..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Zamaný gelen bir düþüncenin gücüne hiçbir ordu karþý koyamaz. -Victor Hugo
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Beklenmedik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Semazen
Tayyibe Atay
Þiir > Aþk ve Romantizm

kloþ bir etek giyip döndüm durdum kendi yerimde .. aþk dedim döndükçe bacaklarýmý üþüten yele... sesli ya da sessiz harfler boyunca üfledim her yere... soðuldum!..

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Beklenmedik
101 
 Kapýda Ayý Var II  (Gürcan Erbaþ)

Bütün suç Didem'deydi. Telefonda çocuðu o saçma sözlerle kýzdýrmasaydý tüm bunlar olmayacaktý.
102 
 Kayýp Düþler  (Aysel AKSÜMER )

Duygularla vedalaþmak keþke kimseyle el sýkýþmadan, öpüþmeden, sarýlmadan kapýnýn eþiðinden “cümleten allahýsmarladýk” demek kadar kolay olabilseydi. Daha o kadar çok cümlesi vardý ki. Düþünceleri boþ durmuyordu. Sessiz sedasýz bir þekilde; yüreðine, ruhuna rastgele bir þeyler karalýyordu. Görünmüyor, okunmuyor olmasý özelinde hissetmesine engel teþkil etmiyordu.
103 
 Keþke Söylemeseydim Kýzýma! (6)  (Leyla ÜNAL)

“Sen benim neþemsin, yaþama sevincimsin, sana bir þey olursa biliyorsun yaþayamam, üstelik babanda bizimle deðil”. Babanda bizimle deðil derken Ural’ýn varlýðýna ve vereceði akla, yardýmýna o kadar ihtiyaç duymuþtu ki, kendisi de þaþýrdý. “Sen sadece benim deðilsin, babandan bana bir emanetsin Denizim” dedi.
104 
 Acýnýn Dramatik Süsü  (Aysun Güven)

Yalpalayarak giden at ya sakattýr ya da hasta!!!!Nasýl olsa ölecek !!Eðer bunlardan hiçbiri deðilse neden HAYATI adý gibi yaþayamýyoruz.? Hemen bir ayna bulun ve yaþayanýn siz olduðuna karar verin.
105 
 Don Kiþotluðun Þaircesi  (Seval Deniz Karahaliloðlu)

Pet þiþeyi yumuþak oyuncak ayýcýðý gibi yanaðýna dayadý. Yanaðýný pet þiþeye, ona göre ise hayali ayýcýðýna sürterken muhtemelen çocukluk düþlerine daldý. Annesinin güvenli kucaðýnýn sýcaklýðý sesine yansýdý. Biraz daha kendini kaptýrsa, sýcak sütünü içir
106 
 Yalnýzlýk Meskeni  (Aysel AKSÜMER )

Döþemesi bir hayli eskimiþ olan koltuðuna, vücudunu olduðu gibi býrakmýþtý. Son günlerde, kendi gibi beyni de pinekler olmuþtu. Sanki düþünme yetisini yitirmiþti. Gözleri yuvasýnda o kadar aðýr hareket ediyordu ki. Birbirine kenetlediði elleri, göðsünün üzerinde ritmik bir þekilde hareket ediyordu. Bir aþaðý bir yukarý! Burnunun üstü kaþýnýyor fakat istirahat halindeki elleri tek bir parmaðýný bile oynatamýyordu. Dudaðýný büzerek bir saða bir sola kuvvetlice çeviriyor, býyýklarýnýn üst komþusunu rahatlatmaya çalýþýyordu.
107 
 Zeytin  (lacivertiðnedenlik)

Sabah on gibi uyanan Wýktoira kahvaltýda yiyeceði zeytini düþündü. Komidinin üzerinde duran zeytin çekirdeðini aðzýna alarak göðüslerinden aþaðýya klitorisine yuvarladý.
108 
 Zaman - 1  (Caner Almaz)

Boþluk, yalnýzlýk deðildir.
109 
 Çerkez Kýzý ile Kambur  (Göktu Kara)

Hürriyet ne de yakýþýyordu benim kýza,bu hürriyeti beyaz bir gelinlikle süslemek bana nasip olamayacaktý bunu adým gibi biliyorum,ama o lanet olasý umut var ya o umut,peþimi býrakmýyordu.
110 
 Yanmak - 2  (Caner Almaz)

Erken kaybetmeye ve yoksullukla yetiþen bireyin unutulmazlarýna dair bir öyküme.
111 
 Son Yalnýzlýk  (Özcan Çeltik)

Gün gelir hiç te ilginiz olmamasýna karþýn bir olayýn parçasý oluverirsiniz de kendiniz de þaþarsýnýz. Hatta bazen þaþýrmaya bile zamanýnýz kalmadan çýkar gidersiniz o olaydan, baþkalarý þaþar..
112 
 Bir Otobüs Dolusu Aþk (2)  (Leyla ÜNAL)

Otobüs yolculuðuna devam ederken pýrýl pýrýl bir gecede dolunay otobüsün içini aydýnlatmaktaydý. Otobüs ara ara daðlarý, tarlalarý, ara ara kasabalarý, þehirlerin ýþýklarýný yararak gidiyordu. Kaptan Ali muavini sürekli yanýna çaðýrýyor çay ve kahve getirmesini istiyordu.
113 
 No Women No Cry  (Gökçe Dölek)

Yarým kalmýþ bir hikaye belkide sonundan korktuðum için yazmadým, bilmiyorum...
114 
 Bir Otobüs Dolusu Aþk (1)  (Leyla ÜNAL)

O otobüste olmak ister miyim? Belki de o otobüsteyim. "...................Otobüs yol alýrken, gün ýþýðýný karanlýða býrakmaktaydý. Gözlerini yumdu ve bir an kendinden geçti."
115 
 Dört Tavþanýný Pazarda Satan Çocuk  (Serdar Yýldýrým)

Hasan geçen yýl dokuz yaþýndaydý. Bir gün evlerinin arkasýndaki bahçede bir tavþan gördü. Tavþan kaçmadý Hasan’dan. Hasan tavþaný sevdi, tutup kaldýrmak istedi. Tavþan çok aðýrdý, hem karný þiþti. Belli ki yakýnda yavrulayacaktý. Babasý yoktu Hasan’ýn. Beþ yýl olmuþtu, aralarýndan ayrýlýp bu dünyada onlarý yalnýz býrakýþý. Anasý evlere temizliðe gidiyor, öyle geçiniyorlardý. Aradan on beþ gün geçti ki tavþan dört tane yavruladý. Bir ay sonra anne tavþan ortadan kayboldu.
116 
 Kýzýl Gelin  (mahmut dað)

romantik baþlayýp bitiðinde yazaný ve okuyaný bir sürü gereceðine inandýðým bir öykü denemesi.
117 
 Bir Peri Masalý  (mahmut dað)

bir masal denemesi
118 
 Hayvan Barýnaðý  (Semrin ÞAHÝN)

Omzuna dokunan elle korktu. Geri kaçýp karanlýkta üzerine doðru gelen kiþinin kim olduðuna baktý. Serkan’ý görünce rahatladý.
119 
 Umut ve Çocuk…  (Orhan TURAN)

Çocuk sanki bir iskelenin tam ortasýnda bekliyordu. Yere düþmüþ baþýný kaldýrýp doðruldu. “Yaþamak çok güzel” dedi içinden...
120 
 GDO'yu Beklerken  (Taner)

Mehmet, genetiði ile oynanmýþ yiyeceklerden yemediði için düþünme yeteneðine sahipti ve bu sayede kendini ele vermeden hayatýný devam ettirebiliyordu. Mehmet hayatta pek baþarýlý olamamýþtý bu çok normaldi çünkü, o kul köle efendi zincirine girmiyordu. Özgürlüðüne düþkündü. Mehmet’in çocukluk yýllarýnda recep diye bir arkadaþý vardý. Recep çocukluk yýllarýnda birileri tarafýndan adam yerine konulmadýðý için anti sosyal kiþilik yapýsýný seçmiþti. Recep’e genetik artýk recep derlerdi.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Teslimiyet
Samile yener
Þiir > Öyküsel
Gündüz Depremi
Arman Berra
Öykü > Beklenmedik
Black Friday
Arman Berra
Öykü > Beklenmedik
Miras
Kamil Erbil
Öykü > Beklenmedik
Evlilik Kâbusu
GAYE DÝLEK GEZER
Öykü > Beklenmedik
Prostat
Ömer Faruk Hüsmüllü
Öykü > Beklenmedik
Bir Ziyafet
Yûþa Irmak
Öykü > Beklenmedik
Yaban Arýsý
Talha Yaman
Öykü > Beklenmedik
Nokta
Hacer AKTAÞ
Öykü > Beklenmedik
Beyaz Türkler
mehmet avcý
Öykü > Beklenmedik
Mýsýrcý
Cafer ÞAHÝN
Öykü > Beklenmedik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.