İnsan kendini bilmeli. Gerçeği keşfetmeye yaramasa da, yaşamayı öğretiyor. Ve bundan daha güzel birşey yok. -Pascal |
|
||||||||||
|
Kavuşturdum kalbimi özlediği aydınlığa, Kapattım bir daha açmamacasına kapısını karanlığa, İzin vermeyeceğim bir daha düşmesine umutsuzluğa, İçinde sevgi çiçeği açtı sonsuzadek solmayacak. Veda et dedim artık sana acı veren hatıralara, Yer vermemesini söyledim içinde iki yüzlü sahtekarlara, Gerçek sevginin gücü ile meydan okumasını istedim saatlere dakikalara, Doğan umut güneşi içinde hiçbir kötülüğü barındırmayacak. Çekip çıkardım batan nefret dikenini sevgiyi merhem ettim kanayan yarasına, Aşıladım umut çiçeklerini sebep ettim çektiği bütün acılarını unutmasına, Engel oldum içindeki güzelliklerin yok olmasına, Kalbimin kapısı her zaman huzura mutluluğa açık kalacak. Karşı durdum kalbime nefret selinin akmasına, Acıların umutsuzluğun karamsarlığın esir almasına, Hainlerin kalleşlerin oyuncağı olmasına, Çiçekler kalbimin en güzel yerinde açacak.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hüseyin İbiş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |