Masada Pislik Var!
(selim çok) 14 Aralık 2016 |
Varoluşçuluk |
| |
ah şu sinekler el aldırmıyor inekler. Heryer sinek.OFF! masada pislik vardı.ah şu ilk elde vuramadığım pis joker! |
|
41. Nolu Malzeme Odası
(selim çok) 6 Aralık 2016 |
Gerilim |
| |
Doktor Altunov’un kurduğu labaratuvar ekibi 3 cesedi farklı açılardan tekrar incelemeye başladı. |
|
Blackened
(selim çok) 5 Aralık 2016 |
Fantastik |
| |
Eşinden ayrılmış yalnız yaşayan biri olarak odayı kaplayan sersemletici gitar sesine bir anlam veremedi.irkilmişti ama kıpırdayacak hali yoktu. |
|
Plaza
(selim çok) 4 Aralık 2016 |
Fantastik |
| |
Hava bir acaip,bir soğuk,bir korkutucu,bir elektrikseldi. |
|
Bekareti Bozulmuş Kahkahalar Orkestrası
(selim çok) 9 Aralık 2016 |
Fantastik |
| |
domino oynayan hayallere vanilyalı votka karışımı süt içirip bayılttım.kahvenin heryerine işedim.süresiz kapatılmasına neden oldum zannediyordum.oysa süresiz kapatılma nedeninin merihli hamamböcekleri olduğunu söylediler. |
|
Anarşist
(selim çok) 11 Aralık 2016 |
Varoluşçuluk |
| |
kirli dudaklarım yutacak seni sonsuza kadar.iki adet günbatımı manzarasına takacağım gerdanlığını. |
|
Korsan Çıkmazı
(selim çok) 24 Aralık 2016 |
Yeraltı |
| |
uyuşuk elleri cebinde bişeyleri yokluyordu.adam köşede varlığı zor seçilir şekilde duruyor ve yaklaşmakta olduğunu doğaya belli edecek biri ya da birilerini beklediği halinden belli oluyordu.biraz sonra doğaya varlığını belli edecekti o da. |
|
Yak Bir Puro!
(selim çok) 18 Aralık 2016 |
İronik |
| |
Adam denilen şahsın hayatı daha detaylı bir şekilde öğrendiği kayınpederi içeri dalıvermişti.kapıyı tıklatmak nezaketini hiçbir zaman göstermediği damadının odasına.kayınpederin şu anki hali yaralı bir ispanyol bogasından çok,hayallerde tasavvur edilecek rüküş bir galaksi-burç boğasını andırıyordu. |
|
Makineye Hoşgeldin
(selim çok) 18 Aralık 2016 |
İronik |
| |
gronland’da şükür namazı kılan susuz bir nesil olarak buzdağının kayınpederine şükrettik.solaçık mevkisinden gelen bir havan topunun yere bıraktığı göz iriliğinde bir özlem ise arkamızdan hiç ayrılmadı. |
|
Yıkılış
(selim çok) 24 Aralık 2016 |
Yeraltı |
| |
bugün hava müthiş soğuk.bir şiir yazıyorum aklımda. camın buharından damıttığım bir şiir.ceketimdeki banknotlar beni şiir gibi sıkıştırıyor. |
|
Dark 6. 11
(selim çok) 19 Şubat 2017 |
Deneysel |
| |
zaman kaderi örtüyordu.beklentilerin altından bir asit nehri geçiyordu |
|
Meçhul Adam
(selim çok) 30 Ocak 2017 |
Sürrealizm |
| |
beynim zonkluyordu,ayağa kalkamıyordum.düşlerim,gözlerimin bittiği anda zihnimde düello yapıyordu. |
|
Zamanı Taramak
(selim çok) 24 Ocak 2017 |
Varoluşçuluk |
| |
sağ gözümdeki o çıldırtıcı ağrı başlamıştı yine.adımlarım da yavaşlıyordu.yolun sonundaydım ve evim görünüyordu küçük bir iz gibi. |
|
Tanrının Dönemeci
(selim çok) 26 Ocak 2017 |
Yeraltı |
| |
oklavayla yoğrulan bir bir nesil görüyorum.gözleri kanlı,akılları iltihaplı,düşleri harp malulu.ve kanlı basur kokuyor merdivenler.sansür tuzun üstünde eriyor. |
|
Duygu Dökümanı
İronik |
| |
sıcak dudaklarını tuzlu tuzlu öpmeyi düşünmediğimi zannet ,ya da elini kalbine sapladığımı.
Elveda barış...heryerde savaş...
|
|
Kapılar
(selim çok) 20 Ocak 2017 |
Varoluşçuluk |
| |
beyin hücrelerim teker teker vefat ediyordu.ortalık cenaze töreninden geçilmiyordu. |
|
Altıyolmani
Soyut |
| |
Karşımda panço giymiş bir yerli vardı.bir elinde sustalı bıçak,öbür elinde çıngıraklı yılan tutuyordu. |
|
Kedi Gözü
İronik |
| |
Yalnızlığım devam ediyordu.çıldırıyordum.şarap içip kusuyordum.kedi gözüyle tırmaladığım hayat.kahvehaneler,kahveler,neskahveler,kavgalar,serseriler arasında yalnızlığım... |
|
La Luna
Sürrealizm |
| |
acımasız bir ateşin sağında ve solunda yeralıyordu herşey. |
|
Dip Blues
(selim çok) 3 Şubat 2017 |
Soyut |
| |
Buz bizi bipolar yaparken,ilkbaharı çalımlamak isteriz.tepemizde türlü türlü dişiler birikir.ahkam keser,ahval olurlar,ahmak olurlar. |
|
Alcohol!
(selim çok) 5 Şubat 2017 |
Deneysel |
| |
Karanlığı emiyor masum bir tutku.eski aşklar dansediyor kadehin içinde. |
|
Caz Kuşağı
(selim çok) 12 Şubat 2017 |
Varoluşçuluk |
| |
Gidiyorum.bütün kelebekler yüreğimde.gidiyorum.şafak hala üzerimde. |
|
Maçakızı
(selim çok) 22 Şubat 2017 |
İronik |
| |
gözlerim öyle ıslaktır ki silinme gereksinimini unutmuştur |
|
81. Çizgi
(selim çok) 29 Nisan 2018 |
Deneysel |
| |
Ekmegimizi bandık kırmızı düşlere.sevdik ve çok ezildik. |
|
Bir Alkoliğin Hipomanik Notları
(selim çok) 29 Eylül 2018 |
Sürrealizm |
| |
Karanlıkta yiyişen akılları belinde bir çift paraya ne kadar değer verir dostum Faruk? Döneminin ötesinde bir güçtür ruhunuz ama onu biz galaksi at yarışlarında kaybediyoruz.karanlıkta yiyişiyoruz devlerle.enerjimiz lokal kalıyor.flu bir cennet bu.. |
|
Efendisiz
(selim çok) 15 Mart 2019 |
Deneysel |
| |
Akşam yine 8 e batıp çayları ödedim.halim imgeler acısıydı. |
|
Aşkın
(selim çok) 14 Eylül 2019 |
İronik |
| |
Ömür dediğin zaten başladığın ve bitişin arası bulduğun kendinde. |
|
Harabad
Varoluşçuluk |
| |
devrim gözlerinde özledigin ne varsa aşka süzülen. |
|
Ferahfeza
Sürrealizm |
| |
Denedim ve değiştim acıtıyor,ağlatıyor,kasıyor,döndürüyor. |
|
Dirahşan
Deneysel |
| |
Senin ki bilmem kimdedir aslolan anlamı değil Ardına bakma göremezsin Seni yaşamak istiyorum uyan dedi kalk ve git.. |
|
Zaman Ağladığında
(selim çok) 25 Eylül 2019 |
Fantastik |
| |
başım uğuldamaya başlamıştı.çıkmak için kapıya yöneldim.olamaz kapı kitliydi.pencerelere gittim.onlarda pervazlıydı.dengemi kurmaya çalışıyor yalpalıyordum. |
|
|
zamanı çoğullayan zayıf taraflarım var benim...
|
|