..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Yaþama karþý sýmsýcak bir sevgi besliyorum... -Dostoyevski
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Çocuk
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Ýyi Kýzlar Aþýk Olur 1
Ýsa Kantarcý
Roman > Korku Romaný

YEDÝNCÝ BÖLÜM Bir kadýnýn yaþý ilerlemiþse, artýk iþlerin hiç düzelmeyeceðini anlamýþsa ya da anlamazdan gelmeye çalýþýyorsa, ‘yine de bir umut vardýr’a sýðýnmaya çalýþýyorsa, birçok hayal kýrýklýðý biriktirmiþse, anne de olamamýþsa; bir þeye, bir varlýða sýðýnmak ister, kýzý gibi göreceði bir varlýða… ve o kýzý bulduðunsa akýl almaz bir dürtüyle, onu milyon kez doðurmuþ gibi, onu doðurmak için yaþamýn en güçlü þeytanlarýyla ve engelleriyle b

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Çocuk
141 
 Yapamamlarý Gömmek  (NEHÝR)

Bunu okumalýsýnýz...
142 
 Pazar Kuþlarý  (Gökhan Doðan)

Çocuklar 'ý düþünerek yazmak kimimizin aklýna geliyor acaba?
143 
 Hayvanlar ve Biz  (bllljj)

Hayvan sevgisi çok önemlidir.
144 
 Beþ Çocuðun Esrarengiz Macerasý  (þule akdeniz)

O gün okul çýkýþýnda buluþup, olay hakkýnda konuþacaktýk. Okula gittiðimde her zamanki gibi o gýcýk müdürümüzü görecektik. Eski müdürümüz olsaydý… Þimdi bize iyi davranýrdý. Bunu söyleyen Aylin idi. Emre: Bence bu müdürde bir tuhaflýk var.
145 
 Göçmen Kuþlar  (Mustafa)

Yaz tatilin de köye gittim. Bir gün göçmen kuþlar geldi. Ben Sevim ablama ve Ramazan’a gösterdim. Sonra nereye yuva yaptýklarýný merak ettik ve leylekleri takip ettik ama daha henüz yuva yapmamýþlardý. Biz yuva için çalý, çýrpý koyduk.
146 
 Acý Hayat  (þule akdeniz)

Hiçbir insanýn kimsesi olmadýðýný düþündünüz mü? Belki evet belki de hayýr ne olursa olsun bu çok zor bir þey.1961’ÝN ilk Aylarýydý. Ocak ayýnýn soðuk günlerinden biriydi. Hiç kimsesi olmayan Canan o soðuk gecede boþ ve korkunç konaðýnda yatýyordu. Bir anda korkunç bir ses ile irkilmiþti. Uy
147 
 Kýyafet Eskiten Kral  (bllljj)

Çok kötü bir kral
148 
 Hasan Kallimci ve Çocuk Edebiyatý - 2  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Önceki yazýmýzda Hasan Kallimci'nin 1. Sýnýf Öðrencileri Ýçin yazdýðý eserlerinden söz etmiþtik. Bu yazýda ise 2. Sýnýf Öðrencileri için yazdýðý eserlerinin kýsa bir tanýtýmýný yapacaðýz.
149 
 Kehanet  (mustafa kobaþ)

gelecek gökyüzünün en güzel yýldýzýyla yeryüzünün en tatlý perisinin birbirlerine kavuþacaklarýný,içlerindeki mutluluk tohumlarýnýn yeþerip kainatýn büyülü çiçeði olan huzurun yüreklerinde açacaðýndan bahsederken…
150 
 Macera Adasý  (þule akdeniz)

Aylin, Cansu, Berk, Emre ve Can beþ arkadaþlardý. Aylin’in bir köpeði vardý ismi uyanýktý. Cansu’nun bir papaðaný vardý papaðanýn ismi ise Poli idi. Poli çok yaramaz bir papaðandý ve son olarak Berk’in bir kedisi vardý. Ýsmi Yumaktý. Aylin’in köpeði Uyanýk ile Berk’in kedisi Yumak hep kavga ederlerdi. Buna karþýlýk Berk kedisine benim kedim kazanacak deyip Aylin’i gýcýk ederdi. Ve tabi Aylin Berk’e kýrýlýrdý böyle yaptýðý için. Neyse okullarýn yaz tatili olmasýna bir hafta kalmýþtý. Beþ arkadaþ yaz tatilinde ne yapacaklarýný tartýþýyorlardý. Bu arkadaþlarýn ortak özelliði ise beþinin de maceraperest olmasýydý. Yaz tatilinde beþi toplanýp bir yere gitmeyi düþünüyorlardý. Yani bir yere kamp yapmayý. Hepsinin çok iyi bildiði bir þey vardý. Aileleri onlara baþýnda bir büyük olmadan asla izin vermezdi. Hepsi bunu düþünüp tartýþýyordu. Emre bir an Can’a baktý. Can’dan hiç ses çýkmýyordu ki Can buldum!! Diye baðýrdý. Benim uþaðým bizim baþýmýzda durabilir dedi. Herkes Can’a yaþa diye baðýrdý. Hepsi yaz tatilini iple çekiyordu. Bugün günlerden Salý idi. Yani okullarýn kapanmasýna yaklaþýk olarak üç gün vardý. Aylin okula gitmek üzere okul kýyafetlerini giydi.
151 
 Sevgili Babacýðým  (MÜFÝDE DECDELÝ)

Çocukluðumdan itibaren yaþantýmdan kesitler...
152 
 Deniz  (esma boyacý)

denizi çok sevdiðim için yazdým
153 
 Nilüfer Perisi  (hülya and)

Sadece bir gün içinde geçen masalı dilerim beğenirsiniz.
154 
 Sirk Geliyor  (þule akdeniz)

O günü iple çekiyordum. Ýlk önce bakkala gitmemle baþlamýþtý her þey. Bakkalda bir kâðýt vardý. Üstündeyse palyaçolar. Dokuz Nisanda sirk geleceði yazýyordu
155 
 Oðluþuma Denizime  (ERDÝNÇ YÝÐÝTALP)

bu oðluma yazdýðým il romadýr.
156 
 Çöp  (Alp H. B.Ç.)

11 Yaþtaki Alp'in 8 Yaþtaki Yazýlarý...
157 
 Yavru Kedi  (pinokyo)

umuda anlattýðým öyküler
158 
 Ben O Zaman Bir Köþede Aðlýyorum  (kenan nail )

Sýra Mehmet’e geldiðinde sýra dýþý bir þey oldu.
159 
 Tartalým Abi!  (Duran Çetin)

Güneþin olanca coþkusunu ortaya koyarak, kendisini cömertçe sergilediði bir gündü. Güneþin alev alev ýsýsýný önüne katýp kovalayan rüzgar, insanlarýn yüzüne hafifçe bir tokat gibi çarpýyordu.
160 
 Yabani Balýk Demo  (Mustafa Burkan)

balýk hikayesi

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Ahtapot
Serdar Yýldýrým
Öykü > Çocuk
Dev Hamsi
Serdar Yýldýrým
Öykü > Çocuk
O Þey
Veysel Baþer
Öykü > Çocuk
Ateþ ve Hayal
þinasi zafer
Öykü > Çocuk

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.