..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Yaşam ciddi, sanat neşelidir. -Schiller
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - ERDEN ERKİN
ERDEN ERKİN - BİR DENİZ MASALI
Site İçi Arama:

Öykü
  Barmen Öyküleri (ERDEN ERKİN) 5 Mart 2005 Toplumcu 

Dışarı çıktım. Hafif, incecikten bir yağmur yağıyordu. Arabama bindim, silecekleri çalıştırdım. İçimde derin bir hüzün...Nasıldı bu insanlar, aman Allahım, para için insanlıklarını bile unutmuşlardı. ERDEN ERKİN...

Masal Bitti (ERDEN ERKİN) 6 Aralık 2003 Unutulamayan Dönemler 

Geceleri dünyayı aydınlatan ay'ın bir taş ve kum yığını olduğunu; güzel gösteren aynanın arkasının katranlı kağıtla kaplı olduğunu; çok büyük sandığımız aşkların milyonlarca yılın sadece tekrarı olduğunu; en kötüsü, uzay boşluğunda bir zerrecik olduğunu a

Bir Deniz Vardı (ERDEN ERKİN) 12 Ocak 2004 Aşk ve Romantizm 

Deniz, barın aynasında uzun uzun kendisini seyretti. Sarışın başına, yemyeşil gözlerine, küçücük kalkık burnuna baktı, yuvarlak omuzlarına... ERDEN ERKİN

Çamur Nedir? (ERDEN ERKİN) 19 Mayıs 2004 Soyut 

Çamur nedir? Çamur, toprakla suyun karışımıdır. ERDEN ERKİN...

Unutulmayan Hatıralar (ERDEN ERKİN) 7 Temmuz 2004 Anı 

Prensip olarak evli bir kadınla asla birlikteliğim olamaz, ancak öyle bir göz göze geliyorduk ki...Bakışlarıyla bana öyle şeyler anlatıyordu ki..Ve ben onu o kadar iyi anlıyordum ki... ERDEN ERKİN

Yaralı Martı (ERDEN ERKİN) 8 Temmuz 2004 Sevgi ve Arkadaşlık 

Martı kurtulmuştu ve benim de nadir bulunan beyaz bir martım olmuştu; adını "YARALI MARTI" koymuştum. ERDEN ERKİN...

Ölümüne Aşklar (ERDEN ERKİN) 26 Temmuz 2004 Dinsel 

İnsanlar arasında ilk aşk, Adem ile Havva arasında başladı. Adem, Havva' ya öyle bir tutkuyla bağlandı ki, şeytanın Havva' yı kandırdığını; yasak meyve olan elmayı yiyerek cennetten kovulacağını ve bir daha birebir Tanrı ile konuşamayacağını anlayamadı. H

Mutluluk Nedir? (ERDEN ERKİN) 31 Temmuz 2004 Sevgi ve Aşk 

Mutluluk, yaşantısından keyif alan, hoşnutluk duyan, hayatından memnun olan, bir sıkıntısı, acısı, sancısı, kederi olmayan anlamına geliyordu değişe değişe. ERDEN ERKİN...

Sevgi Tokluğuna Yaşamak... (ERDEN ERKİN) 7 Ağustos 2004 Dinsel 

Dinimiz reenkarnasyonu kabul etmiyordu. Kuranı Kerimin Bakara Suresinin 28. Ayetine aykırıydı bu. ERDEN ERKİN...

Dans Et Deniz Dans Et Seni Kim Tutar? (ERDEN ERKİN) 7 Ağustos 2004 Modern 

Arkamdan birinin " Erden..." diye seslendiğini duydum. Baktığımda, Bursa' dan çok eski ve şu sıralar çok ünlü olan bir manken arkadaşımı gördüm. ERDEN ERKİN...

Ünlü Olmanın Yolu (ERDEN ERKİN) 5 Mart 2005 Bireysel 

Arada rakısını yudumlarken iki damla yaş süzülüyordu yanaklarından ama ne yapsındı, bu işler böyle dönüyordu... ERDEN ERKİN

Şairin Tükenişi (ERDEN ERKİN) 14 Mayıs 2005 Anı 

Aslında hoş bir seda bırakmak isterdim gelip geçerken; ya da buruk bir veda...ERDEN ERKİN...

Pardon (ERDEN ERKİN) 1 Ekim 2005 Beklenmedik 

Sabahın bu erken saatinde üstümde şortum, iskeleden denizi seyrediyorum. Arkamda iki kadın şezlonglarına uzanmış konuşuyorlar. Üçümüzden başka kimse yok kumsalda. Bütün tatil köyü henüz uykuda. ERDEN ERKİN

Bir Bodrum Gecesi (ERDEN ERKİN) 1 Ekim 2005 Erotik 

Üstümde bir ağırlık hissettim, sanki üstümde birşeyler, ya da biri dolaşıyordu. Aniden korkuyla uyandım ve tuhaf tuhaf çevreme bakındım. Üstümde dolaşanın, bana sarılmış, uyuyan, sarışın genç bir kadın olduğunu hayretle gördüm. ERDEN ERKİN

Bu Gece de Böyle Bitmişti (ERDEN ERKİN) 13 Ocak 2006 Bireysel 

Gazetede resmin vardı yine. Koyu kestaneye boyanmıştı saçların. Sarı saçların yoktu. Gözlerinin yeşili fersiz bakıyordu. Sanırım yine alkollüydün. ERDEN ERKİN

Yabancı (ERDEN ERKİN) 28 Ocak 2006 Aşk ve Romantizm 

Gülleri aldığını çiçekçiye telefon ederek öğrendim, hatta gelen çocuğu bayağı sorgulamış, benim tarifimi istemiş ve gülümsemiş. ERDEN ERKİN

Eski Dostlar... (ERDEN ERKİN) 11 Şubat 2006 Anı 

Kumsala doğru ilerledim. Alacakaranlıkta şezlongun birine oturdum ve denizi seyretmeye başladım. Deniz usulca kumsalı öpüyordu... ERDEN ERKİN...

Kısmet (ERDEN ERKİN) 11 Şubat 2006 Başkaldırı 

Aniden sıçradı uzandığı yerden. Gidecekti buralardan. İstanbul'a, dayısının yanına gidecekti. ERDEN ERKİN

Bir Anı (ERDEN ERKİN) 23 Şubat 2006 Anı 

Topkapı Eresin Otelinin restoranında oturuyorduk, internetten tanıştığım ve yıllardır çok büyük bir dostum olan ünlü gazeteciyle. ERDEN ERKİN

Aşkın Hüzünlü Yüzü... (ERDEN ERKİN) 16 Şubat 2006 Anı 

Aşk, martı kanadının denize değdiği andır; yitirilen, kumsalda beklemekle geçirilen zamandır! ERDEN ERKİN

Tuhaf Bir Raslantı (ERDEN ERKİN) 21 Şubat 2006 Beklenmedik 

Sanırım dört ay kadar sonraydı, bir gün büromda gazetelere göz gezdiriyordum. Uludağda önüme çıkan o kadının gazetede resmini gördüm. ERDEN ERKİN

Mankenler Dünyası (ERDEN ERKİN) 21 Şubat 2006 Toplumcu 

Artık Deniz bağımsızdı, dilediği işi yapabilirdi; onu kimse tutamazdı. Deniz aldı yürüdü, ülkenin bir numaralı mankeni oldu. ERDEN ERKİN

Bu Gece Yılbaşı (ERDEN ERKİN) 13 Mayıs 2006 Anı 

Bu Gece Yılbaşı

Gonca Gül (ERDEN ERKİN) 10 Haziran 2006 Anı 

Kimdi bu kadın, beni neden böyle etkilemişti, hakkında araştırma yapacak kadar ne yapmıştı bu kadın? Bir tek adını öğrenebildim : Gonca Gül... ERDEN ERKİN

Samanyolu (ERDEN ERKİN) 9 Eylül 2006 Anı 

SAMANYOLU "Aaa Berkant yine zilzurna!" sesleri.. "Ya gece de gelmedi bu, kimbilir nerede sabaha kadar içti!" sesleri. ERDEN ERKİN

Bayramın İlk Günü... (ERDEN ERKİN) 20 Ocak 2009 Anı 

Gözlerim mi doldu, yoksa bana mı öyle geldi, doğrusu ben de bilmiyorum, bildiğim, içim acıyordu; derin acılar, tarifsiz kederler içindeydim. ERDEN ERKİN...

Bir Gidiş Gittin Ki… (ERDEN ERKİN) 2 Şubat 2009 Destan 

Ne yana dönsem, ne yapsam, ne etsem bilemiyorum; yalnızlığın derin izini silemiyorum. ERDEN ERKİN...

Gidenin Ardından... (ERDEN ERKİN) 1 Mart 2009 Sevgi ve Arkadaşlık 

Okuldan arkadaşlarla Barlar Sokağındaki Fasıl Bar' da bu akşam buluşacağız. Nedeni, eşi Kadum' u da alıp, geçenlerde bir kalp krizi sonucu vefat eden sevgili arkadaşımız ve benim çok değerli dostum, çocukluk arkadaşım Samuel' i anmak. ERDEN ERKİN...

Mazi İçimde Yaradır (ERDEN ERKİN) 12 Mart 2009 Anı 

Aradan yıllar geçti, uzun yıllar...Genç kadın şu anda Türkiye'nin çok ünlü bir mankeni, İstanbul'da yaşıyor, dizi film yıldızı, her gece bir tv programında gözüküyor ve hiç evlenmedi. ERDEN ERKİN...

Bir gitar sesine vurgunum, bir dalgaların kumsalı öpüşüne, bir senin sesine, bir fesleğen kokan nefesine...Dayanamam narçiçeği yere düşerse, ya bir de rüzgar ters yönden eserse?...Ben o zaman ölürüm işte, martılar beni terk edip, giderse...ERDEN ERKİN

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © ERDEN ERKİN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 14:58:03