..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Denemeler"de gördüğüm şeyi Montaigne'de değil, kendimde buluyorum. -Pascal
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Gülmece (Mizah)
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Dünya İyilik Günü
Aysel AKSÜMER
İnceleme > Dünya

Merhametin yürek dolusu doldurulduğu büyük bir istasyon olsaydı keşke. Yetkili ruh, usulca yanaşan yüreğe "Az sağa yanaş! Sana merhametin hasını doldurayım. Üstelik birinci kalite! Ömrün boyunca yol alırsın. Kimseyi de yarı yolda bırakmazsın! Hayat yolculuğun iyiliğe ve güzelliğe doğru su gibi akar! Gözün arkada kalmaz" diyebilseydi. Merhametsizliğin yuva yaptığı ruhlara belediye ekiplerince umumi bir temizlik yapılsaydı! Baca bakımı gibi m

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Öykü > Gülmece (Mizah)
641 
  Şeker gibi eşşek cennetine yolculuk  (Demirhan Ocak)

....Doktor gittikten sonra yan tarafta yatan rus kökenli hasta zannımca kendi dilinde doktor hanımı bir güzel kalaylıyordu eh!! Bende bu kalaylama işinde bu sevecen Rus’a benim nacizane ....
642 
 Yaz Saati Uygulaması Sona Erdi  (Mehmet Önder)

Hani yaz başında ileri, kış başında yeniden geri alınan, çok ilgimizi çekmediği için sık sık değiştiriliyormuş gibi gelen bir yaz saati uygulaması vardı ya; ben ondan hiç bir zaman bir şey anlamamışımdır
643 
 Anamdan İnciler/ Bana 'Nene' Diyor.  (Necmettin Yalcinkaya)

Kadın anama dönerek, “He, vallaha haklısın nene!” dedi. “Doğru söylüyorsun, kusura bakma ben bir cahillik ettim. Ver öpeyim elini.”
644 
 Bizim Sporcu Fareler  (Mehmet Önder)

- Gooll! Bu kez kolay kolay ağzını açmayan abimin sesi duyuldu : - Susuuun! Cezanedir menazedir, saygısızlar!
645 
 Acemi Çapkın  (mehmet burak yüksel)

"Vay anasını" diye iç geçirdi
646 
 Anamdan İnciler/ Reflü  (Necmettin Yalcinkaya)

Anam; "Size kim dedi ki gelsin yanımda kalsın’’ diye itiraz etti, biraz da kızarak. "Gelsin saçımı boyasın benim"
647 
 Bağgurt  (Mehmet Önder)

"Bağımsız" ne demek? Bağını bağgurtlarına yidirmiyle, bağı galmamış, demek...
648 
 Hocaefendinin Selamı Var  (Mehmet Önder)

Şükran teyzenin tarif ettiği yere yaklaşırken, bir yandan da çatılardaki, balkonlardaki çanak antenleri gözetlemeğe başladım: Tek çanak, tek çanak, bu da tek çanak; hah çift çanak, Hocaefendinin evi burası olmalı.
649 
 Ugh!  (Cengiz Arabacı)

Yıl 1514, yer Teksas bozkırları, kabilede bir telaş anı............
650 
 Hacı Mustafendinin Ölümü  (Mehmet Önder)

- Oğlu, şu birbirini ısırır gibi dua edenlerden biri dediler ama, hangisi acaba?
651 
 Korku  (Mehmet Önder)

Bir partiden ilçe başkanlığına aday olacağımız tuttu. Kaptık delege listesini, o köy senin bu kasaba benim dolaşıyoruz. Sözümona delege avlıyoruz.
652 
 Öğle Yemeği  (çetin)

eğer birazcık gülümsemek istersen.
653 
 Fitbol  (Demirhan Ocak)

Ayla abla “Avluda getti, geeeettiii melek gibi herifim getti” diye paradoks tarlalarında çırıl çıplak koşuyordu...
654 
 Eşekler Köyü 2  (Şenol Durmuş)

"Herkes haberi almış, namussuzlar, hergele deyyuslar. Bu nasıl insanlık, kimse elini taşın altına sokmak istemiyor. Büyük ihtimaldir ki şimdi herkes ellerini karılarının bacak arasına koymuştur. Ulan ne bok yiyeyim ben şimdi. Ulan Adanalı, Durmuş'un piçleri. Başıma ne işler saldınız" diyerek mırıldandı."
655 
 İşe Yaramayan Torpil  (Mehmet Önder)

Buna daha çok kızdı: -Adamın ne dediği anlaşılmıyor! Biz de kimden yardım istiyoruz.
656 
 Manikirci  (Mehmet Önder)

Manikürü yapar, zilleri takar oh oh!
657 
 İdamlık Osman  (Mehmet Önder)

Osman, içerde yargıçları kalabalık görünce, umutlandı. "Birinden biri beni anlar." diye düşündü.
658 
 Evcil Kediden Cep Telefonuna Uazayan Bir Bahar Günü  (onat kanat akın)

evet facoult'tan bahsediyorsunuz, "...bu mu yavrunun ismi ? ne cici -hayır o annesinin ismi, yavrunun adı sarkaç -edebi olmuş biraz, annesini karnından sarkıp düşmesi falan ,eco ve umberto'da diğer yavruların isimlerimi ..."
659 
 Babasına Çekmiş  (Mehmet Önder)

- Hakaaan! - … - Aaaa Hakan! Yine duymazdan gelince bir ilenç savuruyor: - Hakanadların kapansın inşallah!
660 
 Temizlik Tck'dan Gelir  (Mehmet Önder)

- Hem kocam değil mi ayol? Sever de, döver de!

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35  Sonraki Sayfa

son eklenenler
Sonra Bir Gün
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Görmek ve Bakmak
Aysel AKSÜMER
Öykü > Gülmece (Mizah)
Buradan Sesleniyorum
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Muz Kabuğu ve Merdiven
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Kitaplarımı Ararken
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Böyle İdam Görülmedi
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Gece Kuşu
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Geel Geel Geel
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Kadrolu Ev Erkeği
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Patlıcan Oturtma
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Tavla Tavla Beni Tavla
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)
Çisil Hanım ve Topçular
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.