..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Aþk eski bir masaldýr ama her zaman yepyenidir. -Heine
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Ýliþkiler
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Köylü Kýz Kezban
Ýsa Kantarcý
Roman > Aþk Romaný

Köylü Kýz Kezban 1 Sabahýn erken saatleriydi, bölgede 3 gündür kar fýrtýnasý vardý, yoðun rüzgarla kýrbaç gibi yaðan ince kar insana nefes aldýrmýyor, her þeyi zora, ister istemez kanlý bir mücadeleye sokuyordu. Daðýn yamacýnda 3 kiþi kaplumbaða gibi ilerlemeye çalýþýyordu, dizlerine kadar kara batmýþlardý, bu üç adam elektrik onarým arýza ekibiydi, adamlardan biri çok öndeydi, yumuþak ve derin karda ilerlemekten nefes nefese kalmýþlard

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Deneme > Ýliþkiler
341 
 Kocaman Bir Çýðlýðým  (osman demircan)

Ýhanet, ikiyüzlülük, vefasýzlýk yoðun bir kar yaðýþý... Bir ölümcül acýnýn tam altýndayým. Parmaklarým donmakta, ayaklarým kaymakta, ellerim beni kurtaramamakta. Kocaman bir çýðlýðým. Baðýrsam çýð altýnda kalýrým, sussam donarým. Bir beyaz masumiyetin içinde bir ben miyim suçlu? Gözlerimdeki karý atmaktan yorulur bakýþlarým. Aðlasam gözyaþlarým buz, nefesim ayaz olur. Üþürüm ölümcül yalnýzlýðýn içinde. Kimse duymaz sesimi. Her yer kardan dað, buzdan nehir... Bütün yollar bana kapalý. Yüreðimin, beynimin buz kestiði ayazda ve kýþta, bir acýnýn keskinliðinde soluðum kesilmekte. Ufkumda hiç güneþ görünmemekte. Tüm insanlar ya dallarý kar dolu aðaç, ya da sesimi duyunca üstüme çöken bir çýð.
342 
 Bir Tebessüm Et...  (hayal dag)

Tebessüm, gülmek için yapýlan bir ön adýmdýr. Tebessüm, mutluluktur. Tebessüm huzrun ifadesidir. Tebessüm, güvendir. Tebessüm, hem kendimizi hem de karþýmýzdakini rahatlatmaktýr.....
343 
 Küçük Yerde Yaþamanýn Zorluklarý  (Kâmuran Esen)

"Seveyim derken öldürmek" diye, buna denir.
344 
 Hangisi Daha Acýdýr?  (Rasim Yýlmaz)

Unutmak mýdýr zor olan yoksa zor olan unutmamak için her gece onu hayal etmek mi..Hangisi daha acýdýr? Terk edilmek mi yoksa terk edildiðin halde gidememek mi?
345 
 Cordelia! Babasýnýn Küçük Kýzý…  (lal-i handan)

Sevgi, suskunluðu tercih etmek mi hayatý pahasýna, hükmü verirken acele etmek mi? Abartýlý sözlerin arkasýna saklanarak, bildik bir hayatý kabullenmek mi yoksa?
346 
 Neþem Hep Beþ Dakika  (Mehmet Salih Özsaraç)

Neden þükretmeyiz halimize?.Neden mutluluðumuz sadece 5 dakika?
347 
 A'kara Kasým  (Dilek Þengel)

Bir mucizeydi þahit olduðu/n… Bir rüyaydý hapsolduðum… Sen mucizede kahroldun, Ben rüyalarda kayboldum. Gözlerimizde gülerken dilimizde lâl oldu sözcükler, Yazýlmayan cümleler, söylenmeyen sözler bir cadýnýn kazanýnda kaynadý, Cadý masala daldý, Celladý oldu sevdanýn, Sevda masallarda kurban kaldý…
348 
 Yazýlarým - 16  (Serap Demirtürk Özaltun - SERAP HOCA)

Duvarlara resimler yaparmýþ mahkumlar, Aðaçlara isimler kazýrmýþ aþýklar, Kumsallarda iz býrakýrmýþ sevenler, Ben hiç mi iz býrakmamýþým yüreðinde?
349 
 Burada mýyým ?  (Tuðushan Özdener)

“Burada mýyým?”, diye sordum kendi kendime. Karþýmda çýrýlçýplak kalmýþ, öylece uzanýyordu. Tüm þehvetini buðulu gözlerin ardýna saklamýþ, bakýyordu tüm piþmanlýðýyla. Tüm masumluðuyla karþýmdaydý iþte. Aylardýr, yýllardýr beklediðim de buydu.
350 
 Çocuklarýmýzý Anlayabilmek  (Kâmuran Esen)

"Yaratýcýlýk özenle korunmasý gereken bir çiçeðe benzer. Sevgi ve ilgi onun geliþip serpilmesine; yergi ve ilgisizlik ise, henüz gonca iken onun kurumasýna yol açar.” (Alexs F. Oxborn )
351 
 Flört ve Evlilik  (Cahit Yetgin)

FLÖRT VE EVLÝLÝK Yeryüzünde canlýlarýn nesillerini devam ettirebilmesi için yaratýcýmýz Cenabý-ý Allah c.c diþi ve erkek olmak üzere bir çift þekillendirip yeryüzüne ADEM a.s ve HAVVA annemizi gönderip belli kurallar çerçevesinde çoðaltmýþ ve bizlere kadar gelmiþ olan ve bizden sonrada devam edecek evlilik müessesesi kutsal olup korunmasý elzem olan ve de bizden istenen meþru olanýn makbul olduðu YUVA nýn kurulmasýna bugün aile diyoruz.
352 
 Bileklerindeki Malleollarý Severim  (osman demircan)

Karanlýktayým, alkollüyüm, sinir ilaçlarýný içmiþ vaziyetteyim, damarýma enjekte edilen morfinleyim, bileklerimdeki kesiklerleyim... En kötü haldeyim, hayatýn torpido gözündeyim. Bir þehrin manzarasý en güzel yamacý gibi karþýma çýkma.
353 
 Yazýlarým - 13  (Serap Demirtürk Özaltun - SERAP HOCA)

seni sevmek ne kadar kolaydý oysa...kelimelerin ardýna saklanan sevgiyi bulmak ne kolay olmuþtu...
354 
 Ayýn Yirmi Biriydi Güzelliðin...  (EceM AynA(Sen git,ben toplarým kalanlarý...))

Ayýn yirmi biriydi güzelliðin,,,,Gitmelere yýkandým,sana çekildi sularým...Eski bir kilisenin anahtarýný býraktým avuçlarýna,kimse bilmedi...Belki sen bile hissetmedin...On dördü yerin dibine girdi utançtan..Ayýn yirmi biriydi güzelliðin...
355 
 Kalbimiz Ýdman Yapýyor  (Gökçe Dölek)

Serçenin ölmesinde bile bir bildigi vardir kaderin.Simdi olacaksa bir sey yarina kalmaz, yarina kalacaksa bugün olmaz.Bütün mesele hazir olmakta.Madem hiçbir insan birakip gidecegi seyin gerçekten sahibi olmamis, erken birakmis ne çikar, ne olacaksa ol
356 
 Beziyorum Gözlerimi Koparan Ýnsan Selinden  (osman demircan)

Gözlerim þarap çanaðý. Ýçiyorum gözyaþlarýmý. Kurudukça göz pýnarlarým, bakýþlarýmda güller yapraklarýný döküyor. Kopuyor gözlerimden acýnýn kýzýl yapraklarý. Kýpkýrmýzý bir damardan bakýþlarým akýyor her yere.
357 
 Empati  (mehmet avcý)

sorunlarýn kaynaðýnda empati yapamama yatmaktadýr
358 
 Gençler'e Bak Gençler'e  (Cahit Yetgin)

GENÇLER’E BAK GENÇLERE......! Her insan yaþadýðý müddetçe gençlik dönemini evresini geçirmek zorunda.Sert bir geçiþ.Büluð çaðý.Delikanlý.Kýz olsun erkek olsun fark etmiyor.Kabahatleri yok.Kabahat Toplumun ve aile yapýsýndan.Örf ,adet, anane gelenek görenek,sevgi ve saygýnýn dejenerasyona uðramasý.GENÇLÝÐÝ baþý boþ býrakýnca,ne eðitime, ne eðilmeye,ne bükülmeye gelmeyen nereye toslayacaðý mechul bir yere, göz göre göre ellerimiz baðlý seyredip duruyoruz.BANA DEÐMEYEN YILAN BÝN SENE BEKLEMEZ.Mutlaka zehirini birilerine þýrýnga edecektir.Çünkü yýlan nesli'de çok.
359 
 Hangisi Sen? Hangisi Ben  (Sinan Yýldýrým)

Uykusuz kaldýðým her gece, bir gün fazladan yaþýyorum sanki. Yaþýma yaþ, karanlýðýma karanlýk katýyorum. Dipsiz kuyularda sessizliði bozacak bir taþ bekliyorum bazen suya düþecek, suya düþüþüyle çýkan ses duvarlarda yankýlanýrken, etrafa damlalar halinde sýçrayan sular istiyorum yüzümü yýkayýp yeni güne uyanmak için.
360 
 Geliþim Sürecinin Filmi  (Cahit Yetgin)

GELÝÞÝM SÜRECÝNÝN FÝLMÝ Her þeyin bir geliþim süreci vardýr.Yani evresi,kademe kademe ilk basamaklardan yavaþ, yavaþ meydana gelen,zamanla,zeminin þartlarýna göre þekil alarak doðar,emekler,oturur,ayaða kalkar,yürür, safha, safha geliþir büyür,iyi veya kötü bir hayat derken,kendinden kendisi gibi bir,yeni nesil hazýrlar.Yaþlýlýkla beraber bir ölümle sonuçlanýr.Geliþimin süreci.Bu SÜREÇ in tekrarý ölümden sonra da devam eder gider.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Amin Diyelim
Alp Þahin
Deneme > Ýliþkiler
Evlilik Kurumu
Alp Þahin
Deneme > Ýliþkiler
Çekilememek
Alp Þahin
Deneme > Ýliþkiler
Nüfus Artýþý
Tayyibe Atay
Deneme > Ýliþkiler
Aðabey'e Mektup
Funda PAKTAN
Deneme > Ýliþkiler
Buyur Buradan Yaz
Aysel AKSÜMER
Deneme > Ýliþkiler
Öteleme
Aysel AKSÜMER
Deneme > Ýliþkiler
Herþeyime
Alp Þahin
Deneme > Ýliþkiler
Zaman Tüneli
Aysel AKSÜMER
Deneme > Ýliþkiler
Ev'lenmeler
Aziz Dolu
Deneme > Ýliþkiler
Kurtuluþumsun
Yûþa Irmak
Deneme > Ýliþkiler
Durgun Saatler
Aysel AKSÜMER
Deneme > Ýliþkiler
Yine Ne Oldu?
Aysel AKSÜMER
Deneme > Ýliþkiler
Gönül Kapýsý
Aysel AKSÜMER
Deneme > Ýliþkiler

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.