Renklerin Dili, Damağı ve Dişleri
(Öykü Yüzer) 14 Temmuz 2007 |
Deneysel |
| |
Küçük teknenin küçük zorluklarından biri işte. Bazı küçük teknelerde tuvalet var aslında. Buna kimyasal koymuşlar. Taa yastıkların altında bir de. Ama hiç yoktan iyidir.
Teknedeyiz! Hoşgeldiniz ! |
|
Kokteyl
(Öykü Yüzer) 6 Ocak 2007 |
Bireysel |
| |
“Ayyyyy içim şişti, çok duygu oldu” demiştin. Gene gülümseyip susmuştum. Gözlerim dolmasın diye çok sıkmıştım kendimi.
Şimdi sıkmıyorum. Rahat rahat doluyorlar.
|
|
Evler
(Öykü Yüzer) 30 Kasım 2006 |
Bireysel |
| |
Ensemin keyfi bilir. Bir adım atarım deniz...bir adım atarım evciğim...bir adım atarım deniiizzzz...bir adım atarım evciğiiiimm...Hem yürür hem şarkılar söylerim...bir durur, bir bakar, birden de koşarım. İstersem. İsterim.
|
|
Sis ve Rüzgar
(Öykü Yüzer) 30 Kasım 2006 |
Deneysel |
| |
İşaret parmağıyla kenarından yakaladı gözü ve cebin kumaş duvarından da destek alarak yukarı doğru itekledi. Artık göz, cepten dışarı çıkmak üzereydi. |
|
Savaş
(Öykü Yüzer) 5 Eylül 2006 |
Başkaldırı |
| |
Oysa sadece denizle yaşanabilirdi. Yaşanırdı, yüzülürdü içinde, dalınırdı...Ben denizin bir parçası olabilirdim. Çok da güzel olurdu herşey. |
|
Matruşka Tükürük Hokkasında
(Öykü Yüzer) 15 Ekim 2005 |
Sürrealizm |
| |
sahnem tükürük seline kapıldı...
seyircilerin çoğu boğuldular...
arka sıralarda oturanlar, çıkış kapısına yakındılar...kaçabildiler...
|
|
Eşik
(Öykü Yüzer) 15 Ekim 2005 |
İronik |
| |
Beni en iyi Ali Bey anlar belki...o da hiç söylemez, ketumdur ve aralıktır gözleri. |
|
Kaos
(Öykü Yüzer) 13 Ekim 2003 |
Varoluşçuluk |
| |
17 yaşındaydım - bir erkekle seviştim - ama aktiftim- kaç kere seviştim? – 5,6 - gay değilim - gay olsam seni arzulamazdım ki - değil mi? |
|
Yasu Nikolas
(Öykü Yüzer) 30 Haziran 2003 |
Çocuk |
| |
Demek burada ölecekmişim…Ölmeden önceki son sözüm ne olmalı diye düşünüyorum… |
|
|
|