Güzellik (ASLI) Toplum 

İyilik yerine güzellik Dürüstlük yerine güzellik Sevgi yerine güzellik Akıl yerine güzellik....

Yazı Yazanların Kaderidir Yalnızlık (Elif Demiröz) Sevgi ve Aşk 

Ben sana yalan söyledim, sevdim ama sen bilemezdin. Yazı yazanların kaderidir yalnızlık yıllar yılı bitmek tükenmek bilmeyen...

Bir Türk'ün Öz_elestirisi (BuZ_LaLe) Türkiye 

Elimiz kolumuz bagli sonunu göremedigimiz yolu izlerken...

Söz Mü? (SERAP HOCA) Düşler 

Giderken (gideceğin kesinse) gözün arkada olmasın istiyorsan, gitmeden eksik bir şey bırakma. Geri dönüş yok.

Gönderilmemiş Mektuplar (Yeşim Şahin) Sevgi ve Aşk 

Seni özlüyorum, özlüyorum. Sana göre çocukluk bunlar. Ben bu duyguları yaşamak istiyorum. Sen bana bakma. Ne de olsa ben delinin en delisiyim. Ve senin delin olmak beni daha da delirtiyor.

Sana Bir Özür Borçluyum (ESRA BAYKAL) İtiraflar 

Sana bir özür borçluyum, yaptıklarım ve yapacaklarım için...

Sonbahar Sükütu (ELCiN ORHAN) Anılar 

Konuşmak istiyorum senle, gözlerinin içine gözbebeklerine baka baka konuşmak, Sussam bile konuşmak istiyorum

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.