..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bir ülke baðýmsýz olmadan, baðýmsýzlýk da erdem olmadan ayakta duramaz. -Rousseau
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Ýliþkiler
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Dindar Kýzýn Kendini Arama Çabalarý
Ýsa Kantarcý
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk

Dindar Kýzýn Kendini Arama Çabalarý Simsiyah Hücremle Tanýþtýracaðým Ýnsanlarý Çünkü nasýl hayatta kaldýðýma dair formülleri kimse bilmiyor. Bu iþinize yarayacaktýr. Bu bedensel ve ruhani varlýðýnýzý tuzaklardan kurtarmanýza yardýmcý olabilir. Ruhsal kurtuluþ tek önemli þeyler hayatta. Gerisi yalandýr. Ve yaþam akýl almaz tuzak ve zehirlerle döþenmiþtir insanlar, þeytanlar ve kötücül enerjiler tarafýndan. Ýki intihar denemesi çok fayd

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Deneme > Ýliþkiler
521 
 Alýr Baþýmý Giderim Sevdadan  (Avþýn Çaðrý ÖZHAN)

Dünya tarihi birbirine deli gibi aþýk olupta , hiç kavuþamamýþ insanlarla doludur . Sen de basarsýn taþý kalbine , alýr baþýný gidersin sevdadan . En kabadayýsý 2 sene alýr unutmaya .
522 
 Severek Üzülmek  (Koralp)

Ben paranoyak mýyým demeyin,aþýksan paranoyaksýn arkadaþ! Onun her dediðinden,her hareketinden,her bakýþýndan bir anlam çýkartmýyor musun? "Aaa,oðlum mesaj atmýþ bana,biþey hisstmese atmaz" ya da bir kankanýz gelir,ki kanka kelimesinden dehiç hoþlaþmam;dejenere topluluk edebiyatý iþte, "Kanka,hatun sana karþý boþ deðil,görmedin mi nasýl bakýyordu sana? " þeklinde bir yaklaþýmda da mý bulunmadý hiç?
523 
 Ne Komik Geliyor Bana Þimdi Evrensel Bireyselizm  (erdal divriklioðlu)

Oysa insan sadece doðarken özgürdür. Ölürken bir sýfatla ölür.
524 
 Benimsemek...  (seçil)

kendmden uzaklaþtýðým anlardan bir tanesi...
525 
 Gönderilmiþ Mektup / Ss - 31  (Nesrin Gocmen)

Benim gönlüm pamuk ipliðiyle baðlý, ya da çok ince cam gibi þimdi... Küçücük bir dokunuþtan korkmaktayým.. Davranýþlarým, yaþam þeklim, düþüncelerim, sevgim, öfkem, hiçbir þeyim, hiçbir þeyim normal deðil ötekilere göre. Sevdanoyak biri, ya
526 
 Ýki Gökçe Arasýnda Kalmak  (Gökçe Dölek)

25.nisan cumartesi... 03:00 25'ini 26'sýna baðlamakta o kadar zorlandým ki... Hastane kokusu, senin kokun ve ihanetin kokusu birbirine karýþmýþtý. Ben mi kendimi aldatýyorum sen mi beni bilmiyorum.
527 
 Yýldönümü  (Özlem Özcan)

Bugün yýldönümü bana verdiðin son hediyenin. Merak etme, hiç unutmadým, derin derin kazýdým içime. Ne zaman gitmeye kalksam hayattan, en önce onu koydum valizime, sonra seni, sonrasýndaysa taþýyamadým ikinizi. Aðýrdýnýz benim için...
528 
 Bu Deniz Bu Okyanus...  (Hatice Mine Bahadýr)

Okyanusun derinliklerinde, nefes alabilme ihtimalinin imkansýzlýðýnda, tekrar bir arada olamamanýn kaçýnýlmazlýðýnda ve senin için yapýlan her iç çekiþe, haykýrýþa olan duyarsýzlýðýna isyandý burada bir baþýma oturuyor olmam...
529 
 Ayrýlýðýn Hikmeti  (osman tatlý)

Ayrýlýk: insanýn kendisine, insanlara ve hayata dair duygularýna ara vermesidir. Bu ara dönem, kiþinin kendini sorgulamasý ve kendini tekrar inþa etme sürecidir. Yoksa, hayata ve kendine karþý bir kopma ve küsme deðildir. Hayatýn inþasýnda, yanlýþ yapýlanmanýn önüne geçmek için bazen sorunlarýn baþ göstermesi gerekir ki yanlýþlýk ve hatalar fark edilebilsin. Ýþte bu yanlýþ ve hatalara insan iliþkilerinde dur demenin bir adý da ayrýlýktýr.
530 
 Bir Küçücük Fýçýcýk Ýçi Dolu Turþucuk  (ESRA BAYKAL)

“ Seni mahvedeceðim” dedi büyük salatalýk. “ Asla beni yýldýramazsýn, açýn küçük salatalýklarýn üstlerini, biz de yaþamak istiyoruz. “ diye baðýrdý küçük olan.
531 
 Mevsimin Ýlk Çiçeði  (Baha Oktav)

Kardeþim birþeyler yazmýþ...Adý bir þeyler ancak okuyunca ne çok þey barýndýrdýðý ortada...Aynen yayýnlýyorum...
532 
 Adresi Belli Olmayan Mektuplar (2) (Bardaðýn Boþ Tarafýndan... )  (Rüya Bayram )

Bütün melekler mi matemde bu neyin karanlýðý, aralayýn þu bulutlarý güneþe hasretliðim var
533 
 Ekosistem'i Anlamak Ýçin Bayanlar  (aybike_umay)

Ben de bir bayaným; lakin,fakat,ama,mamafih... Ýþte böyle !
534 
 Sen Þiir Sevmezsin.  (Emrah Demir)

Vaziyet özeti, anlamanýn belirtimi, geç kalýnmýþtý epey...
535 
 Ýtiraf...  (Beste Sultan K.)

"...Biz olamadýk seninle ne yazýk. Hep tek birey þeklinde karþýlýklý durduk. Kýlýçlarýný karþýlýklý çeken þovalyelerden bir farkýmýz olmadý. Hep süslü kalma gayretinde olduk... Ama artýk zamaný gelmedi mi tüm zýrhlarý býrakmanýn. Çýrýlçýplak olduðumuz gibi durmanýn karþýlýklý... Biz olmanýn... Sen ve ben’i yok etmenin.. Aksi devam ederse biz yok olacak.. Sen ve ben kazanacak bu oyunu..."
536 
 Yarým Elma  (Fatih Barýþ)

Sana yazmak en güzeliydi. Sen güzelliþtiriken içimdeki dünyayý, Bir yarým Elma düþtü payýma.. Diðer yarýsý sen olan...
537 
 Hiç Anlayamýyorum  (Aylin)

Çok acýyor içim bunlarý yazarken düþünürken. Çok direndim ben çok…Ama olmadý.
538 
 Mutluluk Anahtarlarýna Örnekler  (Didem)

Kiþiler çocukluktan ergenliðe geçiþ aþamasýnda kendi kimliklerini aramaya baþlýyorlar. Bildiklerinin zýtlarýný öðrenip, karþýlaþtýrmak ve kendi doðrularýna ulaþmak istiyorlar. Çocuklukta tanrý ve tanrýça olarak gördükleri anne ve babalarýnýn doðrularýna ulaþma isteði içlerinde yer alsa da, -çoðunlukla alýþkanlýktan gösterilen- bireyselliðe saygýdan uzak davranýþlar yüzünden ergenler, kendileri olabilmek için, onlara ters düþünceleri konuþup, onlarýn doðrularýna uymayan davranýþlarda bulunuyorlar. Ergenler hem kendilerine model aldýklarý kiþiye benzemek, hem de onlardan farklý olmak istiyorlar. Bunun yolu da çatýþmalardan geçiyor.Ergenin kendi kimliðini bulabilmek için çatýþmalarýný yaþayarak çözmeye ihtiyacý var. Ebeveynler, belli bir yaþa gelmiþ, bilgi, birikim, deneyime sahip ve kiþiliklerini oluþturmuþ kiþiler. Çocuklarý için her zaman en iyiyi istiyor ve kendi bildiði doðrular doðrultusunda, çocuklarýnýn en iyiye ulaþmalarýna yardýmcý olmak istiyorlar. Yaþadýklarý olumsuz tecrübeleri, çocuklarýnýn yaþamamasýný istiyorlar. Bu nedenle kendi doðrularýný çocuklarýna kabul ettirmekte ýsrarcý olabiliyorlar.Israrlar ve yaklaþým yüzünden ergen kendisine saygý duyulmadýðýný düþündüðü, hissettiði zaman, söylenenin anlamý, içeriði yerine söyleniþ tarzý genci etkilediði için bilginin doðruluðu geçerliliðini gencin gözünde yitiriyor. Ýki tarafda haklýyken, haksýz konuma düþürüldüðünü düþündüðünde ve hissettiðinde uzlaþmanýn temeli olan birbirini anlamanýn önüne bir set çekilmiþ oluyor. Aslýnda, iki tarafýnda birbirinden beklediði saygý ve kendileri olduklarýnda da sevildiklerini hissedebilmek. Ve ailelerin kendi ailelerinden bildikleri, bekledikleri koþulsuz itaat ve her zaman kazanma hakkýnýn kendilerinde olduðu inancý, iki tarafýnda kazanmasýný saðlayacak davranýþlarý arama isteðine ket vuruyor.
539 
 Zeus'un Kýzý; 2013 2012 2011 2010...  (Aysun Güven)

- Gerçek sadece fotoðraflarda görünmeyen, ama deðiþtiðini bildiðimiz her bir þeyin öldüðü ise, yaþam denen kabuðun içinde kalan sadece çekirdek midir ?Ölümden deðil, yaþamdan korkmak lazým o halde; onun için cesaret ister asýl….
540 
 Hayat Arkadaþým...Sana....  (Arzu Menteþeoðlu)

Henüz hayat arkadaþým karþýma çýkmadan önce kaleme alýnmýþ bir iç döküþtür.... ve ilk evlilik yýldönümümüze az bir zaman kala tekrar elime geçti ve beklentilerimden çok daha fazlasýný bulduðumu gözlerim yaþararak düþündüm ve bu yazý ilk yýl dönününüzde be

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Amin Diyelim
Alp Þahin
Deneme > Ýliþkiler
Evlilik Kurumu
Alp Þahin
Deneme > Ýliþkiler
Çekilememek
Alp Þahin
Deneme > Ýliþkiler
Nüfus Artýþý
Tayyibe Atay
Deneme > Ýliþkiler
Aðabey'e Mektup
Funda PAKTAN
Deneme > Ýliþkiler
Buyur Buradan Yaz
Aysel AKSÜMER
Deneme > Ýliþkiler
Öteleme
Aysel AKSÜMER
Deneme > Ýliþkiler
Herþeyime
Alp Þahin
Deneme > Ýliþkiler
Zaman Tüneli
Aysel AKSÜMER
Deneme > Ýliþkiler
Ev'lenmeler
Aziz Dolu
Deneme > Ýliþkiler
Kurtuluþumsun
Yûþa Irmak
Deneme > Ýliþkiler
Durgun Saatler
Aysel AKSÜMER
Deneme > Ýliþkiler
Yine Ne Oldu?
Aysel AKSÜMER
Deneme > Ýliþkiler
Gönül Kapýsý
Aysel AKSÜMER
Deneme > Ýliþkiler

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.