..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bir sanatçý baþarýsýz olamaz; sanatçý olabilmek bir baþarýdýr. -Charles Horton Cooley
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Çocuk
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Köylü Kýz Kezban
Ýsa Kantarcý
Roman > Aþk Romaný

Köylü Kýz Kezban 1 Sabahýn erken saatleriydi, bölgede 3 gündür kar fýrtýnasý vardý, yoðun rüzgarla kýrbaç gibi yaðan ince kar insana nefes aldýrmýyor, her þeyi zora, ister istemez kanlý bir mücadeleye sokuyordu. Daðýn yamacýnda 3 kiþi kaplumbaða gibi ilerlemeye çalýþýyordu, dizlerine kadar kara batmýþlardý, bu üç adam elektrik onarým arýza ekibiydi, adamlardan biri çok öndeydi, yumuþak ve derin karda ilerlemekten nefes nefese kalmýþlard

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Çocuk
101 
 Ýyi Arkadaþlar 'Výz'ýldarlar  (Aylin Çiftçi)

Ýlk baþlarda çok yüzsüzdü, þýmarýktý arkadaþým. Bakmayýn sonradan onu bu kadar çok sevdiðime. Gelir-gelmez, her yere girip çýktý izinsizce. Sonra da benden kaçmaya baþladý. Kýsa bir süre sonra da, iyice alýþtý. Bu kez de, ne yiyip içiyorsam, o da yiyip iç
102 
 Beni Ben Olduðum Ýçin Sevin  (nalan gök)

Ýstiyorum ki ailem, onlara dayandýðýmda bir kale kadar sert,saðlam ve güçlü ;üzgünken de baþýmý omzuna koyup aðlayabilecek kadar yumuþak olsun.Sadece dinlediðim deðil ayný zaman da beni de dinleyen , anlattýklarýma deðer veren , ön yargýyla yaklaþmayan bir ailem olsun.
103 
 Bayram Sevinci  (Dilek Asar)

Pembe elbisesi bayrama yetiþmiþti. Çok seviniyordu.Annesi , elbiseyi yetiþtirmenin gururu yüzünden okunarak ‘pek de yakýþtý’ dedi.Rugan ayakkabýlarýný giymekle uðraþýrken annesine sevgiyle bir göz attý. Bilekten baðlý rugan ayakkabýlarý pýrýl pýrýl parlýyordu. Elbisesinin altýna giydiði, özenle kolalanmýþ dantelli ‘ jüpon’ un her deviniminde çýkardýðý hýþýrtý kulaklarýnda, mutluluktan içi içine sýðmýyordu. Pembe elbise yetiþmiyecek, onu bayramýn ilk günü giyemiyecek diye ne çok üzülmüþ, ne çok heyecanlanmýþtý.
104 
 Masal Zamanýndan Sonra Þimdi Uyku Zamaný  (Sinan Yýldýrým)

Karanlýklar ülkesinde yaþayanlar bu birden çýkan ayý görünce korkuya kapýlmýþlar. Çünkü efsaneye göre bir gün karabulutlarýn arasýndan bir ay çýkacak ve bu ayýn çýkýþý ile karanlýklar ülkesine karanlýk getiren karakulenin üstündeki kýzýl alev sönecek ve karanlýklar ülkesi güneþle buluþacak ve karanlýkta yaþamaya alýþmýþ olan herkes güneþi görünce görme yeteneklerini kaybedecekler ve asla bir daha kötülük yapamayacakladý.
105 
 Cimrinin Sonu  (bllljj)

Cimri olmanýn sonu ve öyküsü
106 
 Alýþmak  (HARUN KABLAN)

HER ÝNSAN NE YAZIK KÝ KENDÝNDEN BÝR ÞEYLER BULACAK
107 
 Çapgöz  (Yasemin Ýnci)

Bir süre sonra, karýncalarýn tek sýra halinde metrelerce alana yayýlmýþ olduklarý bir düðün törenine denk gelmiþler. Onca karýncanýn içinde bir tek kanatlý karýnca varmýþ ve o da Çapgöz'ün dikkatsizce üzerine basmasý sonucu kumlara gömülüp kaybolmuþ.
108 
 Yeþil Yunus  (oðuz gölçik)

yeþil yunus doða sevgisinden doðdu. tabiatta her canlýnýn bir diðerinin geleceðinden sorumluluk duymasý gerektiðini anlatan çocuklar için düzenlenmiþ masal...
109 
 Gece Yarýsýný Beþ Geçe  (Neslihan Nesrin AKDENÝZ)

Akþam okuldan dönerken içimde bir his bu gece garip þeyler olacaðýný söylüyordu bana. Ýþte servis þoförümüz Harun þu sivilce suratlý 6.sýnýf öðrencisi Mehmet’in ukalaca konuþmalarýna fitil olmuþ dalgýnlýkla yola çýkan zavallý kara bir kediyi tekerlekleri altýna almýþtý bile. Ayrýca köþe baþýndaki dilenci amca her zamanki yerinde deðildi. Eve vaktinden önce mi vardýk nedir?
110 
 Gölgesiyle Yarýþan Tay  (Serdar Yýldýrým)

Gecenin ilerleyen vakitlerinde Yekta bir iç sýkýntýsý yaþýyordu. Huzursuzdu. Huzursuz olmasý, onun uyumasýný engelliyordu. Derinden gelen ayak sesleri duydu. Bu saatlerde bakýcýlar ahýra girmezlerdi. Yoksa gelenler yabancý mýydý? Amaçlarý ne olabilirdi? Yekta yine de aklýna kötü þeyler getirmedi. Bekledi. Biraz sonra ellerinde sopalarla, iðnelerle üç kiþi karþýsýna dikilince ürperdi. Korktu. Zalim adamlar aniden harekete geçerek bütün suçu iyi bir yarýþ atý olmak olan Yekta’ya sopalarla acýmadan vurmaya baþladýlar. Caný yanan Yekta birkaç adým gerileyince arkasý duvara dayandý.
111 
 Rüyalar Aleminde Düþler Perisiyle Birlikte  (Sinan Yýldýrým)

Ne güneþin doðuþunu görebilmiþti nede yataðýnda huzurlu bir uyku uyuyabilmiþti, öylece kalakalmýþtý pencerede, yalnýz yapayalnýz, yorgun, çaresiz, uykusuz, mutsuz, huzursuz ama rüyalar aleminde düþler perisiyle birlikte en güzel rüyalarý görecekti belkide
112 
 Turan"la Ýlk Ders  (Figen Yarar Gönülver)

Öðlene doðru kapý çalýnýyor ve açtýðýmda þaþkýn bir o kadar da seviniyorum, Turan bu.
113 
 Josef'in Öyküsü: Sinsi Yaprak Bitleri ve Su Kabarcýðý  (Esin Yardýmlý)

Ama Josef bunu önemsemedi ve hemen pijamasýnýn cebinde hep duran sihirli sarý ipliði aldý. Bu ip sihirliydi, iðne olmadan kendi kendine yýrtýlmýþ bayraðý dikebilirdi yani...
114 
 Okul Çantasý  (ercanharmancý)

Ýlk kýskandýðým ,ilk masum kýskançlýðým
115 
 Evdeki Gizlilik  (Neslihan Nesrin AKDENÝZ)

Ceren Nazlý, Bartu, Can ve Ýlayda çok iyi beþ arkadaþtý. Ceren’in köpeði Yumuþ , Nazlý’nýn kuþu Þeker, Bartu’nun tavþaný fýndýk, Can’ýn baykuþu Bembeyaz ve Ýlayda’nýn faresi Tatlý.
116 
 Keloðlan Ýle Nasreddin Hoca  (Serdar Yýldýrým)

Keloðlan kasabaya tavuk satmaya gitmiþ. Pazara gelince elindeki iki tavuða müþteri aramaya baþlamýþ. Adamýn biri tavuklara bir altýn vermiþ. Keloðlan bunu kabul etmemiþ. Ýlle de iki tavuða iki altýn isterim demiþ. Keloðlan’ýn tavuklarý bir altýna vermediðini gören adam: “ Bak Keloðlan, bende bir define haritasý var. Yalnýzým, yaþlandým artýk. Bu sebepten defineyi aramaya çýkamadým. Eskiden Zenginoðlu’ nun konaðýnda çalýþýrdým. Bu haritayý bana Zenginoðlu vermiþti. Ýki tavuk benim olsun, harita senin olsun, defineyi ara bul, ömrünce mutlu ol ” demiþ. Keloðlan adama inanmýþ, deðiþ tokuþ yapýlmýþ. Keloðlan akþamüstü yorgun argýn köyüne dönmüþ. Anasý: “ A benim kel oðlum, kabak oðlum. Hiç bu kaðýt parçasýna iki tavuk verilir mi? Sen tavuklarý satýp gaz, tuz alacaktýn. Kandýrmýþlar seni. Þimdi karanlýkta otur, yemekleri tuzsuz ye de aklýn baþýna gelsin ” diyerek baðýrýp çaðýrmýþ. Keloðlan oralý olmamýþ, aklý fikri definedeymiþ. Sabahý zor etmiþ, erkenden kalkmýþ.
117 
 Bir Masal Kahramanýna Baðýþladým Gözlerimi  (arjin arslan)

Bana anlatýlan masallarý dinlediðimde o masalýn kahramanýyla deðiþirdim yerimi.Þimdi her masalýn kahramaný benim ve deðiþtiriyorum tüm masallarýn sonunu.
118 
 Bez Bebek  (Bulut)

Çocukta olsak kendimizi kabul ettirmek, farlýlýk yaratmak adýna yazýlmýþ bir yazý.
119 
 Para Herþeyi Öðretir mi?  (Mehmet Önder)

Daha sonra deðiþti. Vicdanlarý örseleyen, ahlaký yok eden bir canavara dönüþtü.
120 
 Kimsem Kalmadý  (Neslihan Nesrin AKDENÝZ)

Uyandýðýmda güneþin doðduðunu izledim. Ama kulaðýma Bir ses geliyordu.O ses

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Ahtapot
Serdar Yýldýrým
Öykü > Çocuk
Dev Hamsi
Serdar Yýldýrým
Öykü > Çocuk
O Þey
Veysel Baþer
Öykü > Çocuk
Ateþ ve Hayal
þinasi zafer
Öykü > Çocuk

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.