..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Matematiğe, yalnızca yaratıcı bir sanat olduğu sürece ilgi duyarım. -Godfrey Hardy
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Gerilim
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Dönüşüm//
ergun tekkalmış
Şiir > Bireysel

güneşte pırıl pırıl saçları rengârenk korktu sizden bekleye bekleye yer altında bir treni ağırdı saçları...

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Öykü > Gerilim
41 
 Sinaımı Ölümü  (SİNAN İSPENOĞLU)

Sonbahar günleriydi,hava açık hafif bir rüzgar esiyordu. Torosların yamaçlarında kecı otlatan bir çoban... Elinde deyneği sırtında abası... Uzun boylu sert mizaclı biriydi. Ali okulundan yeni ayrılmıştı coban sinan. Köyde keçileri otlatan tek çobandı.Yılları keçi otlatacağı için üzülüyordu. Keçiler tek bir kişinin keçisi degildi belli bir ücret karşılığı tüm keçilere bakıyordu. Yaşlı bir annesi ikide kız kardeşi vardı.. Onların geçimi küçük yaşta yıkılmıştı üstüne.. Babası küçük yaşta bırakıp başka biriyle evlenmişti bile..O kaderine isyan etmeden geçimini yapmaya çalışıyordu.
42 
 Ayşe Hanım'ın Ölümü (1)  (Aydın akdeniz)

Yalnız yaşayan bunalımlı yaşlı bir kadının hikayesi
43 
 Deve Dikeni  (Aydın Akdeniz)

Hava kara dönmüştü. Üşümüş ve acıkmıştım. Beklemekten de sıkılınca çantayı açtım, sucuğu parmak kalınlığında kesip çubuğa sıraladım. Ucunu ateşe doğru yere batırmıştım. Ekmeği de o şekilde. Dilimlemeden ortasından bölerek. Dallar kırılıyordu o ara, sesini duymuştum. Önce boz renkli şu köpek sandım. Sonra gövdesi dışında vücudundan kalanları bir gün kara gömülmüş halde bulduğumu hatırladım. Çok olmamıştı öleli. Vücudu bile soğumamıştı. Kızarttığım dilimleri artık paylaşamayacaktım. O değilse dedim, kim ya da neydi dalları kıran şey.
44 
 Ölü Katilin Öyküleri - 1  (Barış Ünlü)

Ölü Katil denen caninin seri cinayetleri ve ilginç planlarla işlediği cinayetlerden oluşan öykülerden oluşan öyküleri serisidir.Bu ise ilkidir.
45 
 Ölü Katilin Öyküleri - 9  (Barış Ünlü)

Dayı konuşuyordu yeğeniyle ama ölüm onu da bulacaktı sessiz kelimelerin içinde...
46 
 Dört Yaşındaki Seri Katil  (BEKİR SEPET)

Dikkat! Aşağıdaki hikaye yaşanmış bir olaydır lütfen dikkatli okuyalım.
47 
 41. Nolu Malzeme Odası  (selim çok)

Doktor Altunov’un kurduğu labaratuvar ekibi 3 cesedi farklı açılardan tekrar incelemeye başladı.
48 
 Ölü Katilin Öyküleri - 3  (Barış Ünlü)

Acı çeken bir oğul ve onun umarsız babası.Şimdi de ise bu umarsızlığı yıkmanın acımasızlığıyla yanan bir oğulun babasını yok edişi...
49 
 Diğer Tarafa Kirişi Kır 2. Koşmak Zamanı  (selim koç)

"Yaşam bizlerin eseriydi.onu bunaltımızdan sağan ışıklarımızın eseriydi."
50 
 İkikere Ölmek  (mahmut dağ)

gördüğüm rüyadan ilham alıp yazdığım garip bir öykü. yaşadığımızın ne kadarı belli bir düzenin sonucudur? düzeni ayarlayan nedir? gizli bir güç mü? yoksa yalnızca sonuçlarını mı yaşıyoruz yaptığımız seçimlerin?
51 
 Anna'nın Hikayesi...  (Edibe Toğaç)

Adım Anna, Bir kaç aydır bu kasabada yalnız yaşamaktayım, demek istediğim aile üyelerimden hiç biri yanımda değiller. Ben bir yazar olmak istiyorum ve bunuda sessizlikte ve huzurda bulacağıma inanıyorum. O yüzden işte bu kasabadayım şimdi.
52 
 Kimse İnanmaz  (ege ışık)

gerçeğin yanılsaması....
53 
 Pixies  (DESPİNA YILDIZ ÇAĞRI)

bazen var sandıklarımız aslında hiç olmamıştır, bazen de yok sandıklarımız aslında hep vardır.'var' ile 'yok' arasında ruhsal yolculuğa çıkmayı oldum olası isteyen saklı ruhlara...
54 
 ... Ayna...  (mehmet burak yüksel)

Yaptığı şey o kadar korkunçtu ki, suçu ne olursa olsun kimsenin bunu hak etmeyeceğine inanmıştı
55 
 Ölü Katilin Öyküleri - 7  (Barış Ünlü)

Eskiden kalmış bir arkadaşlık ve bu arkadaşlığın ölü katil tarafından sonlandırılması.Ayrıca Ölü katil ile başkomiser Celal’in karşılaşması.
56 
 Karanlığın Ortasındaki Adam  (selim koç)

Hayat sadece diyalektiktir.
57 
 Telefon Kulübesinde, Ölüme Çeyrek Kala!  (Aydın Akdeniz)

Kadın, yanındaki adamla birlikte olay yerinden hızla uzaklaşırken yüreğinin derinliklerinde yükselen o sese kulak kesilmiş, yakında evleneceği bu adamın o talihsiz kaza nedeniyle girdiği şokun etkisinden kendisini kurtarmak için yaptığı telkinleri artık duymaz olmuştu. — Keşke o telefon kulübesine hiç girmeseydik diye sayıkladı kendi kendine. Her şey o kadar ani gelişmişti ki, daha ne olup bittiğini anlamaya fırsat dahi kalmadan hayatın baharında, gencecik bir sokak çocuğu arabanın altında kalarak yitirmişti yaşamını.
58 
 Fantezi Makinesi  (Cengiz Erdem)

Ekran son derece koyu kırmızı fon üstüne sepiştirilmiş, neredeyse belirsiz kılcal damarlarla dolu. Manadan yoksun bir şeyler fısıldayan elektronik insan sesleri birbirleri üzerine bine bine yükseliyor ve sonra aniden son derece derinden gelen bir kalp atışı tarafından kesiliyor. Psikozun eşiğini çoktan aşmış bir insanın beyninde zuhur etmekte olan bir karmaşa bu. Koyu kırmızı arka-plânın altından çıkmaya çalışan kılcal damarların her kalp atışıyla birlikte daha da belirginleşen bir kalbin kılcal damarları olduğunu anlıyoruz. Sonra kalp atışlarının arkasından ritme uygun melodik sesler duyuyoruz. Bu sesler piyano, elektro-bas ve klârnetten oluşuyor (A Minör). Sesler müziğe dönüşüyor ve gittikçe artıyor. Sonra yavaş yavaşa azalıyor ve kalp atışı tekrar belirginleşmeye başlıyor. Ekrana animasyonla yaratılmış tüneller yansıyor sonra bu tüneller beynin labirentlerine dönüşüyor. Bir kaç beyin diyagramının iç içe geçmesiyle ortaya bir binanın mimari taslağını andıran çizimler çıkmaya başlıyor. Bu çizimler gittikçe belirginleşerek Jeremy Bentham’ın çizdiği panoticon adlı hapishane modeline dönüşüyor. Görüntü gittikçe yaklaşıyor ve seyirci tarafından, yani dışarıdan bakıldığında adeta ekrandan çıkacakmış gibi oluyor. Neticede ekran panopticon’u sığmıyor, panopticon ekrandan taşıyor ve seyirciyi içine alıyor. Seyirciye verilen mesaj, “işte şimdi içeridesin,” olurken, görüntünün arka-plânı çok koyu kırmızıdan siyaha doğru bir seyir izliyor, ses kesiliyor, ekran kararıyor, film başlıyor.
59 
 Ölü Katilin Öyküleri - 6  (Barış Ünlü)

Komiser Celal, Ölü katilin bir sürü cinayet işlemesine rağmen hala ardında bir iz bırakmamasını içerler.Ve Ölü katil ise günahkarları bulmaya ve onları cezaya kesmeye devam ediyordu...
60 
 Karanlıktan Çıkan... (Korku Hikayesi)  (siiradami)

Karanlıktan gelen ölümlerle besleniyordu.

son eklenenler
Zaman Yolcusu
Erdem İlker
Öykü > Gerilim
Yoksun
Erdem İlker
Öykü > Gerilim
Selen
Erdem İlker
Öykü > Gerilim
İbret
Erdem İlker
Öykü > Gerilim
Gerçek
Erdem İlker
Öykü > Gerilim
Reptilian 1
Tuna M. Yaşar
Öykü > Gerilim
Reptilian 2
Tuna M. Yaşar
Öykü > Gerilim
Reptilian 3
Tuna M. Yaşar
Öykü > Gerilim
Reptilian 4
Tuna M. Yaşar
Öykü > Gerilim
Reptilian 5
Tuna M. Yaşar
Öykü > Gerilim

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.