İnsandaki gerçek güzelliği ancak yaşlandıkça görebilirsiniz. -Anouk Aimee |
|
||||||||||
|
Yolunda yoldaşın olmaya geldim, Güzel sözlerinde özüm bulduğum, Muhabbet bağına girmeye geldim. Nigar’ım, sen yoksan her yer karanlık, Ayırma kendinden beni bir anlık, Seninle kemale erdi bu aşık, Elinden şifayı almaya geldim. Yazgında ben olsam, yazsa yüzüme, Sürme diye çeksem seni gözüme, Yüreğimde yanan firkat sızıma, Merhamet ilacı sürmeye geldim. Cismim aşkın ile yandı ey şâhım, Sana durmaz ise bu ömür râhım, Yükselir göklere figânım, ahım, Kurtuluş yolunu bulmaya geldim. Yuşa da aşkından yansa kül olsa, Sevdanın yolunda gonca gül olsa, Perdeler incelse sanki tül olsa, Aşkınla sararıp solmaya geldim.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Yûşa Irmak, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |