• İzEdebiyat > Deneme > Yaşam |
2221
|
|
|
|
Yalnızlığım sapladı sivri ucunu kalbime ve giderek derinlere ilerliyor, sessiz çığlıklarımdan boğuluyorum. Etrafıma şöyle bir baktım, bu ne koşuşturma böyle, herkes iş çıkışı evine gitmek için yollara düşmüş, otobüs, dolmuş duraklarında uzun kuyruklarR |
|
2222
|
|
|
|
Bu gördüğünüz, bu duyduğunuz, bu şaştığınız, sanki mecburmuşsunuz gibi yaftayı yapıştırdığınız. |
|
2223
|
|
|
|
Anlam nedir? Anlaşılmak nedir? Anlaşılmamanın suçu kimdedir? |
|
2224
|
|
|
|
Evet biz yarattık, tüm mutsuzlukları ve biz kendimiz aldık elimizden, tüm bahşedilmiş mutluluklarımızı. |
|
2225
|
|
|
|
Hala bitmedi mektuplar... |
|
2226
|
|
|
|
yeten birşeyler aramakla geçen dünyamıza küçük notlar halinde bir yazı...((((sonucu bilinen soruya verilmek istenen yanıtlar)))))) |
|
2227
|
|
|
|
Gereksizlik üzerine yazıların ikincisi, belkide uzun süre devamı gelmeyecek olan serinin ikinci yazısı... |
|
2228
|
|
2229
|
|
|
|
senin mavi gözlerin var, uzandığın zaman dokunabileceğin, ince parmaklı dostların... |
|
2230
|
|
|
|
Sen istersin ki bildiğim yoldan gideyim, yoldan yordamdan hiç çıkmayayım. |
|
2231
|
|
|
|
yazıyoruz hayatı.
kendi ellerimizle birer birer tüketerek... |
|
2232
|
|
|
|
Paylaşmadan çoğalmıyor insan, |
|
2233
|
|
|
|
Ama bazı şahsiyetler vardır ki, hangi koşullarda yaşarsa yaşasın dirayet ve şecaat konularında daha samimi, ön yargıdan uzak durmayı başararak daha duyarlı oluyorlar, feragat konusunda örnek alınacak değerlere haiz bulunuyorlar.
|
|
2234
|
|
|
|
Sosyal ve demokrat zihniyetinin temsilcileri asla statükoyu savunamazlar.
Şayet savunurlarsa, kendilerini bir açmazın girdabına hapsederler.
Sosyallik, ahenksizliği reddeder.
|
|
2235
|
|
|
|
......gülüyorum....
......hiçmi bişey olmadı ?
......ben paranoyakmıyım? |
|
2236
|
|
|
|
Ölüme, ölümle dostluk kuranlara... |
|
2237
|
|
2238
|
|
|
|
önce anne dogurdu çocogu aciya, sonra çocuk aciya anneyi ve ölümü katti. |
|
2239
|
|
|
|
Ve zaman insanı önüne kattı. Biri bin, bini milyon yaparak toplumu oluşturdu. Bedeni milenyuma vardırırken, duyguları ise savaş meydanında bıraktı.
|
|
2240
|
|