• İzEdebiyat > Deneme > Meslekler & İş Yaşamı |
41
|
|
|
|
Ben özel günlerin bazı şeylerin özümsenmesi ve gün ışığına çıkması için önemli olduğuna inanmaktayım.Bu tarihin belirlenmesi ülkemizde modern tıbbın bu tarihten itibaren yapıldığı , bundan önce tıbbin ilkel şartlarda yapıldığı çağrışımını yapmaktadır ve |
|
42
|
|
|
|
Hep kaçırdığımız yerde yetişiriz sandığımız ve bir daha geri gelmeyecek her şey, olanca yaşanmamışlığıyla alıp başını gidiyor ulaşılamayacak bir yere... Her seçim bir ceza".... Oysa "uğruna vazgeçtiğimiz andadır hayatımız, uğruna vazgeçtiğimiz yerdedir kalp atışımız, uğruna vazgeçtiğimiz insanda kalır aklımız, vazgeçemediklerimizdir hayatımız.".
|
|
43
|
|
|
|
Tüm dişhekimliği öğrencilerinde stres alır başını gider, mide kanamaları, tırnıkları kemirilmiş eller,...onlardadır. Diğer fakültelerdeki arkadaşlarımız gibi baharın tadını çıkartamayız biz. Tüm gün pencere kenarında çalışıp da havanın nasıl olduğuyla ilg |
|
44
|
|
|
|
Gazetecilik zor bir zanaat. Hele Türkiye gibi bir ülkede yapılıyorsa bu daha da zor bir zanaat. Ancak herşeye rağmen olumlu, pozitif tarafları da var. |
|
45
|
|
|
|
— Sanmıyorum abi. Bir bünye bu kadar işlevsel olup ta, sap vazifesi için bir balta bulamasın Dedim ya bu ilanlar işi olanlar için. |
|
46
|
|
|
|
Eğitimde çok çeşitli yöntem ve teknikler denenegelmiştir.Acaba eğitim anlayışımız sivil mantıklamı yoksa sıkıyönetim mantığıyla mı? |
|
47
|
|
|
|
Rehber, Türkiye'yi yerli ve yabancı turistlere en iyi şekilde tanıtacak ve onlara gezileri süresince yardımcı olacak ve doğru bilgileri verebilecek Turizm bakanlığının verdiği belgeye sahip kişidir. |
|
48
|
|
|
|
Zira satıcının alıcıya ihtiyacı sona ermiştir ve bundan sonra alıcının satıcıya ihtiyaç duyduğu süreç başlar: Teknik Servis ve Müşteri Hizmetleri Süreci. |
|
49
|
|
|
|
15 Ocak 2004 günü Fatih Altaylı Hürriyet gazetesindeki köşesinde ‘Turisti Kazıklayan Cezasız Kalmasın’ başlıklı bir yazı yazdı ve sayıları dokuz bini bulan Profesyonel Turist Rehberlerini kırdı, üzdü. |
|
50
|
|
|
|
Sonra yapılacak iş, tuvaletin yerini öğrenmek.
Aynaya bakar, ruj yerine far mı sürmüşsünüz kontrol eder,
Yanlış bir şey varsa düzeltirsiniz.
|
|