..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Mermere sıkışmış bir melek gördüm ve onu özgürlüğüne kavuştuncaya dek mermeri oydum -Mikelanjelo
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Sevgi ve Aşk
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Sonra Bir Gün
Ahmet Zeytinci
Öykü > Gülmece (Mizah)

Bir varmış, iki yokmuş, üç varmış dört yokmuş, beşin bu işler ile hiç alakası yokmuş, beş o sırada senelik izindeymiş. Develer tellal, pireler berber iken, yavru pireler berber çırağı iken, hem develerin tellallığına hem pirelerin berberliğine, hem de yavru pirelerin berber çıraklığına itiraz çokmuş. İtiraz çoksa da hem develer, hem pireler, hem de yavru pireler hiç mi hiç umursamamışlar bunu. Masal bu ya, adı üstünde işte masal, sen de oku bakalı

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aşk
2201 
 Şafağa Çok Varken  (seyma)

umutlarımdın, ufkumdun, şafağımdın her karanlığın arkasından.şimdiyse gece gibisin...yalnız kaldığımdatek düşündüğüm, hem korkup hem muhtaç olduğumm.
2202 
 Zeus'un Kızı; Sevgiler  (Aysun Güven)

Bense bir gün karşımdakini anlamaya çalışmak yerine, kendimin anlaşılmasını beklemeyi deneyeceğim. Bunun için ne kadar yaşlı olursam olayım. AG
2203 
 Güllerim Kanar, Gitme!  (Ayşegül Tezcan)

Çalkantılı bir denizdi düşlerim… Avuçlarımda acıtan bir sevdanın sureti kanamaktaydı. Sen yoktun. Mutluluklarım hasret meydanlarına yığılarak yakılmış; hüzün tablolarıma, talihsiz hayat sergileri açılmış kimsenin gelmediği… Kendimle söyleşiyor gizli kapaklı ruh hallerimin acı telaşı. Bir de rüzgar kulaklarımda sürekli konuşuyor. Ne dediğini anlamıyorum, çok mutsuzum. Gecelere saplanmış kirpiklerimin uyku haritası komada. Zifir karanlıklarında gecenin duvarına attığım sancılı çentikler yeter artık sevgili. Gözlerim açık uyumaktan kurtulmak istiyorum.
2204 
 Gamzelerimde Dindir Yalnızlığı  (Ayşegül Tezcan)

“Ölüme gülümserken varlığım, yüreğini sürmelisin gönlüme İmkansızlığın kanarken içimde, gamzelerimde dindirmelisin yalnızlığı yar.”
2205 
 Sevgi Yükseliyor Her Şeye Rağmen...  (Deniz Şahin)

Sevgi yaşatıyor insanı...
2206 
 Sevda Yeniden Acıya Şiir Oldu...  (Barış Kılıç)

Kafama doluşan hayalle karışık bir sürü aşk kırıntısının içinden, bilmediğim bir aşkı aklıma düşürenin ne olduğunu hiç bilmeden geçiyordu günler. Sesini duyamadığım, yüzünü göremediğim, sadece uzaklardan aklıma takılan bir düş sevdanın merakıyla kemi
2207 
 Adressiz Mektuplar - 6  (Arzu Karadoğan)

ADRESSİZ MEKTUPLAR-6
2208 
 Şiirden Bir Yazı  (İLKİN)

Herkese ait olabilecek kadar yalın,belkide kimse tarafından anlaşılamayacak kadar karmaşık duygular..Bir zıtlıktır aşkı aşk yapan.Düzyazıyı şiir yapar o,şiiri düzyazıya çevirir yokluğu
2209 
 14 Şubat Anısına  (Kerem Yüce)

Yaşama merhaba denildiğinde her bebek ağlar;aslında insanoğlunun mendile ihtiyacı ilk doğduğu gün başlar ve herkes elleri tutmaya başladığı andan itibaren bebeklik gözyaşlarını silebilecek bir mendil bulabilme çabasıyla başlar hayat.
2210 
 Bizim Sevdamız / Sen Söyleme - 11  (Nesrin Gocmen)

Sevda bahçemiz gönlümüz, sevda pınarımız yüreğimizdi..Sevdalar ülkesinin göklerinde, ipek kanatlı sevgi melekleriydik biz... Bir masaldı bizim sevdamız....
2211 
 Toprak Aşkı  (SERDAR TAHTALI)

Sevmiştim demek ile ben karşımdaki nesneyi seviyorum demenin arasında bir maddesel dünya kanunun olduğunu unutmayalım.
2212 
 Bir Bahar Kaçamağı  (ESRA BAYKAL)

bahar geldi , papatyalar açtı, ben aşık oldum...
2213 
 Gül Kurusu!  (Orhan TURAN)

Ah be “gülkurusu”! Kurumadan anlasaydın ya, kurutmadan kendini, Bir defter arasında boğdurmadan mevsimlik hayatını, Bekleyeni yazdırmadan…
2214 
 Bir Milyon Şair…  (emre_onbey)

—bir milyon şair değil; sen gel yeter ki tarifinle, hani yüreğindekiyle…
2215 
 Tutku  (Orhan TURAN)

Şimdi ikimizde öldük işte! Sen toprağın altındasın, bense üstünde!... Tutku denen şey hep böyle midir? İri siyah gözlerimden dökülen , boncuk boncuk gözyaşlarımı, sonsuza ırmak yapsam da, kızıl ipek saçlarından bir salla o ırmaktan geçsem, sana tutkuyu yazabilir miyim ki? Ellerimi mezar taşın yaptım. Hep başın ucunda bekeleyecek unutma! Bire gün çıkıp gelmeyeceksn biliyorum. Ben hep yanacağım. Ateşin kırmızı korunda, bir köz olarak ellerini ellerime uzatmak isteyeceğim ama, uzattığım ellerimi, kutupların dağ buzullarında donmuş olarak bulacağım. Yılmak yoktu canım değil mi? Biz ölene kadar sevmeyecek miydik? Şimdi ikimizde öldük işte! Sen toprağın altındasın, bense üstünde!...
2216 
 Sevdamın koruyucu melekleri  (nurtaç yılmaz)

Her yer daha karanlık şimdi ve sevdam aşikar !
2217 
 Hüzünlerini Rüzgarıma Bırak  (Ayşegül Tezcan)

Bir düş olsa da seni yaşamak Hüzünlerini rüzgarıma bırak Kendinle tamamla beni uzak kıyılarda Kelimelerce büyütmesen de sana olan sevgimi Öyle büyüksün ki yüreğimde Yüreğini acıtmayan ak bir sızı olayım içinde Bırak sevgili…
2218 
 İsimsiz Aşk  (Deniz Şahin)

İçimde ne olduğunu bilmediğim, bir sürü tanımlanmamış duygu var... Seni tanıdığımdan beri, ilk kez yüreğime uğruyorlar... Ben onlara "umutsuz aşkın acısı" adını verdim... Allah'tan değil; ama ben senden ümidimi kestim...
2219 
 Sensizliğin Hüznüne Ramak Kaldı  (Ülkü Yıldız)

Ben gidiyorum sevgilim, sensizliğin hüznüne ramak kaldı.
2220 
 Yalnızlığı (Mı) Çoğaltıyordun...  (emre_onbey)

...artık yoruldum sevgilim! Beni anlamalısın; her kapı açışımda yalnızlığının kokusunu içime çekmek; inan kahrolmak gibi...

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 
62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 
93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118  Sonraki Sayfa

son eklenenler
Bir Avuç İyi İnsan
Alp Şahin
Deneme > Sevgi ve Aşk
Kör Kedi Bilinci
İsa Kantarcı
Deneme > Sevgi ve Aşk
Sevgili
Yûşa Irmak
Deneme > Sevgi ve Aşk
Mutluluk
Yûşa Irmak
Deneme > Sevgi ve Aşk
Tesirsiz Sözler 7
Yûşa Irmak
Deneme > Sevgi ve Aşk
Sevgili Hayat
Aysel AKSÜMER
Deneme > Sevgi ve Aşk
Bakışlardaki Cesaret
Ahmet Zeytinci
Deneme > Sevgi ve Aşk
Tesirsiz Sözler 6
Yûşa Irmak
Deneme > Sevgi ve Aşk
Tesirsiz Sözler 5
Yûşa Irmak
Deneme > Sevgi ve Aşk
Sevgililer Günü
Aysel AKSÜMER
Deneme > Sevgi ve Aşk
Sarı Gelin
Osman AKTAŞ
Deneme > Sevgi ve Aşk

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.