..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Müzik söylenemeyeni, ama sessiz de kalýnamayaný anlatýyor. -Victor Hugo
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Aný
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Ayyuk.
Servet Alkan
Þiir > Garip

Ben Keçi severim kardaþ Keçi besleyeni Keçi seveni Keçi türevlerini Hikayelerini… Meraklý Özgüvenli Heyecanlý Sýcak samimi Ýlle de ; Angora Keçisini… Kezyazlar hariç… Ahfeþin keçisi ile Keçinin Ahfeþi… Ýnat mý inat/yav he he… Onlar yükseðe týrmanmayý marifet sayar Uçurumlara yalnýz týrmanmak deðil marifet Marifet insanlýða fayda da… Ey Günah keçisi, Keçileri kaçýran; Beni anlayacaðýný biliyordum Gel öpem…! Unutma; ‘’Aðaca çýk

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Aný
641 
 Sodom ve Gomore (Kaybolmuþ Adalet) - 1  (evren gelen)

Ýþte o sýralarda hiyerarþik yapýyla tanýþtým güzelliðin nasýl þehvet için kullanýldýðýyla erkeklik olgusunun þiddetle yýpratýlýþýyla...
642 
 Uçtu Uçtü Bürokrasi Uçtu  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Biraz uzunca bir öyküdür.ama birebir yaþanmýþtýr.Sabýrla okumanýz ricasýyla....
643 
 Bir Aný Defteri Buldum - 8  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Güneþ batmak üzereydi. Sanki batmamak için direniyor gibi bir hali de vardý . Bir bulut güneþin önünden hýzla geçti. Beþ dakikadýr çay bahçesinin etrafýnda dolaþan bir martý, bundan vazgeçip güneþe doðru uçmaya baþladý. Nefis bir manzara vardý gözlerimin önünde: Kýzýl ve mavinin karýþýmý bir renk, beyaz kanatlarý renk deðiþtirmiþ bir martý.
644 
 Karýncaezmez…  (Kemal Yavuz Paracýkoðlu)

Öðretmenimiz Fikret Bey’in lakabý “Karýncaezmez”’di.
645 
 Bir Ebem Vardý: Býraktý Gitti O da  (ÖMER ÖZYURT)

Unutulmayan anýlar, bir gün gelir öykü olur. Sonra da "beni yaz,beni yaz" diye býrakmaz peþimi...
646 
 Kalýþlara ve Gidiþlere Dair  (Yusuf Sezgül)

Bizimle kalanlar "hep mahzun ve güzel kaldýlar"...
647 
 Konser  (Kaan Temizel)

Þarkýlar bir rumdan, bir türkten ama hep Ege’den kopuyor, ayaklarýmýzýn tabanýndaki ritme vuruyor. Sahnedeki tüm ekibin sandalyelerindeki duruþlarýyla çalgýlarýndan çýkan sesler arasýnda insana huzur veren bir tezat var. Kýyafetleri sade, bakýþlarý
648 
 Kanlý Bir Saatin Hüznü  (Sami Güzel)

Ufak çocuk neden donup kalmýþtý ? Neden gelip kendisini bu canýný yakan adamdan hala kurtarmýyordu... Nedenler ile doldu beyni. Saati hýzlýca alýp gelemediði için mi böylesine acý bir ceza verilmiþti ona ?
649 
 Guguklu Saatin Çaldýðý Gün  (sedef)

Çok uzun yýllar geçiyor gözlerimden, Burgaz Ada da kollarýmdan tutup bir çukurun üstünden hýzla sallýyor babam, Kalpazan Kayadaymýþ bu çukur, ben hiç korkmuyorum, çünkü babam tutuyor, o beni düþürmez. Bana kediler getiriyor, birinin adý “Cingöz”, diðerinin de “Duman”.
650 
 Ah Safinaz Abla, Ah!  (Kemal Yavuz Paracýkoðlu)

Sabah yememiþ, içmemiþ, beni aileme ihbar etmiþti. Annem bir telaþ içinde çýkýp geldiðinde henüz uyuyordum. Geldikten sonra öyle bir yaygaraya baþlamýþtý ki, saðýr sultan dahi olsam uykuyu sürdüremezdim; ben de suçüstü olma telaþýyla yataktan fýrlayarak uyandým.
651 
 Akvaryum  (ELA YILDIRIM)

YÝNE ANLAÞAMADIK. YÝNE BENÝ YANLIÞ ANLADIN.
652 
 Kendi Kendine Konuþan Ýsmail  (erkan þahin)

...Rüzgar , üzerine attýklarý paçavranýn uçlarýný havalandýrýnca , saçlarý kadar beyaz yüzü göründü.
653 
 Peynire Sinen Muz Aromasý  (Uður Can Dalga)

Þöyle bir silkelendim, kendime geldim ve çay istedim. Sonra da tostumu ýsýrdým. Geçmiþe akmaya bayýlýrým. Bilinçaltý çeneleri ben uðraþayým, onu didik didik edeyim, cürretkar bir tavýrla canýna okuyayým diye var.
654 
 Saðcý Mýsýn, Solcu Musun Hemþerim?  (Kemal Yavuz Paracýkoðlu)

Çorlu orduevinde tatbikat var, (belki hatýrlarsýnýz þu Hora olayýný, tatbikat onunla alakalý) her yan harita.
655 
 Bir Þubat Gecesi Ýstiklal Addesi ve Günlerden Cumartesi Saat Sabahýn Dördüydü  (Mudi Beya)

Toplantý akþam saat dokuz’ da baþlamýþ, ilk yarým saat ýsýnma hareketleriyle geçmiþti... Karþýlýklý yapýlan þakalar içinde dokundurmalar yer alýyordu. Bu arada üç kez çay servisi yapýldý... Aðýr aðýr konuya girilmeye baþlandý... Ýþveren tarafý iþçilik maliyetlerinin yüksekliðinden, kullanýlan enerjinin pahalýlýðýndan, pazarda rekabet þansýnýn günbegün zorlandýðýndan söz ederek; ortaya yüzdeli sayýlar ve maliyet hesaplarý çýkarýyor, ülkedeki iþsizliði sendikaya karþý kullanýyordu... Adamlar, enerji, pazar ve maliyet gibi olumsuzluklarý anlatýrken, sanki bu ülkeyi iþçiler yönetiyormuþ da, olumsuzluklar o nedenlerle ortaya çýkmýþ gibi konuþuyorlardý! Ýþyerinden bir üye bu bakýþa nasýl dayanabilir ki? Ýþçi sendikasý ise, üyelerinin yaþam pahalýlýðý altýnda ezilmekte olduklarýný, üretimdeki verimin yüksek, pazar payýnýn iyi olduðunu ileri sürerek sözleþmenin sendikanýn istemi doðrultusunda yapýlmasýnýn iþ barýþýna katký saðlayacaðýný ileri sürerken açlýk sýnýrýndan, mutfaktaki yangýndan söz ederken, asla rakam kullanmýyordu... Sendika üyelerinden, her iki taraf da, ' iþçimiz, iþçilerimiz, diye bahsediliyordu...
656 
 Þehit  (mavi)

Tanrým, 20 yaþýndayým, hayat bu kadar kýsa olmamalý. Neden tanrým, neden...Annemi artýk göremeyeceðim. En çok da buna üzülüyorum. Sevgilimse sýmsýcak dudaklarý artýk bana çok uzak.
657 
 Köpek Mezarlýðý Gezintileri  (Ufuk Özkan)

ilk þiir hep özeldir...
658 
 Tut Elimden Çocuk  (Turgut UZDU)

Bir yolcudur insan. Ýçinde hep bir çocuðu saklar.
659 
 merkez üssü sevgi  (GÜLAY YENÝLMEZ)

ben bir depremzedeyim, yýllardýr amatörce yazarým depremde ve sonrasýnda yaþadýklarýmý bir aný kitabýnda toplama þansým oldu bu kitabý sizlerle paylaþmak ve sizlerden destek görmek istiyorum. yazým kitabýmdan alýnmýþ bir pasaj dýr. sevgi ile kalýn.....
660 
 Ressamýn Tualindeymiþ Sevdiklerim  (Kerem Yüce)

Boyalý suratlar sýkýþmýþ fotoðraf albümüme,boyasý yüzüyle birlikte akmýþ suratlar...Ýlk sayfada ben varým;bir kolum havada bir elim boþluðu sarýyor gibi duruyorum,sanki kendi omzuma elimi atýp kendimi sarmýþým yýllar boyunca.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Kemer
Timur KOHEN
Öykü > Aný
Torunum
Kamil Erbil
Öykü > Aný
Keriz
Kamil Erbil
Öykü > Aný
Kardeþim...
Kamil Erbil
Öykü > Aný
Kapýcý
Kamil Erbil
Öykü > Aný

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.