• İzEdebiyat > Eleştiri > Günlük Olaylar |
321
|
|
|
|
Edirne Valisi Fahri Yücel'i kaybettik......... |
|
322
|
|
|
|
Nato toplantısı, Türkiye'nin çok yararına olmuş - muş... |
|
323
|
|
|
|
Simav Şiir Şölenin de buluştuk |
|
324
|
|
|
|
Özellikle günümüzde akıllı telefonların çıkması ve uygulanmaya başlanması zaman ve yer mevhumunu da ortadan kaldırdı. Bu akıllı telefonlarla, her an her yerde internetlere girebiliyor, çeşitli fotoğraflar çekebiliyor ve hatta görüntülü olarak başka kişilerle görüşebiliyoruz.
Bakıldığında hoş ve güzel bir durum olarak görünüyor. Peki, bunun hiç mi olumsuz yanı yok? |
|
325
|
|
|
|
Neler gördük geçirdik son on-onbeş yıldır moda şapkası altında… Şöyle bir düşününce aklıma hemen eski Türk filmlerinde genç kız rolünü oynayan |
|
326
|
|
|
|
Açmazların bulunduğu ruhi dinginliğimde icbar edilenler karşısında her geçen gün yabancılaşıyor muyum sorusu geliyor aklıma. |
|
327
|
|
|
|
-Yazımızın başlığını görenler ya bize kızacaklar ya da “bu kadar saçma bir şey olur mu?” diye düşüneceklerdir.-Belki de az da olsa okuyucularımızdan bizim görüşümüze katılanlar da olacaktır.-Üstüne basa basa söylüyoruz:Muhalefet iktidar olmak İS-TE-Mİ-YOR….
-Neden? |
|
328
|
|
|
|
Ben çalışıyorum
Sen çalışıyorsun
O çalışıyor
....... |
|
329
|
|
|
|
Ve asla Dayanamayacaklarım...
http://cakkilic.blogspot.com/ |
|
330
|
|
|
|
Kazan Tataristan'ın başkenti. Türk Dünyası'nın Kültür Merkezi sayılabilecek ir şehir. Modern ve şirin bir yapıya sahip. Kazan Nehri Kıyısında kurulmuş önemli bir şehir. |
|
331
|
|
|
|
İkiz kuleler faciası üzerine. |
|
332
|
|
|
|
Yüregimden
Güvercinler uçurdum
Fatma Çetin Kabadayı |
|
333
|
|
|
|
KKTC’de artan uyuşturucu sorunu ve buna bağlı olarak ortaya çıkan tehlikeler, vatandaşlarımızı derinden etkilemektedir.
Uyuşturucu konusunda neler yapılabilir? Bu batağa düşen gençler bu illetten nasıl kurtulur? Aileler, uyuşturucu batağına düşen evlatları için neler yapmalıdır? |
|
334
|
|
|
|
Şebinkale Şir Şenlikleri
Sargınca |
|
335
|
|
|
|
Oyunda su satan bir oyuncunun sözleri dikkatimi çekiyor."Dünyada bir tane bile iyi insan olmazsa hayat devam edemez. Dünyanın kurtarılması için bir tane iyi insan olmalı" |
|
336
|
|
|
|
Sudenazlar ölmemeli.
O tür ölümler artık filmlerde kalmalı.
Bir de…
Sudenaz için bütün kalpler duaya kalkmalı.
Rabbim Sudenaz’ı annesine,babasına bağışla.
|
|
337
|
|
|
|
Soner Yalçın suçlu mudur, değil midir? Bunu ben bilemem, çünkü bu konuda bir yargıda bulunabilecek hukuk bilgisine sahip değilim. Ama zihnimin köşesinde beni rahatsız eden bir soru var:Ya suçlu değilse? Ne olacak o zaman? Onca çektikleri, ömründen giden günleri yanına kâr(!) mı kalacak?Son sözler Oruç Baba’dan: *Masumun özgürlüğünü, adalet adına kısıtlayan, adaleti katletme suçu işlemiştir. *Haksızlıkların artması, cesur insan sayısının azaldığını gösterir. |
|
338
|
|
339
|
|
|
|
Bir kırılma mı yaşıyoruz?
Nerde hatalıyız? Nasıl düzeltebiliriz?
Bu haber,bana bunları düşündürdü.
Hissettiklerimin ifadesi içinse inanın kelimeler kifayetsiz kalacak.
|
|
340
|
|
|
|
Ülke adım adım din kıskacına girerken, laiklikten ödün vermemesi gereken Atatürkçüler siz ne yapıyorsunuz? Laiklik kökünden kazınılıp yok edildikten sonra mı? harekete geçeceksiniz. |
|