..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"İnsan - işte tüm sır burada. Bu sır üzerinde çalışıyorum, çünkü kendim de insan olmak istiyorum." -Dostoyevski
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Türkiye
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Dünya İyilik Günü
Aysel AKSÜMER
İnceleme > Dünya

Merhametin yürek dolusu doldurulduğu büyük bir istasyon olsaydı keşke. Yetkili ruh, usulca yanaşan yüreğe "Az sağa yanaş! Sana merhametin hasını doldurayım. Üstelik birinci kalite! Ömrün boyunca yol alırsın. Kimseyi de yarı yolda bırakmazsın! Hayat yolculuğun iyiliğe ve güzelliğe doğru su gibi akar! Gözün arkada kalmaz" diyebilseydi. Merhametsizliğin yuva yaptığı ruhlara belediye ekiplerince umumi bir temizlik yapılsaydı! Baca bakımı gibi m

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Eleştiri > Türkiye
341 
 Karavana Atışlar!  (NUH KENİŞ)

Gazetelere bakıyorum,yorumlar okuyorum: Harekat merkezindeki subaylar gibi yazıp çizenler gırla.
342 
 Bir Planın Parçası mı Bütün Bunlar?  (NUH KENİŞ)

Milletçe de buruk sevinç yaşıyoruz,aynı sebeple. Fakat,içimizi acıtan başka şeyler var: Bu ‘serbest bırakılma olayı’nın gerçekleştiriliş biçimi…
343 
 Can güvenliğimizi kim sağlayacak?  (Şahingöz)

İçimiz dışımız şiddet!AB bizi nasıl içine alsın ki?
344 
 Gemileri Yakmışsanız…  (NUH KENİŞ)

Yoldaki tuzakları hesaba katmazsanız yol uzar, gidilecek yere ulaşma sansınız azalır. Bir de dönüş imkanınız yoksa… Tehlikeli sulardaysanız... Gemileri yakmışsanız…
345 
 Meclis Tatilde...  (Şahingöz)

Ah birde siyasiler kulak verse!
346 
 Gündemimiz Ne Olmalı?  (NUH KENİŞ)

Türkiye. Sanırım dünyanın gündemi en hızlı değişen ülkesi. Öyle bir savruluyoruz ki topla toplayabilirsen.
347 
 Feodalite, Demokrasiyi Sömürüyor!  (Şahingöz)

Yakın geçmişteki şeçimler esnasında şahit olduklarımız, bana bunları düşündürttü. Korkarım ki, bir sonraki seçimde de, ondan daha sonraki seçimde de ortam yine böyle olacak. Bu yazı güncelliğini koruyacak.
348 
 Türkiye'de Özgürlük Talepleri  (osman demircan)

Türkiye'de özgürlük talepleri iki psikoloji üzerinden gitmektedir. Ya ego üzerinden ya meydan okuma üzerinden. Bu durum için kendime dair söyleyeceğim şey: Beni seversen benden çok şey alırsın; ama beni sevmezsen benden sadece canımı alırsın. Eğer böyle yaparsan senin özgürlük totemin için sunağa yatırılmış ve kanı akıtılmış biri olurum. Ve özgürlük totemin o vakit senin tanrın olur.
349 
 Anayasal ekonomi tökezlemesi  (Birkan ASKAN)

Malesef bu ülkede belli bir yaş sınırına dayanmış insanların bu tip karmaşa oluşturma hevesleri fakir fukara,zengin burjuva demeden hepimizi hatta nefes aldığımız havayı bile etkisiz kılacak sebeplere sürüklenmemize yetipte artıyor....
350 
 Türkiye, İç ve Dış Politikada kritik günler  (Şahingöz)

Gerçek yurtseverlik hamasi söylemlerde değil, Türkiyenin çıkarlarının ne olduğunu bilmektir!
351 
 Yolsuzluklara karşı bir hükümet ve samimiyetin imtihanı  (Şahingöz)

Hükümet bir yandan yolsuzlukların üzerine gideceği izlenimi verirken, öte yandan da İhale Yasasında yapmak istediği değişikliklerle tam aksi yönde bir hareket yapıyor sanki!

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 

son eklenenler
Terör ve Çiçek
Aysel AKSÜMER
Eleştiri > Türkiye
Oy Anam Oy
Tayyibe Atay
Eleştiri > Türkiye
Pes Yani
Tayyibe Atay
Eleştiri > Türkiye
Seviye
Yûşa Irmak
Eleştiri > Türkiye
Liderlik
Alp Şahin
Eleştiri > Türkiye
Bir Başka Reis
Alp Şahin
Eleştiri > Türkiye
Dil Meselesi…
Cahit KILIÇ
Eleştiri > Türkiye
Katilleri Tanıyoruz
Yûşa Irmak
Eleştiri > Türkiye
Taş Kafa
Alp Şahin
Eleştiri > Türkiye
Olmadı Be Ümit Özdağ
Alp Şahin
Eleştiri > Türkiye
Miyav
Alp Şahin
Eleştiri > Türkiye
Oyları Bölmeyin
Alp Şahin
Eleştiri > Türkiye
Dört Dakika
Tayyibe Atay
Eleştiri > Türkiye
Yazık
Alp Şahin
Eleştiri > Türkiye
Zaman
Alp Şahin
Eleştiri > Türkiye

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.