..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Sevgi sabırlı ve yürektendir, sevgi kıskanç ve övüngen değildir. -İncil
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Günlük Olaylar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Semûm
ergun tekkalmış
Şiir > Bireysel

sessiz sedâsız usulca geçtim gibi geldi bana bir anda salınıp kaybolan bir salıncak bu cehennem unutur belki beni de seni hiç unutmayacak

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Eleştiri > Günlük Olaylar
321 
 Duyarsız Basını Kınıyorum / Eleştiri  (Kâmuran Esen)

Edirne Valisi Fahri Yücel'i kaybettik.........
322 
 Züğürt Tesellisi  (Kâmuran Esen)

Nato toplantısı, Türkiye'nin çok yararına olmuş - muş...
323 
 Simav Şiir Şöleni  (Ahmet Sargın)

Simav Şiir Şölenin de buluştuk
324 
 Öğrenciler Okula Cep Telefonu Götürmeli mi?  (Hakan Yozcu)

Özellikle günümüzde akıllı telefonların çıkması ve uygulanmaya başlanması zaman ve yer mevhumunu da ortadan kaldırdı. Bu akıllı telefonlarla, her an her yerde internetlere girebiliyor, çeşitli fotoğraflar çekebiliyor ve hatta görüntülü olarak başka kişilerle görüşebiliyoruz. Bakıldığında hoş ve güzel bir durum olarak görünüyor. Peki, bunun hiç mi olumsuz yanı yok?
325 
 Gelin modaya bir de bu taraftan bakın  (Merve Yıldırım)

Neler gördük geçirdik son on-onbeş yıldır moda şapkası altında… Şöyle bir düşününce aklıma hemen eski Türk filmlerinde genç kız rolünü oynayan
326 
 Vehimlerin Kuşattığı Darboğazda Nefes Almak!  (Mustafa CİLASUN)

Açmazların bulunduğu ruhi dinginliğimde icbar edilenler karşısında her geçen gün yabancılaşıyor muyum sorusu geliyor aklıma.
327 
 Muhalefet İktidar Olmak İstemiyor!..  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

-Yazımızın başlığını görenler ya bize kızacaklar ya da “bu kadar saçma bir şey olur mu?” diye düşüneceklerdir.-Belki de az da olsa okuyucularımızdan bizim görüşümüze katılanlar da olacaktır.-Üstüne basa basa söylüyoruz:Muhalefet iktidar olmak İS-TE-Mİ-YOR…. -Neden?
328 
 'Çalışmak' Fiilinin Şimdiki Zaman Çekimi  (NUH KENİŞ)

Ben çalışıyorum Sen çalışıyorsun O çalışıyor .......
329 
 Dayanamadıklarım  (CEM AKKILIÇ)

Ve asla Dayanamayacaklarım... http://cakkilic.blogspot.com/
330 
 Kazan Günleri 1  (Hakan Yozcu)

Kazan Tataristan'ın başkenti. Türk Dünyası'nın Kültür Merkezi sayılabilecek ir şehir. Modern ve şirin bir yapıya sahip. Kazan Nehri Kıyısında kurulmuş önemli bir şehir.
331 
 01 07 Amerikan Rüyası  (Mehmet Sinan Gür)

İkiz kuleler faciası üzerine.
332 
 Yüreğimeden Güvercinler Uçurdum / Fatma Çetin Kabadayı  (Ahmet Sargın)

Yüregimden Güvercinler uçurdum Fatma Çetin Kabadayı
333 
 "Açelya Projesi" Tanıtıldı  (Hakan Yozcu)

KKTC’de artan uyuşturucu sorunu ve buna bağlı olarak ortaya çıkan tehlikeler, vatandaşlarımızı derinden etkilemektedir. Uyuşturucu konusunda neler yapılabilir? Bu batağa düşen gençler bu illetten nasıl kurtulur? Aileler, uyuşturucu batağına düşen evlatları için neler yapmalıdır?
334 
 Sargınca Şebinkale Şiir Şenlikleri  (Ahmet Sargın)

Şebinkale Şir Şenlikleri Sargınca
335 
 Kamal Tiyatrosu'nda Seminer  (Hakan Yozcu)

Oyunda su satan bir oyuncunun sözleri dikkatimi çekiyor."Dünyada bir tane bile iyi insan olmazsa hayat devam edemez. Dünyanın kurtarılması için bir tane iyi insan olmalı"
336 
 Sudenaz'ı Kurtarmak  (NUH KENİŞ)

Sudenazlar ölmemeli. O tür ölümler artık filmlerde kalmalı. Bir de… Sudenaz için bütün kalpler duaya kalkmalı. Rabbim Sudenaz’ı annesine,babasına bağışla.
337 
 Soner Yalçın’a Cevap: Evet Var  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Soner Yalçın suçlu mudur, değil midir? Bunu ben bilemem, çünkü bu konuda bir yargıda bulunabilecek hukuk bilgisine sahip değilim. Ama zihnimin köşesinde beni rahatsız eden bir soru var:Ya suçlu değilse? Ne olacak o zaman? Onca çektikleri, ömründen giden günleri yanına kâr(!) mı kalacak?Son sözler Oruç Baba’dan: *Masumun özgürlüğünü, adalet adına kısıtlayan, adaleti katletme suçu işlemiştir. *Haksızlıkların artması, cesur insan sayısının azaldığını gösterir.
338 
 Kitap - Af Eski Bir Gelenek  (Mehmet Sinan Gür)

Af konusuna devam.
339 
 Hissettiklerimin İfadesi İçinse İnanın Kelimeler Kifayetsiz Kalacak.  (NUH KENİŞ)

Bir kırılma mı yaşıyoruz? Nerde hatalıyız? Nasıl düzeltebiliriz? Bu haber,bana bunları düşündürdü. Hissettiklerimin ifadesi içinse inanın kelimeler kifayetsiz kalacak.
340 
 Gerçekler  (Özcan Nevres)

Ülke adım adım din kıskacına girerken, laiklikten ödün vermemesi gereken Atatürkçüler siz ne yapıyorsunuz? Laiklik kökünden kazınılıp yok edildikten sonra mı? harekete geçeceksiniz.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23  Sonraki Sayfa

son eklenenler
Soygun Yılı
Tayyibe Atay
Eleştiri > Günlük Olaylar
Meyk de Meyk
Tayyibe Atay
Beş Kuruş
Tayyibe Atay
Hesap Kitap
Tayyibe Atay
Yalana İnanmak
Tayyibe Atay
Olimpiyat
Tayyibe Atay
İlahi!.
Tayyibe Atay
Ramazan Kolisi ve Volisi
Ahmet Zeytinci
Seçimin Şeyleri
Tayyibe Atay
Sosyal Medya Fenamenleri
Ahmet Zeytinci
Savaş Cinayettir!
Cahit KILIÇ
İnsanları Yazalım Biraz
Ahmet Zeytinci
Dağlar Kadar Ümit
Alp Şahin
Omega
Alp Şahin

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © , 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.