Zaman dostluğu güçlendirir, aşkı zayıflatır. -La Bruyere |
|
||||||||||
|
Gözyaşım ıslatsın omuzlarını Ruhuma işleyen has Polat mısın? Atomlar yeşertsin damarlarını Leyla yalnızlığı seven sen misin? Günler yine kara, yine karanlık Güneşim sensizken doğmayacakmış Umut bir anlıkmış, umut o anlık Gözlerime gözün bakmayacakmış Günler yine kara, yine karanlık Sinemde aşkının serinliği var Aşkın meltemini gizledin neden? Tenimde sonbahar serinliği var Sevmedim mi seni en çok kendimden Sinemde aşkının serinliği var Cevheri aramak kolay mı sandın? Düşmeyen yollara anlayamazmış Ne dedim ki sana yolun çevirdin Sahipsiz bu yollar kar kış ayazmış Cevheri aramak kolay mı sandın? Bu yollar ürperti vermezdi bana Tükenmek bilmeyen bu uzun yollar Bir kez olsun dönüp baksan ardına Hasretle seni bekleyen yarin var Bu yollar ürperti vermezdi bana
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Yûşa Irmak, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |