..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
En tatlý sevinçler, en hiddetli kederler sevgidedir. -Pearl Bailey
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Düþler
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak
Ýsa Kantarcý
Þiir > Aþk ve Romantizm

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi ne güzel memelerdi onlar genç kýzýn sürüye sürüye götürdü bavulunu beyazdý memeleri bavulu çekince ezildi memeleri meme çatalý çýktý ortaya tramvaydan bakýyor gökyüzü kumraldý bir daha asla unutamam tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi bir genç kýzdý simsiyah giyinmiþti s.ktiðim siyahýný asla sevmedim tramvaydan bakýyor gökyüzü annemi

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Deneme > Düþler
521 
 Mauna  (Yeþim Þahin)

Bir þarkýdan yola çýkýp buraya geldim bu gece... Kendimden, sevgiden , aþkdan, geceden çok uzaklardayým. Kaçtýðým gece mi ,aþk mý , sevgi mi, yoksa ben miyim ?
522 
 Oyun Bitti  (çiðdem taþ )

Oyun bitti...
523 
 Güzelyalý...  (hüseyin)

Anýlar,Kabuslar,Mutluluklar...
524 
 Soðuk Gözlü Ulaþýlmaz Düþ  (She)

Ýlk gördüðümden beri aþýktým ona. Ama fark etmemiþtim. Ýlgimin insanlarla arasýna çektiði ince çizgiye kýzgýnlýktan ve onun sýrrýný çözmek istememden kaynaklanýyor sanýyordum. Heyecanlarým, korkularým hepsi onda birikmiþti. Öyle ulaþýlmaz ve öyle derindi
525 
 Sıyrılıp Cümle Ahvalimden  (ahmet yasar gunes)

bir düş
526 
 Bir Gülüþün Kaldý Bende  (Ýbrahim Kilik)

Hasret ateþten bir piyale yüreðimde gittin gideli. Seni hatýrlatýr her baktýðýmda gül, erguvan lâle. Þehrin üzerinden bulutlar geçer gider bilinmez iklimlere. Benimle birlikte üzülür bir zamanlar arþýnladýðýn sokaklar, caddeler. Sana üveyiklerle,turnalarla selamlar yollarým yazdýðým þiirlerde.
527 
 Týrmanýþ  (mehmet zeki )

Çok soyut bir yazý olduðunu biliyorum. Belkide sadece ben ve sevgilim anlayacak bu yazýyý tam olarak. Fareye dikkat edin okuyucular. Ne aldýðýný bilerek okuyun
528 
 Orucu Kuþanmak  (Ýbrahim Kilik)

Orucu kuþanmak, iblisin belini kýrmanýn; onu hüzne gark etmenin adýdýr. Nefsi ve þeytaný, görünmez çelikten halatlarla zaptu rapt edip fenalýklarýndan emin olmaktýr. Sabýr ve kanaatý hüsnü kabul ile sineye sarmaktýr orucu kuþanmak. Zalimlerden fersah fersah uzaklaþmak, mazlumlara kol kanat germektir orucu kuþanmak. Dilin damaða yapýþtýðý demlerde,munis bir edayla þükür diyebilmek, kerem sahibini hoþnut edip onun sevgisine mazhar olmak, hiçbir maddi güçle satýn alýnamayacak bir nimettir. Bu hâl oruç sayesinde eriþilebilen bir lütuf hâlidir. Çünkü, riyasý olmaz orucun; yaratanla oruçlu bilir onun her vetiresini. Cümle uzuvlarýna, oruç kalkanýný kuþandýrabilene ne mutlu. Ýpek bakýþlý bir zamanda, edep ve þükür ridasýna bürünerek oruç açmayý; ancak cümle azalarýna oruç tutturabilen güzel insanlar hak etmiþtir. Ýþte onlardýr orucu kuþanabilen civanmerteler. Ne mutlu onlara. “ Hezar gýpta ipek bakýþlý zamanlarýn efendisine/ Ne kendi kimseye benzer ne kimse kendisine” demek istiyorum, kadim bir beyitte ufak bir deðiþilikle.
529 
 Düþler ve Dövüþler  (osman demircan)

Umutsuzun düþüncesinde gelecek yoktur.
530 
 07,07,07  (mehtap)

zaman=yaþam-ölüm
531 
 Siyah da Bir Renktir | Ölü Nokta  (çiðdem taþ )

Ölü saat Ölü mevsimi Ölüm sessizliði Ölü nokta
532 
 Düþen Bir Yaprak  (Ýbrahim Kilik)

Uç veren hasret filizlerini bile vefasýzlýðýnla kurutuyorsun. Hasret sözcüðünü anlamýný alt üst ediyorsun. Vefa, sözlüklerdeki anlamýný yitiriyor. Güneþ, zamaný eritiyor. Sen git gide kayýtsýzlaþýyorsun. Denizlerde sular yükseliyor. Kepezler, ayný minval üzere açýyor baðrýný dalgalara. Balýkçýlar, umutlarýný sinelerine sarýp, bir dahaki sefere diye hanelerine dönüyor. Sen, bana umutlanmayý bile çok görüyorsun.
533 
 Kuþlar Ötmeden  (Ahmet Arslan)

Seni yazdýðým günlük gelir elime ..
534 
 Kayýp Rüya Kumpanyasý  (Bünyamin Bayansal)

Düþte Karnaval
535 
 Uzun Bir Gece  (Yeþim Þahin)

Yaðmura tutuldum ýslandým bir anda ama bitti. Yaðmur dindi çoktan güneþ açtý buralarda. Hem neden merak edeyim seni? Neden söyle bana, sen zaten hiç olmadýn ki! ....
536 
 yalnýzlýk fantezisi  (okan)

aðzým zehir gibiydi.ne zaman tükürüðümü yutacak olsam zehirlenme hissine kapýlýyordum...
537 
 Sana Yabancýyken Kendime Hasretteyim  (kerem yüce)

Ýki mezar arasýnda mekik dokuyor adýmlarým.Önce bütün sevdamý yazmak istiyorum bir kaðýda ve bitiyor kalemim sabah olmadan,sonra bir zarf;pulsuz,damgasýz kapatýyorum aðzýný yola çýkýyorum ve iniyorum minübüsten yeþilliklerin önünde.Dalýyorum yeþilliklerin içine sana geliyorum.
538 
 Bazýlarý Yaþamayý Bazýlarý Ölmeyi Düþler  (osman demircan)

Cehennemin kare kare olduðu ve ateþlerin yüreðine damla damla aktýðý saatlerde, günahýn orman olmak ise nasýl dayanabilirsin ki bunca yangýna, gözyaþlarý yeter mi bunca yürek ateþini söndürmeye cennet gözlüm ?Sen hiçbir kimse için aðladýn mý peki?Gözlerin cenneti hatýrlatacak kadar güzelken söyle açlarý, yoksullarý hatýrladýn mý ki? Hiç kimseye gözyaþý döktün mü sevgili?
539 
 Gemi ve Uçak  (Esra Ata)

Bir uçak veya bir gemi... Bizi onlardan ayýran nedir ki?
540 
 Kahve Altý...  (NESRIN AKSU)


Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Mahalle Maçý
Tayyibe Atay
Deneme > Düþler
Ýdealler
Aysel AKSÜMER
Deneme > Düþler
Merak
Tayyibe Atay
Deneme > Düþler
Sesi/yâr
Funda PAKTAN
Deneme > Düþler
Ruh-i Revaným
Yûþa Irmak
Deneme > Düþler
Balerin Oldum
Tayyibe Atay
Deneme > Düþler
Kýþa Kümes
Tayyibe Atay
Deneme > Düþler
Devasa Hareket
Selin Araç
Deneme > Düþler
Hafýzam
Fýrat oturmak
Deneme > Düþler

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.