Özyaþamöyküsü baþka insanlarla ilgili gerçekleri anlatmak için eþsiz bir araç. -Philip Guedella |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() seni tanýmýyorum. ama sen güzel bir kadýnsýn ve kalbin de öyle. senin için dua ediyorum. sen iyi bir kadýnsýn. iyiler kendini belli eder. güzel tabanca mor memelerin sarý yap þunlarý bir kere de Allah aþkýna baþka takýl göðsüme göðün sabah en güzel anlarýný yerleþtiririm aðladýðýmda ezan anlarý. çocuklar okul yolunda ilerler karanlýkta bunlar sanayiye çýrak verilseler uzman motor ustasý olurlar güya okul okuyup sýnav kazanýp iþ bulacaklar sistemin yalaný. gördüðüm en güzel kýlýç kollarýn vadiler omuzlarýn ellerin çiçek uçlarýndan su gibi akýyor kýrmýzý yap þunlarý bir kere de sen yapmayabilirsin ama hayalimde öyle. oje sür çayýrlar geyikler ýssýz çayýrlar ekin tarlalarý sapsarý dudaklarýný boya tayt giy kar beyaz üstüne pardösü ve bana gel güvercin gibi ama kaçak. kimse görmesin bilmesin seni, bebek kýz kývýlcým saçan kýz, beyaz kýz ayaklarýna kurban olduðum kýz. oje sür çayýrlar geyikler ýssýz çayýrlar ayaklarýna zorlandýkça…yapayalnýz karanlýkta kaldýkça…aðladýkça… oje sür cýrcýr böcekleri memelerin ufak caným memelerin çok seksi mi oldu bu þiir nedir ne yapayým kýz komple öyle her tarafý örtülü olduðu halde.
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Ýsa Kantarcý, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |