Ölümden sonra yeni birşeylerin olduğu konusunda umutluyum. -Platon |
|
||||||||||
|
Geceni gündüzünü benim için harcadın, Ninnilerini kulağıma fısıldadın, Hasta olduğum an yanımdan ayrılmazsın, Nerede olursam dualarınla yanımdasın. Her zaman yüzümde gülümseme olsun istersin, Döktüğüm tek damla göz yaşında bileağlama evladım dersin, Bedenimdeki her yara için üzülür kendini harap edersin, Gözümde bir damla yaş görmek istemezsin. Canım annem sen benim her şeyimsin, Dokuz ay taşıdın karnında sütünü verdin, Her saatinde her gününde dua ettin benim için, Anneciğim ne yapsam ödeyemem hakkını hiçbir zaman senin. Uykundan olurdun geceleri ağladığımda, Ayrılmazdın yanımdan hasta olduğum anda, Sen ağlama canım yanar dökülen göz yaşlarında, Anneciğim en büyük pay senin mutluluğumda. Güç verdi bana başımı okşayan ellerin, Haram oldu benim yüzümden gecelerin, Tek istediğim gülsün her zaman anneciğim güzel gözlerin Canım annem her şeyim bana güç verensin.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hüseyin İbiş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |