..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Özgür insan, denizi daima seveceksin. -Baudelaire
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Türkiye
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Köylü Kýz Kezban
Ýsa Kantarcý
Roman > Aþk Romaný

Köylü Kýz Kezban 1 Sabahýn erken saatleriydi, bölgede 3 gündür kar fýrtýnasý vardý, yoðun rüzgarla kýrbaç gibi yaðan ince kar insana nefes aldýrmýyor, her þeyi zora, ister istemez kanlý bir mücadeleye sokuyordu. Daðýn yamacýnda 3 kiþi kaplumbaða gibi ilerlemeye çalýþýyordu, dizlerine kadar kara batmýþlardý, bu üç adam elektrik onarým arýza ekibiydi, adamlardan biri çok öndeydi, yumuþak ve derin karda ilerlemekten nefes nefese kalmýþlard

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Deneme > Türkiye
41 
 Tanklamak Ne Demek?  (Levent Ölçer)

Bugün World of Warcraft'tan bahsedeceðim size. Özellikle odaklanacaðým konu Zindan-dungeon konusu, party-gurup yapýsý ve class-sýnýf rolleri, sýnýflarýn yetenekleri. Hemen pööööfff demeyin lan. Bi bildiðimiz var ki anlatýyoz bunlarý. Bi okuyun þunu sonuna kadar.
42 
 Ýþte Yine Bir Tartýþma ve Yalan Rüzgârýna Kapýldýk Gidiyoruz!  (Mehmet Aluç)

Dün sen demedin mi arkadaþým için, gözünün üstünde kaþý var diye? -Ben mi demiþim, hem de dün? Þimdi burada karþýsýnda bu sorulur mu? Dün sorsaydýn cevap verirdim, yanlýþ anladýðýnda meydana çýkardý! -Ben mi yanlýþ anladým? Dün sen kahkahalar atarak söylüyordun, hem kaþýnýn siyahlýðý yakýþmamýþ diyerekten? -Ben hah hah güleyim boþa gitmesin! Ben bir defa öyle demedim ki… Sadece bazý insana siyah yakýþmaz manasýnda söyledim.
43 
 Ya Ýstiklal Ya Ölüm  (Levent)

Gözünüzü kulaðýnýzý iyi açýn. Kalbinize kulak verin. Gerçeklerden kaçamazsýnýz. Kendi cennetinizde bir peri masalýnýn arkasýna saklanamazsýnýz.
44 
 Uyanýklýk  (Levent Ölçer)

Hayat sorumluluktur. Nefes alan herþeyin yaþadýðý hayata karþý bir sorumluluðu var. Bu sorumluluk demek "UYANIK" olmak demek.
45 
 Hatun Kaçmýþ Sen Hala…  (ESRA BAYKAL ÇETÝNKAYA)

Temel bir gün parkta yürürken, bir adamýn þýnav çektiðini görür. Yanýna yaklaþýr, bir altýndan bakar, bir saðýndan bakar, bir solundan bakar, sonunda adama döner ve der ki
46 
 Trabzon - Ýzmir  (Ahmet Odabaþ)

Elinize pergel ve harita alarak, uzaklýklar konusunda yorum yapabilirsiniz...
47 
 Yürek Yarasý  (Celal Odabaþ)

Çok heyecanlýydým. Yýllar sonra ömrümün en güzel yýllarýnýn geçtiði Erzurum’a gidiyordum. Yol boyunca hayatým bir film gibi canlandý zihnimde. Heyecandan tir, tir titriyordum. Aradan çok uzun yýllar geçmiþti. Daha önce de bu yolda çok otobüs yolculuðu yapmýþtým; ama bu kez durum çok farklýydý. Bir taraftan hasretin vuslata dönüþeceði anýn hayaliyle heyecanlanýyor, öte yandan aradan geçen yýllarýn birçok güzellikleri de alýp götürmüþ olabileceðinden tedirginlik duyuyordum. Mutluluðu ve hüznü bir arada yaþýyordum.
48 
 19 Mayýs Gençlik ve Spor Bayramýnýz Kutlu Olsun  (NÝHAT ÝLÝKCÝOÐLU)

' 19 Mayýs Gençlik ve Spor Bayramýnýz Kutlu Olsun ''
49 
 Zeus'un Kýzý; Evreka  (Aysun Güven)

Günümüzde belediyelerin üstlenmiþ olduklarý sosyal belediyecilik misyonunun içinde bulunmasý gereken hizmetlerin çoðunun hizmet düzeyinin düþük olduðu ya da daha düþük gelirli vatandaþlarý kapsayacak þekilde olmadýðý görülmektedir.
50 
 Ulusal Egemenliði Nasýl Algýlýyoruz?  (Ali Osman Öztürk)

Günümüz Türkiyesini okumak ve anlamak zorundayýz.
51 
 2 Yazý  (CENGÝZ MAÇOÐLU)

Faþist çoðunluða karþý derin bir vadide mahsur kalmýþ insanlarýn kardeþlik çýðlýklarý yankýlanýyordu o gece Lütfü Kýrdar Kongre Merkezi’nde… Rakel Dink, senin güvercin yüreðinin derinliklerinden titreyerek çýkan sesine kulak veriyorum, o sesi bir baþkasýna naklediyorum, o baþkasý yok mu, bir diðerine derken sesin dilden dile…
52 
 Gelin Aðaçlar  (Veysel Baþer)

Felaket tellallýðý yapmýyorum. Yapýlmasýný da sevmem. Açýk iþletme yapýlan madenlerin çevreye verdikleri zararlarý, görevim gereði çok yerde gördüm. Deneyimlerim öngörülere yöneltiyor beni.
53 
 Þehidimin Son Örtüsü Bayraðým  (M.NÝHAT MALKOÇ)

Bir devleti, bir askerî birliði, resmî veya gayri resmî bir kuruluþu temsil eden iþarete bayrak diyoruz. Bir milletin varlýðý ve baðýmsýzlýðý bu sembolik iþaretle temsil edilir. Bütün milletlerde bayraða özel bir saygý duyulur. Çünkü o sýradan bir bez parçasý deðildir. Bir devletin maddî ve manevî deðerlerini topyekûn ifade eder. Onun için milletimiz, her kimin olursa olsun, bayraða büyük bir saygý duymuþtur.
54 
 Türkiye Nasýl Kurtulur?  (Levent)

Dünyayý sen mi kurtaracaksýn, acýlara sen mi ilaç olacaksýn? Yok fayda baþka vah vah demekten. Oyna da oyna ne gelir elden.
55 
 Gezi Notlarý: Bursa Ýzlenimleri - III  (Adem KALINSAZ)

Tophane’den Üftade Cami’ne doðru ilerlemekteyiz. Önümüze çýkan tabela Uludað Milli Parký’nýn gittiðimiz güzergâhta olduðu müjdesini veriyor. Ancak Bursa’ya ayýrdýðýmýz bir güne bu kadar çok tarihi, milli, dini ve kültürel alaný sýðdýrmak imkân dâhilinde deðil. Bursa için en az bir haftalýk bir proðram yapmak lazým ki, gidilmesi, görülmesi arzulanan her yer doyasýya gezilebilsin.
56 
 Zeus'un Kýzý; 2016 Artýðý 2017  (Aysun Güven)

Acý, sefalet görünümüne bürünmüþ, zoraki gülümseme ile ayakta durmaya çalýþan refah, sofrada oturmaya devam edecek.
57 
 Bir Ülkenin Düzeni Sadece Baþ Yöneticileriyle Saðlanamaz  (Hande Hamdiye Aðýrman)

Bir Ülkenin Düzeni Sadece Baþ Yöneticileriyle saðlanamaz
58 
 30 Mart Geçti Þimdi Ne Yapacaðýz?  (Levent Ölçer)

Evine Giren Hýrsýzý Konuþarak Ýkna Edemezsin. Kanun seni evinde koruyamýyorsa "Hýrsýz Var" diye evi ayaða kaldýracaksýn sonra da birleþip o hýrsýzý evine girdiðine piþman edeceksin.
59 
 Bal ve Zehir  (David Durak ARSLAN)

“Sabýr önceleri Zehirdir, huy edinirsen bal olur”
60 
 Türkiye’mizin Geleceðini Geçmiþiyle Yön Verelim  (Hande Hamdiye Aðýrman)

Türkiye’mizin Geleceðini Geçmiþiyle Yön Verelim

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Kanun ve Adalet
Aziz Dolu
Deneme > Türkiye
Hýyar
Tayyibe Atay
Deneme > Türkiye
Ankara’ya Övgü
Yûþa Irmak
Deneme > Türkiye
Þerefle Þanla!..
Yûþa Irmak
Deneme > Türkiye
Nerede Kalmýþtýk?
Alp Þahin
Deneme > Türkiye
Vatan Bilinci
Yûþa Irmak
Deneme > Türkiye
Bayram
Ö.Gökhan Ergüven
Deneme > Türkiye

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.