Sanat hem bir coþma, hem bir yadsýma iþidir. -Camus |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Akan her damlanýn soluðunda sen Duman perde olmuþ yüce daðlara Zalim düðümlerin ucunda yine sen Yeþil bahçelere düþtü rüyalarým Sinemde büyüdü solmaz kýr çiçekleri. Yanaðýmda alev damlasý sessizce akýyor Gözlerimden soðuk ellenme. Kuru yaprak hareminde zalim karanlýk Bitmez oldu dalgýn yürüdüðüm sokaklar Göklere açýlmýþ yýldýzlarýn altýnda Yüreðimde sen, aðladým, aðladým hýçkýrarak. Yemin olsun, ölü penceremden süzülen karanlýða Ben, ben bir sana bir sana ‘gül’ dedim. Kehribar gözlüm, güz çiçeðim þahit tut göz yaþlarýmý Senin için, içli içli aðladýðýma. Ve pembe düþünde sakla sadece yüreðimi Kurþunu yudum / ayýp girdiðimde topraða.
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Yûþa Irmak, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |