..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bir sanatçı başarısız olamaz; sanatçı olabilmek bir başarıdır. -Charles Horton Cooley
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Gülmece (Mizah)
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Azmi, Bir Kadın, Bir Çocuk, Bir Bebek
İsa Kantarcı
Öykü > Aşk ve Romantizm

AZM, BİR KADIN, BİR ÇOCUK, BİR BEBEK 41 yaşındaki Azmi, hayvan tüccarıydı mutlu hayatında, sığır üretip satardı, bu işlerin içinde büyümüştü, babasının işi buydu, kurbanlık için da et ve et ürünleri üreten şirketler için. Köyde bir çiftliği vardı, tarlaları vardı. Ondan sığır satın almak için gelen bir baba ve iki oğlu vardı, kamyonla, dört sığır satın almışlardı, asmanın altında çay kahve içmişlerdi, Azmi müşterisi şişman adamı ve iki gen

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Öykü > Gülmece (Mizah)
601 
 İnsan Haltlarına Aykırılık  (Mehmet Önder)

- Beş yıl kitap okumanı yasaklıyorum!
602 
 Ayşeyi Satıyoruz  (Mehmet Önder)

- Şöyle etli butlusundan yok muydu, evladım?
603 
 Kuni'ye Mektup  (HAKAN ŞEVKET TELKES)

Koca bulmak umuduyla birkaç sene önce ülkemize gelen ve haber bültenleriyle gazetelere konu olan Kuni isimli bayana yazılmış bir mektup...
604 
 Nurullah Çıkmazsokak Soruyor  (Fatih PESTİL)

Demek istediğim bunlar neden 40 tane? Yani ortalama olarak bu rakam neden esas alınıyor? Bu durumun bir efsanesi, bir çıkış noktası var mı? Ne bileyim, bunu 40 haramiler bulmuş mesela diye falan… o da olmazsa bulan adam 40 yaşındaymış gibisinden bi
605 
 Kuponlar Tamam  (Mehmet Önder)

Ben hiç kupon biriktirmez, kupon karşılığı hediye dağıtan gazeteleri de almazdım. Ama çoluk çocuğa karışınca kurallar esniyor. Ardından da kupon faslı başlıyor. Yirmi sekiz kupona tencere, otuz kupona kazan
606 
 Oğlum Bak Git  (Kemal Yavuz Paracıkoğlu)

Tarih öğretmenliğinden emekli olup da Sarımsaklı ’ya taşındığımız ilk günlerde, henüz memuriyetin alışkanlıklarını terk edememiştim. Yani, hala saçı sakalı düzenli tıraş ediyordum ve hala kravatla, takım elbiseyle sokağa çıkıyordum. Bu halim komşuların çok dikkatini çekiyor ve bu resmi kılıklı adamın ne iş yaptığına dair aralarında yorumlar yapıyorlardı.
607 
 Leblebinin Faziletleri  (Mehmet Önder)

Leblebinin faziletleri saymakla bitmez malum...
608 
 Tıkırt  (Mehmet Önder)

NOT: Bu kısa öykü 31 Mayıs 2013'ten çok önce yazılmıştır. Son tümceyi okumayınız.
609 
 Tomadantello  (Mehmet Önder)

Bir gün böyle eylemleri dağıtmak için Toma diye bir araç icadedildiğini duydu. Durur mu?
610 
 He Be  (Mehmet Önder)

- Amca Bekir Kuş'u tanıyor musun? - Tanıyorum.
611 
 Çıkmaz Sokağın Lambası  (Mehmet Önder)

Bir anda "Karanlıkların Prensi" ile gözgöze eldik.
612 
 Anamdan İnciler Mutfak Bezleri  (Necmettin Yalcinkaya)

“Anam anam” dedi. “Tüm çocuklarım benim için nasıl birse, bezler de benim için aynıdır… Sınıflandırma yapamam!”
613 
 Şans  (Salih doruk)

'Tosyaya pirince giderken evdeki bulgurdan olmak' mı, yoksa 'Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak' mı Şans?! Şimdi sorarım size bunu nesi ve neresi Şans!
614 
 Oruç Baba'nın Mekanı - 1  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Oruç Baba Mekanı’nın tarihçesi:Bir-iki ay önce Dert Köşesi/Dert Ortağınız ünvanıyla bir başka caddede açıldı.Müşteri yokluğundan iflas edince “hileli iflas” yoluyla kapatıldı ve ünvanını değiştirerek yeni yerinde sizlerin hizmetinize girdi.
615 
 Kar Yağıyor  (KADER)

bir kartopu aranıyor
616 
 Ayran İçen Çocuk  (Mehmet Önder)

Annesinin sesi ağlamaklıydı, “Babası yetiş! Bağır çağır, itele burkuştur ses yok. Oğluma bir şeyler oldu.” Belki çığlık atacaktı, onu bile yapamıyordu şaşkınlıktan.
617 
 Halime'nin Büyük Aşkı  (Mehmet Önder)

Diyecek başka bir şey bulamadım: - Büyük aşklar da bitebiliyor.
618 
 Tezgahçı  (Mehmet Önder)

Kimi zaman “Öff. Şu memlekette hiç dürüst adam kalmamış mı?” deriz. Aslında o kadar da değildir. Kötü adamların sayısı hep az olmuştur. Ancak onlar çok kişiye, hatta bir tanesi kırk kişiye namussuzluk hizmeti verdiği için ortalık kötü adam kaynıyor sanılır.
619 
 Ayten Toto  (Mehmet Önder)

Geleceğin piyangolara, çekilişlere bağlandığı bir ülkede böyle bir fırsat dünyada kaçırılmazdı. Kaçırılmadı da; işe mahalle esnafından berber Osman el attı.
620 
 Vekilim Yanıyor Yetişin!  (Mudi Beya)

Biz ikinci çayımızı daha bitirmemiştik. Milletvekili olduğunu öğrenmiş bulunduğumuz Şahabettin Yusyuvarlak, kahvehaneye arkasından itiliyormuş gibi girdi. Arkasından adamları…

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35  Sonraki Sayfa

son eklenenler
Sonra Bir Gün
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Görmek ve Bakmak
Aysel AKSÜMER
Öykü > Gülmece (Mizah)
Buradan Sesleniyorum
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Muz Kabuğu ve Merdiven
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Kitaplarımı Ararken
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Böyle İdam Görülmedi
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Gece Kuşu
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Geel Geel Geel
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Kadrolu Ev Erkeği
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Patlıcan Oturtma
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Tavla Tavla Beni Tavla
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Çisil Hanım ve Topçular
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.