..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Doğru şeritte olsanız bile, olduğunuz yerde kalırsanız er geç ezilirsiniz. -Will Rogers
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Sevgi ve Aşk
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Senin Olan Sana Gelir (Manzum Reçeteler - 1)
M.NİHAT MALKOÇ
Şiir > Yaşam

Aşırı hırs, tamah etme! Senin olan sana gelir Hasedinden yanıp bitme! Senin olan sana gelir Ömrün de bir nakdi vardır Yaradan'ın akdi vardır Her şeyin bir vakti vardır Senin olan sana gelir Mevlâm kayırır kulunu Zâyi eylemez pulunu Rızık şaşırmaz yolunu Senin olan sana gelir Ne cimri ol ne savurgan! Ayağına yetsin yorgan! Yol göstersin sana Kur'an! Senin olan sana gelir Zannetme ki rızkın dardır Sabrın çok faydası vardır

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aşk
2001 
 Sana Gereken Tek Şey; Daha Az Erkekti  (ilker)

Gördüm de böylesini görmedim. Daha çok gençtin, 19 mu 20 ya da 18 mi? Aile kızıydın değil mi, belirli bir saati geçtiğinde evine bile tek başına gidemiyordun, akşam on biri geçirmek zaten yasaktı, benim evim de kalman zaten düşünülemezdi. İyi de güzelim bir şeyi anlayamadım, sen bu kentin neredeyse yarısıyla hangi ara birlikte oldun?
2002 
 Arkamda Sadece Seni Bırakıp Gideceğim  (osman demircan)

Arkamda sadece seni bırakıp gideceğim. Ne gerimde bir çöp ne bir top kalacak. Bütün yitirilmişleri ve oyunları önüme katarak gideceğim. Bir mendilde senin toza bulaşmış ve hiç temize çıkmamış aşkın olsa da senden bir cevap beklemeden gideceğim. Yol öyle uzayıp gidecek ki bir lastik gibi bile esnemeyecek.
2003 
 Oda ve Kadın  (Ahmet Atıf Avcı)

Kısa bir duygu anlatısı diyebilirm.
2004 
 Ağla Karanfil, Ağla...  (erol)

Hasat zamanı heybeleri dolu olanlardı onlar, törensiz ve kefensiz ölüp varlıksız ve bedensiz yaşayanlardı. Yürekleri kurban olsa da hayatları destan olmuştu hani onların.
2005 
 Sevgi Güzel Bir Şey  (barış durak)

İlk ben yazayım istedim.Sonrada sizler başlarsınız yazmaya.Sevgi çok güzel bir şey.Sizde sevginizi anlatın.Bekliyorum.
2006 
 Saatler ve Zaman  (Arzu Celik)

... Ve sonra sana mektup yazmak geldi aklima, evet boyle bir baslangic yapmak istedim, kafamdakileri edebi bir dille, yuregine sevdalandigim ama ayri dustugum senle karsilikli olmasada paylasmak istedim. Seni sensiz yasamaya alisamayan ben, sana hic
2007 
 Çömlek  (Asrın Şükrü Çatar)

Birini olduğu gibi sevebilmek adına neler yapabiliyoruz?Hiç birşey...!
2008 
 Ey Siluetsiz Yalancı  (Hakan)

Mavinin düşünülüp,kırmızının konuşulduğu bir hayaletler şehrinde,ben umut dolu günlerime uzun bir yolculuk yaparken
2009 
 Gitme Ya da Gittiğini Belli Etme  (Hasan Pamuk)

Belli mi olur bir gün dönersen Bileyim ki zaten gelecekti
2010 
 Müsvedde  (osman demircan)

Ben senin için birilerin yerini mi tutmaktayım?
2011 
 Gizli Özne  (I have a dream)

Kitapların arasında olmayan şeyler vardır.Sevmek gibi.
2012 
 Son Mektup...  (Serhat Kaya)

“bir yanım seviyorsan gitme tehdidin de, seviyorsan kal diyemiyor dilsiz yüreğim...”
2013 
 Sevgilime Mektuplar 15. Mektup  (Ahmet Öztürk)

yaşanmış günlerim
2014 
 O Artık Bir Başkasını Seviyor  (osman demircan)

Yağmur iplik iplik kaldırımlara ıslak halılar örüyor. Ve bacaklarım söğüt dalları gibi suya değiyor. Her adımda şehrin taştan kalbi: O artık başkasını seviyor diyor.
2015 
 Aşkın Kimyası  (Çiğdem Başar)

Kadın-erkek ilişkileri üzerine ne çok yazılıp çizildi.İnanıyorum ki bu konu üzerine söylenmemiş bir söz kalmamış olsun.Tüm bunlara rağmen çevrenize şöyle bir baktığınızda kalbi kırık ya da iletişim problemleri yaşayan yüzlerce çift görürsünüz.
2016 
 Yüzünü Dönme Geceye  (Erman)

Karların düşmesini bekliyorum ruhumu temizlemesi için. Gözyaşlarımı saklaması için yağmuru bekliyorum ve gelmiyor hiç bir zaman beklediğim. Seni bekliyorum yaşayabilmek için.
2017 
 Gökyüzü'nde Aşk  (Urungu Şad)

Sayfalar bana; ben, kalemime bakıyorum. Anlaşıyoruz ve başlıyoruz inceden inceye tıngırdatmaya:
2018 
 Kalabalıktı ve Yağmur Yağıyordu...  (Sevgi ÖRENGÜL)

......Onun kollarının arasında olmak, kendimi güvende hissetmek, ondan bir şeylerin kopup bana karıştığını hissetmek, gözlerimi kapamak, yalnızca ve yalnızca sıcaklığını duymak. Ne yağmur, ne kalabalık, ne ses.. Çıt yoktu, olmadı o saniyelerde,....
2019 
 Sarıyer Böreği...  (Orhan TURAN)

Yanındayım… Seni görmek, yüzüne bakmak, “ölsem de olur” dediğim andan sonra, “hadi biraz daha bak gözlerime” “ya da sen dur ben bakayım baktıklarıma” “Az daha, biraz daha, lütfen” Ama bir terslik var! Bu bakış yabancı… Seninkiler değil! Kimin bakışlarıydı gözlerimde gezdirdiğin… Şimdi git aşkım, beni ölümüne seversen gel! Çünkü seni ölümüne sevdim ben! Geçerek her şeyimden, silerek her şeyimi... Ben yine yorgunum galiba... Yine çayını arayan kıymalı Sarıyer Böreği... Bu aşkı destan yapıp da boş yere yazmadım! Dönüşü muhteşem olacaktı! Olmayacaksa, yalan mıydı yazdıklarım. Ben mi büyüttüm seni hiç yere?
2020 
 Nasıl Aşık Olunur?  (kemal)

HEP BEKLER İNSAN,DOĞRU AŞKI DOĞRU ZAMANDA DOĞRU YERDE BULMAK İÇİN.......

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 
62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 
93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118  Sonraki Sayfa

son eklenenler
Bir Avuç İyi İnsan
Alp Şahin
Deneme > Sevgi ve Aşk
Kör Kedi Bilinci
İsa Kantarcı
Deneme > Sevgi ve Aşk
Sevgili
Yûşa Irmak
Deneme > Sevgi ve Aşk
Mutluluk
Yûşa Irmak
Deneme > Sevgi ve Aşk
Tesirsiz Sözler 7
Yûşa Irmak
Deneme > Sevgi ve Aşk
Sevgili Hayat
Aysel AKSÜMER
Deneme > Sevgi ve Aşk
Bakışlardaki Cesaret
Ahmet Zeytinci
Deneme > Sevgi ve Aşk
Tesirsiz Sözler 6
Yûşa Irmak
Deneme > Sevgi ve Aşk
Tesirsiz Sözler 5
Yûşa Irmak
Deneme > Sevgi ve Aşk
Sevgililer Günü
Aysel AKSÜMER
Deneme > Sevgi ve Aşk
Sarı Gelin
Osman AKTAŞ
Deneme > Sevgi ve Aşk

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.