Ýki Yalnýz
(Ýsa Kantarcý) 7 Mayýs 2022 |
Aþk ve Romantizm |
| |
Ýsa Kantarcý, Yaþar Doðan, þiir_öykü, 2005 yýlýnda basýlan “Karma” adlý kitaptan bir öyküdür, KÝTAP SAHAFLARDA SATIÞTATIR NETTE. |
|
Aþk Uðruna
(Ýsa Kantarcý) 7 Mayýs 2022 |
Aþk ve Romantizm |
| |
FÝLM GÝBÝ YAZDIM, ROMANA ÇEVÝRECEÐÝM BUNU, ZATEN SENARÝSTLÝK YAPTIM. BU ÖYKÜNÜN ÝYÝ, GÜZEL OLMASI ÝÇÝN ÇOK ÇALIÞTIM, ÝÇÝME SÝNEN BÝR ÖYKÜ OLDU, UZUNDUR. OKURU BEZDÝREN, SIKAN BÝR METÝN OLMASIN DA…MÜHÝM OLAN BU…ÝÇÝME SÝNEN, SEVDÝÐÝM BU UZUN ÖYKÜYÜ ROMAN YAPMAYA KARAR VERDÝM, ELDEKÝ ROMANLAR BÝTSÝN, BU METÝN ROMAN OLACAK, NASIL YAZDIMSA BU METNÝ, DÝLERÝM OKUR DA SEVER, BÖYLE METÝNLERÝ SEVERÝM, BU UZUN ÖYKÜYÜ BAÞKA BÝR YAZAR YAZSAYDI ÝNANIN ÇOK SEVERDÝM. SÜPER BÝR METÝN YAZMA DERDÝM YOK, AMA ÝÞE YARASIN, VAKÝT KAYBI OLMASIN.
|
|
Av Partisi
(Ýsa Kantarcý) 23 Ocak 2023 |
Aþk ve Romantizm |
| |
Yazdým bir saçmalýk iþte, bunu film yapsam iyi olur, baþka biri yapsa iyi olur, sinema filmi, dehþet güzel olur bence, bu öykü film hikayesi ona göre düzenledim, her neyse, bunu baþka biri yazsa yine çok severdim, gönül verdim buna, benim içime sinmiþse…tamamdýr…oldu mu, bilmem…denerim yine…olmadýysa iyisini yazarým…oldu diye bir þey yok… |
|
Mazot Ýçtim; Ama Yanlýþlýkla.
(Ýsa Kantarcý) 7 Mart 2023 |
Ýronik |
| |
Ya da zehirlenip ölmem umarým, geçen gece uykumda ölmeyi diledim, tek odadayým, baþka yerim yok, tek oda, bildiðiniz tek oda, ölüp kalsam saatler sonra bilinir. |
|
Ýnsan Karanlýk Bir Hisle Baþ Baþa Kalýnca
(Ýsa Kantarcý) 11 Mart 2023 |
Yeraltý |
| |
Zerrin Özer þarkýlarý kadar güzel olmasa da…iþte..þu an yazdýðým romandan bir kesit, bir öykü bu: “Ýyi Kýzlar Aþýk Olur” adlý romandan, ne salak ad deðil mi, salak þeyleri severim.
BU SALAK ÞEY YAÞAM ÖYKÜM. |
|
|

12 YAÞ VE ÜSTÜ ERGEN KIZLARIN YAZARI. SENARÝST YAZAR.
Bakir. El deðmemiþ kýz neyse oyum.
https://motive19.blogspot.com/
|
|