• İzEdebiyat > Eleştiri > Politik Olaylar ve Görüşler |
781
|
|
|
|
Evet ben bunları bilirim.
Bakıp da göremezler.
Görüp de bakamazlar.
http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/ |
|
782
|
|
|
|
Hep korkularımızı söyleyip durduk; Kürt sorunu mutlaka makul bir çözüme kavuşması gerekir, diye. Kürt sorunu sadece bir Türkiye sorunu değildi ve şimdi bu belirleme, daha bir gerçeklik kazanmıştır.
|
|
783
|
|
|
|
Adam çıkmış hukuktan söz ediyor.
Foyaları ortaya çıktı.Hukuka sarılıyor. |
|
784
|
|
|
|
Türkiye’de seçim dönemi yaklaşınca herkes, siyasi düşüncelerini de bu sitelerde paylaşmaya başladı. Olumlu ya da olumsuz. Herkes bir şeyler söyledi. Bana göre bu gayet normal, gayet doğru ve güzel bir yaklaşım tarzı. Herkesin bunu hoş karşılamasını beklerdim. Oysa ilk tepki Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Ve “İnsanımızı bir Twitter’a, bir facebook’a yedirmeyiz” dedi. Akabinde Twitter Türkiye’de yasaklandı.
|
|
785
|
|
|
|
Son günlerde bazı kesimler Turgut Özal'ın yaptıklarını övmeye başladı. |
|
786
|
|
|
|
evet bedenleri satın alarak insanlar kölenizdir fakat kalpleri kendilerinin efendisidir. |
|
787
|
|
|
|
** Cahille oynaşırken, nankörle paylaşırken, güçlü ile savaşırken dikkatli ol!**Demokrasi, kendini koruma yeteneği çok zayıf olan bir rejimdir. O nedenle demokrasi ve özgürlük düşmanlarının faaliyetlerini en iyi sürdürebilecekleri yerler demokratik ülkelerdir.**İkiyüzlülükten yakınıyordu; demek ki daha henüz yüzsüzle karşılaşmamış.** Değiştir kendini, değişsin dünya. |
|
788
|
|
|
|
Bu dünyada sadece yiyip içip uyuyup s...işip günü kurtarmanın ötesinde şeyler olduğunu da lütfen o koca kafanız alsın.. |
|
789
|
|
|
|
KKTC yetkilileri anında müdahale ederek bir insanlık dramını önlemiş oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde mülteciler kurtarılarak Girne’de konaklatıldı. Ertesi gün tedaviye ihtiyacı olan birkaç kişi hariç hepsi özel bir gemi ile Mersin’e gönderildi. Tabii olayın başladığı andan itibaren Mersin Polisiyle de irtibata geçildi. Her adım takip edildi |
|
790
|
|
|
|
İSTANBUL -Erdoğan,ın açıkladığı GAPPaketi,ni değerlendiren Öcalan, ``Başbakan ,GAP,la terörü bitireceğim ,diyor .Hakımda istenilen hücre cezaları da bunun sonucudur.Parayla Kürtleri bağlamaya çalışacaklar.Ancak sayıları beş yüzü geçmeyen işbirlikçi aileleri kendilerine bağlayabilirler.Onurlu Kürtler bunu kabul`ermez``dedi |
|
791
|
|
|
|
Terminalin hemen kavşağındaki çembere geliyorum. Trafik alabildiğince yoğun... Dikkatli olmak gerekiyor. Araba kullanmak için sanırım biraz da hüner gerekiyor. Çünkü ister istemez bu yoğunluk karşısında insan ürperiyor. Kaza her an “Merhaba” diyebilir sana...
|
|
792
|
|
|
|
Kabare oyuncusu Jürgen Becker'den günlük politika tespiti |
|
793
|
|
|
|
Bazı konular zor konulardır.Üzerinde yazı yazmak kolay değildir.İşte bu da onlardan birisi. |
|
794
|
|
|
|
Bu son Apo-MİT görüşmesinin düğmesine nerede basıldıysa; bu sefer atılan adım gayet ciddi görünüyor ve düğmeye basan el, her kimin eli ise, karşı konulamayacak kadar güçlü ve kararlı olduğu anlaşılıyor. Bu kez, hiçbir provokasyon veya tezgâhın bu süreci durduramayacağını umut ediyoruz. Durum bunu gösteriyor. |
|
795
|
|
|
|
Seçim ortamında olduğumuz bugünlerde,bu yazıyı mizahtan anlayan hoşgörülü politikacılarımıza da gönderebilirsiniz! |
|
796
|
|
|
|
En iyi ticaret siyasettir. Atıl siyasete zengin ol. Adam ol. Atıl siyasete ileri gidenlerden ol. Tembeller akıl verir hep. Tembelsen siyasete soyun, millete don giydir. Don Kişot ol, savaş halk kaybetsin sen kazan. Kazan ki millet dayak yesin sen havyar... |
|
797
|
|
|
|
Başkasının yerine sınava giren kişiyi yakalayan gözetmen sormuş:-Sen kimsin?Aldığı cevap:-Paralel öğrenciyim. |
|
798
|
|
|
|
Kanunun uygulanmasının erteleme girişimleri
kamuoyunu rahatsız ediyor! |
|
799
|
|
|
|
Şahingöz,'ben zaten söylemiştim!'demeyi sevmez.Umarımki endişeleri gerçekleşmesin.
Yazıyı okuduktan sonra,katılıyorsanız;ülkesini düşünen,sorumluluk sahibi bir vatandaş olarak yazı metnini siyasilere göndermeye ne dersiniz! |
|
800
|
|
|
|
Resmiye Canaltay, konuşmasında UBP’nin yenilemek üzere başlattığı yeni tüzük çalışması hakkında üyelere bilgi vermek ve ülkede yaşanan son siyasi olaylar hakkında görüş ve düşüncelerini anlatmak için bölgelerde küçük toplantılara başladıklarını anlattı. |
|