..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Zaman dostluğu güçlendirir, aşkı zayıflatır. -La Bruyere
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Öykü > Görsel (Resimli Öykü) > Ömür İsfendiyaroğlu

23 Şubat 2005
Bulmaca  
Ömür İsfendiyaroğlu
Yaşam bir bulmaca değil mi zaten?

:CHCE:
Üzgün yada kırgın değilim.
Gülümsemiyor olmamım nedeni aslında hiç de tahmin ettiğiniz gibi değil.
Geçmişi hüzünle anmamayı öğrendim çoktan. Daha başka bir çok şeyi öğrendim.
Sizin öğrenmiş olduğunuz ya da öğreneceğiniz. Fotoğraf çektirirken gülümsemek ne kadar şart değilse insanların içini ufak bir tebessümün ısıtabileceğini öğrendim mesela.
Size bunları neden anlatıyorum ki! Benim öğrendiklerim anılarım sizi niye ilgilendirsin.
Bunu da öğrendim evet, beni ilgilendiren bir çok şeyin başka insanları ilgilendirmediğini. Benim doğrum olanın bir başkasının yanlışı olduğunu öğrendim.

Aşık olmayı öğrendim, sevgi ve aşkın arasındaki yedi farkı bul bulmacalarını çöze çöze. Heyecanımı gizlemek yerine, göstermeyi öğrendim. Öyle durgun bakışıma bakmayın aslında içi içine sığmayan, yerinde duramayan biriyimdir çoğu zaman.
Üzgün yada kırgın değilim.
Fotoğrafım çekilirken gülümsemek yerine öğrenmeye devam ettim.
Dokunmayı, koklamayı, sevgimi vermeyi, sevilmeyi, haz almayı, tadına varmayı,
okurken yaşamayı,içten gülmeyi ve şu an sayamadığım sizi ilgilendirmeyen bir çok şeyi camdaki yansımada gördüğünüz bu fotoğrafı çeken genç adamdan öğrendim.

Peki bu kadar ipucundan sonra bu fotoğraftaki gizli kelimeyi bulabilir misiniz?

Cvp: Huzur

Bu ay ki bulmacayı hazırlayan: Ömür İsfendiyaroğlu

.Eleştiriler & Yorumlar

:: huzur...
Gönderen: özge isfendiyaroğlu / İstanbul/Türkiye
28 Ağustos 2006
mutluluğumuzun sebebidir huzur...yaşamımızda büyük yeri olan bu iki hecelik cümle ancak bu kadar öz anlatılabilirdi... işte bu benim ablam...huzurun ve mutluluğun ismin gibi bir ömür olsun..sevgiler kocaman , kardeşinden :))

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın görsel (resimli öykü) kümesinde bulunan diğer yazıları...
Pulkanatlı Öykü

Yazarın öykü ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
İçinden bir isim tut
O Pity Pity Karamela Sepeti
Servi
Buluşma
Seni Seviyorum...
Maskeli
Sinek
Düşmek
Nar'ın Bahçesi
Yaz Uykusu

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Hayatımda İlk Kez Bir Kadın İçin Heyecanlanıyorum [Deneme]
Hayata Dokunmak [Deneme]
Nilüfer'e, Nilüferime... [Deneme]
İstanbul Calling, İstanbul Embracing [Deneme]
Nişa Oyunu [Deneme]
Meleklerin Gözyaşı [Deneme]
Yaşam Mucizedir [Deneme]
Bir Rüya [Deneme]
Şimdi [Deneme]
Yıldızlar [Deneme]

Ömür İsfendiyaroğlu kimdir?

Kişiliğimin tam anlamıyla gitmek istediği yoldan gitmek ve bunu yaparken de başkalarının bam tellerine dokunabilme isteği çoğu zaman hissettiğim. Yaşamımın hiçbir evresinde yazı olmadan yaşayabileceğimi düşünmüyorum.

Etkilendiği Yazarlar:
Okuduğum her kitaptan, her satırdan, her cümleden kısacası; yaşamın sözcüklerinden etkilenirim

yazardan son gelenler

bu yazının yer aldığı
kütüphaneler

yazarın kütüphaneleri

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Ömür İsfendiyaroğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.