Kürtaj sadece kendileri bir zamanlar doğmuş insanlar tarafından savunuluyor. -Ronald Reagen |
|
||||||||||
|
Not: Hasan Akgün için, Alone kırlangıç gibi girdim tramvaya martı gibi çıktım şöyle düşündüm: YOLA AT GİBİ YAPIŞMAKTAN BAŞKA YAPABİLECEĞİM HİÇBİR ŞEY YOK BAŞKA ANLAMLI HİÇBİR ŞEY YOK her gün de bunalım olur mu be kardeşim tepeden tırnağa olur ve iğneden ipliğe yardımına ihtiyacım var Allah’ın. yaş ilerledikçe anlıyorsun bunu santim santim hem de. her günkü duam: iğneden ipliğe yardımına ihtiyacım var Allah’ın. en çok benim yardıma ihtiyacım var! yaparım ederim sanırdım bir zamanlar tek başıma… kırlangıç gibi girmek bir kalabalığa bir ortama bir insana güzel bir viraja nasıl anlatsam birini bir şeyi terk ederken bile güzel terk etmek lazım sıçıp batırmamak lazım kırlangıç gibi girdim martı gibi çıktım o zifiri karanlıktan
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © İsa Kantarcı, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |