Dengeli bir rejimde yemeðin yeri çok önemli. -Fran Lebowitz |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Sakýndýðým hatýralarýmýn dudak arasýnda ne iþi var Ýnce bir çizgidir þimdi gökkuþaðýný bölen dönümlük dizelerle sýkýlan kuþlar Düþtüðüm yere gömün beni, ben oradaydým Sanki sesinde bir cýlýzlýk bir tarumar bir efkar Sanki kýþlarý almýþ sýrtýna karýþ karýþ gezen bir bunaksýn Tanrýdan aldýðým topallayan ayaklý, helvadan bir sunaksýn Býrak içimdeki göz bebeðimi gözüme gelmek için Yahut demeyi ne çok severdin, kim alýþtýrdý seni Tanýrým yarýn üþüdüðüm sýcacýk odalarýn kokusunu Mutluluk, menekþe renkli bir yok oluþtur Sýralý bir ölümü toplu ateþ altýna alan anýn, hazýrlanmaya baþlayan toplu mezarýndayým Geçmiþi gördüm, geleceði yaþýyorum, durmak kadardýr insan Sandým fakat öyle olmadý, ne önemi var bu dizelerin Ýçimdeki çocuk artýk, yaramaz bir hýrsýz oldu, kaset çalan Karþýmda kasvet, elimde boþluk, týrnaklarýmda dünyanýn kirli izleri 16:45
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Ekrem Naif Tek, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |