..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Ama gene de dünya dönüyor! -Galilei
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Gülmece (Mizah)
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Rehine
ergun tekkalmış
Şiir > Bireysel

tanımadı önce umursamadı sonra bir an geldi çırpındı durdu esir düştü içine kaçan özbenliğine... günlerden bir perşembe...

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Öykü > Gülmece (Mizah)
581 
 Eşekler Köyü 2  (Şenol Durmuş)

"Herkes haberi almış, namussuzlar, hergele deyyuslar. Bu nasıl insanlık, kimse elini taşın altına sokmak istemiyor. Büyük ihtimaldir ki şimdi herkes ellerini karılarının bacak arasına koymuştur. Ulan ne bok yiyeyim ben şimdi. Ulan Adanalı, Durmuş'un piçleri. Başıma ne işler saldınız" diyerek mırıldandı."
582 
 Manikirci  (Mehmet Önder)

Manikürü yapar, zilleri takar oh oh!
583 
 Evcil Kediden Cep Telefonuna Uazayan Bir Bahar Günü  (onat kanat akın)

evet facoult'tan bahsediyorsunuz, "...bu mu yavrunun ismi ? ne cici -hayır o annesinin ismi, yavrunun adı sarkaç -edebi olmuş biraz, annesini karnından sarkıp düşmesi falan ,eco ve umberto'da diğer yavruların isimlerimi ..."
584 
 Dövmediğim Adam  (Mehmet Önder)

O da ne? Bu benim dövdüğüm adam. Daha doğrusu, dövmediğim adam.
585 
 Babasına Çekmiş  (Mehmet Önder)

- Hakaaan! - … - Aaaa Hakan! Yine duymazdan gelince bir ilenç savuruyor: - Hakanadların kapansın inşallah!
586 
 Bizim Kıling  (Mehmet Önder)

- Bastıracaksın bunlara 726 lira, 32 kuruş cezayı, bak bir daha milleti rahatsız ediyorlar mı!
587 
 ....Almanya’yı Seviyorum. Çünkü...  (Demirhan Ocak)

...Yabaniliğin, vahşiliğin, insan olmamının erkeklikten, namustan sayılmadığı için mesela;.. bu ülkede.....
588 
 O Başka Mehmet  (Mehmet Önder)

- Adama bak yahu, para için kendini inkar ediyor. İnsaf!
589 
 Sevim'in Mutluluğu Bizim Mutluluğumuz  (Mehmet Önder)

Hacer hanım; bir elinde beyzbol sopası, ötekinde de ne ilgisi varsa koca bir havuç, sabah sabah kemirip durur.
590 
 Mesai  (Veysi Bora)

Anladım sanırım. Sanırım “Gönülden hürmetlerimle” deyip elimi sıkmak istiyor. Aslında tutmazdım elini ama affedilmek istiyor. Kızarmışta. Haydi neyse tutayım elini. Halen bir şeyler anlatıyor ama... Amaaaan bana ne. Elimi bir de bıraksa. Hayda! Yapıştı el
591 
 Çukurovalı Astronot Mehmet  (Demirhan Ocak)

.....Mesela serçe parmağım büyüklüğündeki bir kremmimsi malzemenin fiyatı 23 € idi.... bir kaç tane daha fiyat etiketinden sonra gözüm kararıp, başım dönmeye başlayınca....
592 
 Size Çıktı  (Mehmet Önder)

Orta yaşlı sayılırlar, biri bay biri bayan; üniversiteden geliyorlarmış. Bizim mahallede çekiliş yapmışlar, ikramiye bize çıkmış. Yani durduk yerde. “Buyurun” dediler, kazandığınız porselen tabak.
593 
 Bizim Eros ve Ailesi  (Mehmet Önder)

Kalktım yürüdüm. Kabahat senin için özel tarih yazanda.
594 
 Bir Başka Kurultay  (Mehmet Önder)

- Sayın Aytıngıl sayın Altıngıl, gocugafalı kelleri mağdur etmeyelim efendim.
595 
 Boyun Yetmez  (Mehmet Önder)

- Teyzeciğim artık içeri girsek. - Haa içeri dedin de, Mukaddes'in oğlu Ferudun içeri girmiş geçende. - Ne yapmış, birşey mi çalmış? - Yok yok, öyle şey yapmaz o. Yalnız oldum olası biraz anarşist derler.
596 
 Timsah  (Haşmet Şenses)

Bu sıcakta hiç çekilmiyorlar. Hiç kımıldamayan gözlerimi şunların üzerinden ayırmıyorum ve ayırmayacağım da. Ta ki çekip gidene kadar ikisi de.
597 
 Gelmeyen Son Çağrı  (Mehmet Önder)

"Öyle her gördüğün sofraya bağdaş kurulmaz!"
598 
 Anamdan İnciler/ Sanattan Anlamam Ben  (Necmettin Yalcinkaya)

Sepeti içeri aldım. Çikolatalara saldırdık hemen. Annem izliyordu bizi. Yeme sırası yumurtalara gelmişti. Engelledi bizi. ’’Yumurtanın üzerindeki resimlere bir bakın hele’’ dedi. ‘’Sanat budur işte! Azıcık sanata saygı gösterin…’’
599 
 İyisi Olmasın  (Mehmet Önder)

Kız “Peki” dedi. Tam kapıdan çıkacaktı ki, Ahmet Bey “Aman ha! iyisinden olmasın” diye ekledi.
600 
 Bluruppp blurupppp, höbülülü höbülülü, bana ne ya ben annemi  (Demirhan Ocak)

....Mesela hasta düştüğü 8 metrelik belediye çukurdan kaba kuvvet kullanılarak kurtarılmasından (!) sonra, doktorsuz ve hemşiresiz gelen ambulans...

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31  Sonraki Sayfa

son eklenenler
Sonra Bir Gün
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Görmek ve Bakmak
Aysel AKSÜMER
Öykü > Gülmece (Mizah)
Muz Kabuğu ve Merdiven
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Kitaplarımı Ararken
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Gece Kuşu
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Geel Geel Geel
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Patlıcan Oturtma
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Tavla Tavla Beni Tavla
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Çisil Hanım ve Topçular
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Tamir Mamir İşleri
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Önüme Geleni Öpüyordum
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © , 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.