Söyle Anne Hadi Söyle
(Orhan Bani) 15 Aðustos 2011 |
Özlem Þiirleri |
| |
Bu çok özel bir þiir benim için,tanýmadýðým ve hatýram dahi olmayan ANNEM,ANNE demeyi çok istediðim halde söyleyemediðim bir söz olmasýndan dolayý kulaðýmýn duyacaðý þekilde sesli olarak bu sözü söylemek inanýn hep tuhaf gelmiþtir bana, þiir yazmanýn güzelliði bu olsa gerek çok þeyi söyleye biliyorsunuz ,bunlarda benim söylemek istediklerim,duymak istediklerimi duyamayacagýmý bile bile... |
|
Zirve Yaptý Yalnýzlýðým
(Orhan Bani) 19 Aðustos 2011 |
Aþk ve Romantizm |
| |
Belli deðilmi hep yanýmda olan benim için kardeþten öte olan yalnýzlýðým yine zirve yaptý bu gün fakat komik olan ne biliyormusunuz?ben bu kadar özleyip bu kadar hasret çeksemde ben asýl olarak sevmeyi seviyorum,aþka aþýðým ben,aþýk olmayý seviyorum mana olarak aþk sözcüðü nefesimi kesiyor,bazen gözlerimi kaparým soluk bile almam,kalbim damarlarýma aþký pompalar.... |
|
Seni Ýçiyorum
(Orhan Bani) 20 Aðustos 2011 |
Özlem Þiirleri |
| |
Pek çoðunun bildiði manadaki sarhoþluðu hiç tatmadým,nedir bilmem ama aþk a, aþýk,sevmeyi seven biri olduðumdan sarhoþluðun bu yönü ile hiç ayýk gezmedim ))) |
|
Sözümü Olur
(Orhan Bani) 23 Aðustos 2011 |
Aþk ve Romantizm |
| |
Bazen insan öyle olur o hale gelir ki her þey basitleþir ve o an onun için hiç bir þeyin sözü olmaz,eline diken batsa caný yanan kimse öyle zaman olur ki,sevgili için canýný veresi gelir düþünmeden, sonra sözümü olur...... |
|
Haykýrmak Ýstiyorum
(Orhan Bani) 25 Aðustos 2011 |
Özlem Þiirleri |
| |
Bazen normal konuþmakla insan derdini anlatamaz deðilmi?þöyle baðýrmak haykýrmak ister degilmi ,bende þu an öyleyim haykýrmak istiyorum... |
|
Seni Dilendim
(Orhan Bani) 26 Aðustos 2011 |
Aþk ve Romantizm |
| |
ne istersem Allah tan isterim,senide ondan istedim,ne olacak bakýyorum,hep beraber göreceðiz ))) |
|
Mehmed'im
(Orhan Bani) 27 Aðustos 2011 |
Özlem Þiirleri |
| |
Ne zaman þehit ailesi ziyaretine gitsem böyle olurum,gerçi oðul babasý deðilim ama yinede kendimi þehit olmuþ her evlada baba,her yiðide kardeþ görüp,giden benim parçammýþ gibi içlenirim,bu da öyle zamanlardan biri bütün þehitlere...... |
|
Gözlerimi Kapattým,senden Baþka Görmesin
(Orhan Bani) 9 Ekim 2011 |
Aþk ve Romantizm |
| |
Okuyanlarýn anladýðý gibi hep sitem,hep serzeniþ,hep özlemek,gerçi aþký ayakta tutan hep bu özlemler deðilmi? bizde böyle gideceðiz,varsýn bilinmeyelim,ne ne olduðumuz ne kim olduðumuz ömür oldukça söyleriz,anlayan olmasada dinleyen olur deðilmi ... )) |
|
Dil Ýn Baþka Söyler, Gözün Bir Baþka
(Orhan Bani) 15 Ekim 2011 |
Halk |
| |
Hani çoðumuz öyle deðilmiyiz,kalbimiz bir þey söyler ama dil müsade etmez,o baþka þey söyler,fakat asýl olan kalp ve ona rehberlik eden göz deðilmi,olsun ne söylersen söyle,göz doðrusunu anlatýr deðilmi? |
|
Biz Yirmialtý Yiðittik Þehit Bilindik
(Orhan Bani) 22 Ekim 2011 |
Destan |
| |
Þehit olan aziz kardeþlerime,duamlarýmla beraber,gözyaþlarýmla beraber,bir de manevi hatýranýza hediye babýnda küçük bir þiir göndereyim istedim,herkes gibi acýnýzý paylaþýyorum tüm sevenlerizle,sizleri tanýsakta tanýmasakta biliniz ki hepiniz bizimsiniz,bizler kendi geçmiþlerimize fatiha gönderir iken bilinizki sizlerde onlarýn yanýnda olacaksýnýz,sizler bizim geçmiþlerimiz,kardeþlerimiz,evlatlarýmýz,her neye aðlarsam aðlayým gözümüzdeki yaþlardan sizin hatýranýz için akaçak bir kaç damla yaþ her zaman olacak ALLAH RAHMET EYLESÝN,RESÜLÜ EKREM ÞEFAATCINIZ OLSUN,GÖZLERÝNÝZDEN ÖPÜYORUM,AZÝZ KARDEÞLERÝM.... |
|
Sana Bir Þey Söylemem
(Orhan Bani) 9 Kasým 2011 |
Aþk ve Romantizm |
| |
kimin kime diyeceði ne olur,hasreti içini yakar lakin sadece uzaktan uzaða sitem edersin,senin olmayana ki senin dahi olsa ne demeye hakkýn var,aramýyor,sormuyor zorlada olsa beni sevmi diyebilirsin, yada" evet ben çok iyi bir insaným,senide çok seviyorum,senin de beni sevmen lazým mý " diyebilirsin sadece sitem edersin,onu da zaten senden baþkasý duymaz bile, sende söyler geçersin,nasýl olsa kervan yürüyecek sen istediðinin kadar ..... |
|
Sen Ýstesende Sevemezsin
(Orhan Bani) 19 Kasým 2011 |
Garip |
| |
evet,kime deðer verirsen,kimi seversen bu onu þýmartýr,sevilen aslýnda belkide horlanmalý,belkide önemsizmiþ gibi davranýlmalý,evet belkide bana da öyle yapýlýyorda ben farkýnda deðilimdir,öyle ise onuda bilemem,yalnýz farkýnda olduðum bir þey var eðer niyet benim söylediðim gibi ise ÇOK ÝYÝ YAPIYOR HELAL OLSUN YANÝ ANCAK BU KADAR ZALÝMLÝK YAPILIR ))) |
|
Seher Yeline
(Orhan Bani) 31 Temmuz 2013 |
Garip |
| |
onu soracak kimsen olmazsa, rüzgara sordurursun haber almak için |
|
Gitme
(Orhan Bani) 15 Aralýk 2015 |
Halk |
| |
Gidiyorum demekle.... |
|
Nasibim
(Orhan Bani) 12 Haziran 2019 |
Garip |
| |
sen içimde yer ettin, o yer senin olmadý. ..................................................... |
|
Anladým
(Orhan Bani) 11 Kasým 2019 |
Halk |
| |
Tamam seni anlýyorum,uzaklardan bak öyle,baþka birþey söyleme,kader de var ise kimse engel olamaz........... |
|
|

|