..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Seviyorum, öyleyse varım. -Unamuno
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Gülmece (Mizah)
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Hişttt Hişt
ergun tekkalmış
Şiir > Bireysel

arkamda çağırı gelişine vurdum hayâta ölümüne...

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Deneme > Gülmece (Mizah)
221 
 Marko Paşa  (Şevket Başıbüyük)

Meğer halkın sorunlarını dinlemek kadar, Marko Paşa olmak gibi zor bir görev yokmuş bu âlemde. Var mı derdin –ki vardır- öyle ise anlat Marko Paşa’ya…
222 
 Nereden Adam Çıkmaz  (Ahmet Zeytinci)

Nereden anladın dostum, oradan adam çıkmadığını, çıkmayacağını? Benim oralı çok samimi, çok kıyak arkadaşlarım var. Olsun onu söyleyen için, bunun bir önemi yok demek ki... O memleketli bir iki tane saçma sapan adam tanımış, birinden de kazık yemiş ya da kötülüğünü görmüş, bütün yöre halkını kötülüyor...
223 
 Komik Fıkralara Güler Misiniz?  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Üç adet fıkra var.
224 
 "Köşeci" Geldiiiii Hanıımmm!  (Demirhan Ocak)

Her ne pahasına olursa olsun, Başbakan’ın uçağında ‘oturma organı’ kadar olan koridorda çekilen, çektirilen fotoğraflar da kadraja girmek için;
225 
 İlişkiyle Cep Telefonu İlişkisi  (serpil dilbaz)

cep telefonunun şarjı çok önemli. eğer uzun süre dayanıyorsa bu kolay wazgeçmeye engel bir unsurdur. yani şarja ilişkide tolerasyon katsayısı diyelim. ne kadar çok tolere edebiliyorsan karşındakini, ilişki o kadar uzun dayanıyor. buna eskiler emek diyorlar. kelime tanıdık geldi mi???
226 
 Havuzda Problemler Dağ Gibi  (Ahmet Zeytinci)

İlkokulu ve ortaokulu benim okuduğum yetmişli yıllarda okumuş olanların karşısında çıkan en büyük problemlerden birisiydi... Yok canım yok, harçlık alamamak ya da kızların pas verip vermemesi değil problem... Bizim baş problemimiz havuz problemleriydi... Bir musluk havuzu beş saatte doldurup dururken, ikinci bir musluk havuzu üç saatten boşaltmaktadır filan diye böyle cümleler vardı işte bilenler bilir...
227 
 Ey Ruh!  (Aysel AKSÜMER )

- Kesinlikle öyle. Ruhu dingin tutacak, bedene terk ettirmeyeceksin. Bedene dil öğretip, ruhu ilim ve bilime sevk edeceksin. Ruh ve beden sağlığı taramasından geçirteceksin. - Bu kadarı da fazla ama ne bu! Göz, diş, sınav kağıdı taraması gibi. -
228 
 Mangalda Kalan Kül  (Hulki Can Duru)

Osmanlı İmparatorluğunda Yeniçeri Ocağına alınacaklar arasında eşcinselleri belirlemek için adayların içi kül dolu bir mangalın üzerine oturup yellenmesi istenirmiş. Çıkan gaz sadece tek bir noktayı etkiler ve küçük bir oyuğa yol açarsa anal kavitenin normal olduğu, dolayısıyla, adayın normal bir erkek olduğu anlaşılırmış. Ancak, büyük bir oyuk oluşursa, veya, mangaldaki küller her yana saçılırsa kavitenin anal ilişki nedeniyle genişlemiş ve bollaşmış olduğu, dolayısıyla adayın eşcinsel/oğlan olduğu hükmüne varılır ve acemilerin birliklere dağıtım bu kıstasa göre yapılırmış.
229 
 Gülmekten Hem Bayıltan Hem Göbek Çatlatan Fıkralar  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Bayıltan ve göbek çatlatan fıkralar...
230 
 Hadi Gülümse  (osman demircan)

Bir atın katıla katıla güldüğünü düşünün hemen ürperirsiniz. At gülmez kişner. Bir köpeğin kediyi kovalarken güldüğünü düşünün. Böyle bir tabiat olayı olmaz dersiniz. Doğal gelmez böyle şeyler size. Bir saksının şaka olsun diye kuaförden yeni çıkmış hasbanın başına düştüğünü farz edin. Hasba yerde yatarken saksıdaki güllerin iki yanağında durduğu da cabası olsun. O zaman güler misiniz ağlar mısınız?
231 
 Oy Atanların Önemle Dikkatine  (Ahmet Zeytinci)

Oy verirken, sandığa giderken oy hakkında ileri geri konuşmayın sakın. Ne cumhurbaşkanlığı oyu, ne de partiye vereceğiniz oyun arkasından laf söylemeyin... Bu oylar acayip alıngandırlar... Zarfları aldınız elinize masada ki görevlilerden, gizli oy kullanılan yere doğru hareket ederken, o güzelim oyunuza üç kulhuvallah yani ihlas suresini bir de fatihayı ekleyin...
232 
 Kadın milletinin dayanılmaz tutkuları  (BİNNUR EDİSAN)

Hem indirim hem de kredi kartlarına 3567(!) ay taksit. Bedavaaaaaa!
233 
 Bunlara Gülünür Mü?  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Bush'a ne oldu acaba?
234 
 Dolar Neden Beş Liranın Altına İnmiyor  (Ahmet Zeytinci)

Hadi diyelim dolar düştü düştü de geldi eski seviyesine, üç lira ya da üç buçuk lira oldu. O zaman ne olacak? Başlayacak millette alış veriş çılgınlığı, nasılsa hayat ucuzladı diye millet çarşı pazar dolaşmaya başlayacak. Benzin düşecek belki üç liraya, millette harala gürele araba kullanmaya kalkacak. Bizde de çok çıkmıyor bu meret petrol, hadi bu sefer petrol ithalatımız artacak.
235 
 Münasip Bir Yerde İnebilir Miyim?  (Utku Kocak)

Sizin için toplu taşıma araçlarını araştırmaya karar verdim ve uzun bir aradan sonra tekrar yazmaya başladım. Tamircilerle, oto yıkamacılarıyla, minübüs, otobüs, taksi, kamyon, traktör şöförleriyle, normal şöförlerle ve at hırsızlarıyla uzun sohbetler yap
236 
 İsterseniz Gülebilirsiniz  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Bunlar insanı gülmekten çatlatır
237 
 Bol Bol Kahkaha Attıran Bektaşi Fıkraları  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Üç bektaşi fıkrası var...
238 
 Sistem Seni Korusun  (serpil dilbaz)

aklında tutanlardan mısın, yoksa bir yere yazıp onu kaybetmekten ya da çaldırmaktan korkanlardan mı? ... korkmayın o kadar güwenli bir sistemdeyiz ki, o muhteşem(!) sistem bizi kendimizden bile koruyor!
239 
 Hindi Cumhuriyeti Antalyaski  (Demirhan Ocak)

12 parmak bağırsaklarınız ile karaciğerinizin birbirine girmesini sağlayan kemerlerden kurtulmanın işareti olan kemer motifli ışığın sönmesinden bir iki saniye sonra,..........
240 
 Karadeniz Fıkralarından Seçmeler  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Dört fıkra...

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26  Sonraki Sayfa

son eklenenler
Erken Boş Alma Sorunları
Ahmet Zeytinci
Deneme > Gülmece (Mizah)
Uygulamalı Atasözleri
Aysel AKSÜMER
Deneme > Gülmece (Mizah)
Kitle İmha Silahları
Ahmet Zeytinci
Deneme > Gülmece (Mizah)
Sendromlar Çeşit Çeşit
Ahmet Zeytinci
Deneme > Gülmece (Mizah)
Çoraplar Ne İşe Yarar
Ahmet Zeytinci
Deneme > Gülmece (Mizah)
Şınav Mınav Durumları
Ahmet Zeytinci
Deneme > Gülmece (Mizah)
Boynuzsuz Geyik Muhabbetleri
Ahmet Zeytinci
Deneme > Gülmece (Mizah)

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.